Dodaj do ulubionych

urodziny dla pięciolatki, gdzie?

30.09.13, 22:28
Proszę o Wasze opinie gdzie warto zorganizować urodziny. Kinder Park odpada, jak dla mnie za duży moloch. Polećcie coś proszę.
Obserwuj wątek
    • anna27ka Re: urodziny dla pięciolatki, gdzie? 29.10.13, 18:04
      Widziałam, że otworzyli nowe miejsce w Toruniu, przy Browarnej 4. Dostałam ulotkę i przedstawiają ciekawą ofertę, w tym urodziny. Może warto tam zajrzeć? To się nazywa Kreatywna Kamienica.
      • barbie-torun TOLUŃ 30.10.13, 12:15
        bawialnia Toluń przeurocza dla dzieciaków ul. Rejtana za Filmarem
        Kinder na Polnej
    • farsa3 Re: urodziny dla pięciolatki, gdzie? 18.12.13, 00:20
      Byłam w Kreatywnej Kamienicy, bardzo ciekawe miejsce,które juz od wejścia robi pozytywne wrażenie. Całkiem nowa propozycja w Toruniu , wydaję mi się , że warto tam urządzic urodziny dla dziecka.
      • bettywp Re: urodziny dla pięciolatki, gdzie? 25.01.14, 18:17
        Czy ktoś był może na urodzinach w Kreatywnej Kamienicy? Jakie wrażenia?
        • mojamaja1999 Re: urodziny dla pięciolatki, gdzie? 12.03.14, 16:53
          Ja byłam w tej Kreatywnej Kamienicy na Browarnej. Są plusy, są minusy. Ogółem warto-nie masz zmywania, dzieciaki ci nie krzyczą po domu i nie mają jakichś głupich pomysłów; tam wszystko masz zorganizowane, dziećmi się ktoś zajmie i jeszcze każde urodziny mają jakiś scenariusz, więc dzieci są zajęte i im się podoba. No i później w przedszkolu wszyscy zazdroszczą ^^ moje starsze dzieci nie miały takiej możliwości, ale młodszemu pewnie będziemy powtarzać takie urodziny.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka