valeria2 Dr Wybudowska lekarz okulista 12.03.07, 20:35 dla doroslych i dzieci .Przyjmuje w Matopacie nr tel 056-659-48-00 do rejestracji.Przyjmuje : poniedzialek 10-12 wtorek 16-19 sroda 10-12 czwartek 16-19 piatek 10-14 bedziesz zadwolona:))))))PSrozawialam z jovana- na jakis spacerek we 4 plus bachory by sie trzeba wybrac:))))) Odpowiedz Link
jmtor1 Re: Dr Wybudowska lekarz okulista 13.03.07, 09:28 oj spacerek koniecznie:-)) a ta okulistka faktycznie dobra czy tylko miła :-)) mój tata potrzebuje okulisty miał wylew do oka i na jedno prawie nie widzi także poważna sprawa Odpowiedz Link
valeria2 Re: Dr Wybudowska lekarz okulista 13.03.07, 10:33 Moj rafał sie u niej leczył bo ma chore oczy i zadowolony jest,zreszta duzo pozytywnych opinii o niej słyszałam,leczy tez dzieci od noworodków po takie starsze. przykro mi z powodu twojego taty jak on sie czuje Odpowiedz Link
jmtor1 Re: Dr Wybudowska lekarz okulista 13.03.07, 12:31 jest ok bo to było jakiś czas temu ale jego okulista moim zdaniem troche zlekceważył i teraz tato coraz gorzej widzi i ztego powodu wkurza sie jak nie wiem bo jest bardzo aktywnym facetem a jeszcze napisz ile kosztuje wizyta jesli wiesz dzieki Odpowiedz Link
jmtor1 Re: koszt wizyty to 80 zł 28.03.07, 08:40 do twojej doktor termin na koniec maja!!! Odpowiedz Link
barbie-torun okulista 13.03.07, 10:34 dr Anna Szymańska gabinet optometria Karczewski tel.648 72 12 ul. Ślaskiego 1 na Skarpie na zakręcie tramwaju mnie leczenie uchroniło od zabiegu takze bardzo miła dla dzieci moi synkowie do niej chodzą Odpowiedz Link
jmtor1 Re: okulista 13.03.07, 12:32 dzieki ale mam złe doświadczenia z karczewskim i nie pójde tam :-)) ze zwykłej przekory a o dr Szymańskiej też słyszałam same dobre opinie Odpowiedz Link
magdzik71 Re: okulista 15.03.07, 22:10 dr Wojtynek (żona TEGO Wojtynka ;)))przy Gałczyńskiego Odpowiedz Link
hanna50 Re: okulista do jmtor1 18.03.07, 19:30 jmtor1 napisała: > dzieki ale mam złe doświadczenia z karczewskim i nie pójde tam :-)) > ze zwykłej przekory a o dr Szymańskiej też słyszałam same dobre opinie Napisz jakie to złe doświadczenia masz z Karczewskim. Ja byłam u niego jakieś 8-10 lat temu i zrobił na minie złe wrażenie, jednak rok temu potrzebowałam soczewek na "już" i poszłam (za radą koleżanki do niego) - tym razem był dość uprzejmy. Odpowiedz Link
jmtor1 Re: okulista do jmtor1 19.03.07, 09:23 kiedyś u niego dorabiałam sobie i poprostu jak potem za plecami wyzwya i bluzga klientów, jak sie wkurza jak ktoś wnosi reklamacje to miałam go tak serdecznie dość Nigdy do niego nie pójde Odpowiedz Link
hanna50 Re: okulista do jmtor1 20.03.07, 16:09 OK. teraz rozumiem. Kiedyś czekałam na wizytę i byłam 3 w kolejce (więc się nasłuchałam i naoglądałam)p. K. był "przesłodzony" aż robiło się niedobrze. No i jego teksty do młodych kobiet... hm... mało subtelne! Natomiast czy jest dobrym fachowcem? W sumie dobrał soczewki o mocy zalecanej przez okulistę (dr. Wybudowską). Odpowiedz Link
jmtor1 Re: okulista do jmtor1 20.03.07, 18:54 masz racje czy dobry? sam sobie szefem to i uważa sie za geniusza, ale jego zachowanie pozostawia wiele do życzenia Odpowiedz Link