Dodaj do ulubionych

czy ktoś coś wie? Dr Dziewulski nie przyjmuje....

14.04.11, 11:35

.. na Skarpie w poradni przy Szpitalu. Właśnie do mnie dzownili i zmienili mi termin wizyty kontrolnej mojego malucha. Miałam mieć 19 kwietnia a przesunęli mi na 16 maja. W dodatku zapowiedzieli, że nie będzie żadnych konkretnych godzin tylko lekarz przyjmuje od 10.30. do 12.30. Ma przyjmować dr Mazur, który będzie schodził z oddziału co w praktyce oznacza, że jak na oddziale coś się będzie działo, w przychodni trzeba będzie czekać godzinami, a z małym dzieckiem to koszmar. Zapowiedziano mi, że będzie kolejka.PYtałam o dr Dziewulskiego. Dowiedziałam się tylko tyle,że już tam nie pracuje. Tyle lat tam był, a teraz nagle go nie ma. Wiecie coś. Gdzie jeszcze przyjmuje dr Dziewulski na NFZ/????\\

Obserwuj wątek
    • ireland1 Re: czy ktoś coś wie? Dr Dziewulski nie przyjmuje 14.04.11, 11:46
      A to ciekawe, może poszedł na emeryturę... albo go wyrzucili...Wiem,że przyjmował na Rudaku w przychodni i prywatnie na Rubinkowie. Jak będziesz chciała to poszukam telefonu do niego na prywatna wizyte. Ale nie lepiej poszukać innego?
      • mazajac Re: czy ktoś coś wie? Dr Dziewulski nie przyjmuje 14.04.11, 12:02

prywanie nie chce, chce na NFZ, ale pewnie zostanę na Skarpie, tylko boje się tych kolejek, bo ja nie jestem z Torunia i razem z podrózą to mi będzie zajmować minimum pół dnia,
        • kasiula2004 Re: czy ktoś coś wie? Dr Dziewulski nie przyjmuje 14.04.11, 16:05
          tez się miałam was pytać bo muszę dzieci zapisać na kolejne wizyty a nie mogę się dodzwonić ja słyszałam ze ostatnio dość poważnie chorował ale czy to prawda to nie wiem
          • waryszka Re: czy ktoś coś wie? Dr Dziewulski nie przyjmuje 18.04.11, 21:55
            Nie wiem co jest dr Dziewulskiemu ale jeżeli chodzi o mnie to ja szczerze polecam dr Mazura - super podejście do dzieci - przynajmniej moich, dokładny i sympatyczny, kontaktowy - dostałam od niego prywatny numer aby w razie problemów mieć kontakt. A przy pierwszym dziecku na dr Dziewulskiego i szybko stamtąd uciekłam
            • mazajac Re: czy ktoś coś wie? Dr Dziewulski nie przyjmuje 19.04.11, 21:06

to super, więc czekam do 16 stego maja, przeraża mnie tylko widmo stania w kolejce z maluchem i czekania na swoją kolej, bo dr przyjmuje od do, a nie na godziny,
    • wronka32 Re: czy ktoś coś wie? Dr Dziewulski nie przyjmuje 11.05.11, 11:41
      chodzi Ci o ortopedę ????
      Przyjmował w Przychodni na Rudaku na NFZ
      • izu7 Re: czy ktoś coś wie? Dr Dziewulski nie przyjmuje 18.05.11, 13:46
        I tylko się cieszyć, że go tam nie ma. Podejście beznadziejne, żeby nie wyrazić się mocniej. I jego panie pielęgniarki podobnie....
        • kasiula2004 Re: czy ktoś coś wie? Dr Dziewulski nie przyjmuje 18.05.11, 16:42
          a ja go będę bronic ze starszakiem chodziłam przez trzy lata nigdy nie był dla mnie nie miły przeciwnie dobrze nastawiony z córka tez byłam i tez pozytywne wrażenie ja żałuje ze już nie przyjmuje
        • kasiula2004 Re: czy ktoś coś wie? Dr Dziewulski nie przyjmuje 18.05.11, 16:42
          a ja go będę bronic ze starszakiem chodziłam przez trzy lata nigdy nie był dla mnie nie miły przeciwnie dobrze nastawiony z córka tez byłam i tez pozytywne wrażenie ja żałuje ze już nie przyjmuje
          • mazajac byłam na usg bioderek po zmianach i... 18.05.11, 19:57

,....panuje tam tłok, jedno wielkie zamieszanie, trzeba się dodatkow rejestrować w okienku, najbliższe terminy nawet i za pół roku, bo lekarze przyjmują tylko chyba 3 razy w tygodniu i to od 10.30. do 12.30. a dzieci multum, jest gorzej niż było,....spociłam się tylko bo duszno tam strasznie, wystałam się w trzech kolejkach bo do okienka, potem do lekarza a potem znowu do okienka żeby sie zarejestrowac na kolejną wizytę, jedyne co to dr Mazur bardzo fajny,
            • kasiula2004 Re: byłam na usg bioderek po zmianach i... 18.05.11, 20:17
              ja się wybieram z dwójka 24 sierpnia dopiero wtedy był jakiś wolny termin no nic trzeba będzie uzbroić się w cierpliwość
Inne wątki na temat:

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka