Dodaj do ulubionych

Potrzebuje pilnie zrobic usg. Co robic?

23.11.10, 11:28
Wydzwaniam i wszedzie terminy odlegle. Najlepiej powinnam zrobic w przeciagu 2 dni. W miejscu do ktorego chodzilam zawsze czas oczekiwania byl krotki, ale dzis rano zadzwonilam i powiedzieli,ze moga mnie zapisac na...... 22 grudnia! Help! Paranoja.
Obserwuj wątek
    • mazajac Re: Potrzebuje pilnie zrobic usg. Co robic? 23.11.10, 11:32
      a twój lekarz co na to, on nie może ci zrobić, albo skierować do szpitala????
      • domiangli Re: Potrzebuje pilnie zrobic usg. Co robic? 23.11.10, 22:11
        Zadzwon do matopatu moze tam sie uda.
    • patrilla usg czego dokładnie 24.11.10, 09:13
      sprawy kobiece i jama brzuszna spróbuj dr Mizarewicza i Citomed
    • lucjatoja Re: Potrzebuje pilnie zrobic usg. Co robic? 24.11.10, 09:58
      ale usg czego? bo jak gin to paluszynski przyjmuje dwa dni w tygodniu bez zapisow, ale trzeba sie przygotowac na wiele godzin czekania.
      • mami_22 Re: Potrzebuje pilnie zrobic usg. Co robic? 24.11.10, 11:01
        Dziękuje kobietki! Potrzebuje konsultacji medycznej, cos mnie niepokoi, ale nie jest to wystarczajacy powod, aby jechac na izbe przyjec. Jesli chodzi o lekarza- niestety zadnemu nie ufam w pelni. W poprzedniej ciazy bylam naiwna i wierzylam specjaliscie i nie skonczylo sie to dobrze. Teraz trzymam reke na pulsie. Aktualny lekarz znowu cos bagatelizuje (tak mi sie wydaje) a nawet jesli ma racje,to chce sie przekonac. Potrzebuje potwierdzenia,ze jest wszystko dobrze. Lepiej dmuchac na zimne niz znowu plakac....
        • mazajac Re: Potrzebuje pilnie zrobic usg. Co robic? 24.11.10, 11:14

to rzeczywiście umów się na wizytę u innego, tylko, że terminy odległe mogą być, podzwoń po lekarz lub przychodniach, zadzwoń do matopatu tak jak radzą dziewczyny, może ktoś się znajdzie, jak masz się denerwować to lepiej sprawdzić, w ostateczności jak nic nie znajdziesz a nadal będziesz się bała i obawiała idź na izbę przyjęć, musza cię przyjąć, tylko że tam czasem zostawiają potem na pataologii,
    • lucjatoja Re: Potrzebuje pilnie zrobic usg. Co robic? 24.11.10, 11:30
      a kto jest twoim aktualnym lekarzem? Ja Paluszyńskiego moge polecic w 100% chociaz juz do niego nie chodze bo troche sie niezgodzilismy swiatopogladowo;-), ale specjalista jest swietnym. W 17 tyg ciazy wykryl, ze jest cos nie tak, chociaz podobno mozna to wykryc dopiero ok 20 tygodnia.
      • domiangli I co udalo ci sie? 24.11.10, 13:49
        Bylas gdzies? udalo sie zarejestrowac?
Inne wątki na temat:

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka