Dodaj do ulubionych

rodzina daleko, mąż w delegacji-help!

02.11.10, 15:56
Mieszkam w Toruniu od trzech miesięcy. Mąż znalazł tutaj pracę. Ja jestem w domu z czteromiesięczną córeczką. Nie znam nikogo w Toruniu i brakuje mi tzw. bratniej duszy, kogoś z kim mogłabym po prostu pogadać... Czy są mamy w podobnej sytuacji jak ja?!
Obserwuj wątek
    • domiangli Re: rodzina daleko, mąż w delegacji-help! 02.11.10, 17:04
      hej jak mieszkam w TOruniu od 2 miesiecy :) Starszak w przedszklu ja w ciazy a maz w pracy. Gdzie mieszkasz?
      • aluutka80 Re: rodzina daleko, mąż w delegacji-help! 02.11.10, 17:56
        Mieszkam na Słonecznych Tarasach.
        • domiangli Re: rodzina daleko, mąż w delegacji-help! 02.11.10, 19:35
          Ja tez :) Waryńskiego
          • aluutka80 Re: rodzina daleko, mąż w delegacji-help! 02.11.10, 19:54
            Wow, co za zbieg okoliczności :) Słoneczne Tarasy to śliczne osiedle, ale wieczorem ma się takie wrażenie jakby nikt tu nie mieszkał. Rolety zewnętrzne, ciemno w oknach, wszyscy w pracy chyba do 22... Ja jestem sama tak do około 17, więc chyba nie jest najgorzej. Ale teraz mąż w delegacji i kompletnie świra dostaję, bo cała rodzina i znajomi pod Poznaniem... Jutro na szczęście przyjeżdża do mnie mama z odsieczą. Masz może gg?
            • domiangli Re: rodzina daleko, mąż w delegacji-help! 02.11.10, 20:06
              To taka sypialnia to osiedle :) My z Wrocławia :)
              moje gg 2262139 zagadaj
    • mecum_1 Re: rodzina daleko, mąż w delegacji-help! 05.11.10, 13:35
      Hej dziewczyny, zapraszam na Mamę w Mieście, to tylko jedno spotkanie tygodniowo, ale wiem że niejednej Mamie pomogło wyjście z czterech ścian do ludzi. Mi też nadal pomaga, bo w domu tylko z dzieckiem można dostać Kota. Przybywajcie śmiało.
      Pozdrawiam
      Asia
      www.mamawmiescie.pl
    • patrilla Re: rodzina daleko, mąż w delegacji-help! 05.11.10, 18:32
      Hej ja po drugiej stronie mostku nad torami ;) w maju już też na słonecznych ;) Mam super 3 letnia córeczkę i 26 tygodniowego synka w brzuchu :) Na naszym osiedlu jest dużo dzieci i mam sama poznałam 2 cudowne koleżanki jak moja mała miała ok 1,5 roku :)
      jak zaczniemy znów wychodzić zapraszamy na spacer teraz Apolonia chora :(
      • memory11 Re: rodzina daleko, mąż w delegacji-help! 06.11.10, 11:48
        witam się, ja też większość czasu sama bo mąż wyjeżdża do pracy na 2 tygodnie, mieszkamy sobie za mostem z 4letnim synkiem, chętnie nawiążę nowe znajomości moje gg 9574526, pozdrawiam:)
        • aluutka80 Re: rodzina daleko, mąż w delegacji-help! 08.11.10, 19:00
          Dopisałam numer gg do kontaktów :)
      • aluutka80 Re: rodzina daleko, mąż w delegacji-help! 08.11.10, 18:56
        Pogoda straszna na spacery, ale ja wytrwale wychodzę codziennie, więc na spacer chętnie się umówię :) Życzę zdrowia Córeczce! W razie czego moje gg 1674743.
        • fiona2010 Re: rodzina daleko, mąż w delegacji-help! 15.11.10, 12:47
          ja mam synka 5-cio miesięcznego chętnie spotkam się na spacerku pogadać. Mieszkam niedaleko. Może zrobimy zjazd tam koło waszego parku w jakis dzień??
          • aluutka80 Re: rodzina daleko, mąż w delegacji-help! 20.11.10, 18:12
            fiona2010 napisała:

> ja mam synka 5-cio miesięcznego chętnie spotkam się na spacerku pogadać. Mieszk
            > am niedaleko. Może zrobimy zjazd tam koło waszego parku w jakis dzień??

Hej, ja wychodzę z córeczką codziennie nawet jak pada, więc możemy razem gdzieś pochodzić... Mój numer gg to 1674743. Czekam na kontakt :)
            • patrilla Re: rodzina daleko, mąż w delegacji-help! 21.11.10, 17:40
              HHej my w końcu zaczniemy wychodzić!! hip hip hura!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka