mazajac 09.05.07, 17:32 chciałabym kupić spacerówkę, ale po pierwsze nie wiem jaką, a po drugie chciałabym coś taniego może coś polecicie Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
eska19 Re: tania spacerówka, gdzie kupić???? 10.05.07, 08:53 ja polecam deltim kazoo, ale ponoc teraz oni zmienili ciut ten model i nazwe i sie nazywa fogg czy jakos tak. Cena do ok. 399zl w filmarze - ten model kazoo byl taki: www.deltim.com.pl/kazoo.htm jest b. praktyczny i ma b. duza budke jakiej nie mna chyba zadna spacerowka. Dodatkowy atut to ze jest to wygodna spacerowka bedaca parasolka. Sprawdz aktualny katalog 2007. Odpowiedz Link
astronia Re: tania spacerówka, gdzie kupić???? 10.05.07, 09:46 ja kupiłam allegro barszo poręczna spaceówke a szukałam najlzejszej ! ale ten co eska pokazuje jest bardzo fajnym wózkiem w bobasie bys musaiała sprawdzic Odpowiedz Link
eska19 Re: tania spacerówka, gdzie kupić???? 10.05.07, 10:20 w bobasie deltimow nie maja. Odpowiedz Link
astronia Re: tania spacerówka, gdzie kupić???? 10.05.07, 11:03 ale kolezanka kupiła coś bardzo podobnego w bobasie wlasnie Odpowiedz Link
ap_30 Re: tania spacerówka, gdzie kupić???? 10.05.07, 13:01 A w jakim wieku jest Twój synek? Czy chcesz żeby ten wózek służył Ci do końca czy dopuszczasz zakup następnego np. lekkiej parasolki? Czy jeździsz często autobusami i tramwajami czy może wózek ma służyć tylko do spacerów? Czy często robisz duże zakupy i chcesz je wozić wózkiem? Bez odpowiedzi na te pytania cięzko coś doradzić. Odpowiedz Link
mazajac Re: tania spacerówka, gdzie kupić???? 10.05.07, 15:58 mam już wózek głeboko spacerowy na dużych pompowanych kołach więc coś w podobie mi niepotrzebne, samej ciężko to wpakować do samochodu, wyjąć rozłożyć, złożyć, koło domu wystarcza, dodam że mieszkam na wsi, ale potrzebne mi coś takiego żeby wsadzić szybko do samochodu, szybko wyjąć, złożyć, rozłożyć, ja dużo samochodem jeżdżę ze względu na odległości, więc coś leekkiego by się przydało, tak żeby wyskoczyć z małym do miasta, na zakupy, coś załatwić, ze wzgledu na ceny nie moge przebierać, zadowolę się nawet czymś używanym, byle by miało budkę, pasy i dobre kółka, chyba na nowy sprzęt nie będe sobie mogła pozwolić, bo ceny dla mnie astronomiczne, Odpowiedz Link
ap_30 Re: tania spacerówka, gdzie kupić???? 10.05.07, 19:44 No to chyba chodzi o parasolkę :-) Tylko, że dla 10-miesięczniaka to chyba powinna być chociaż trochę rozkładana. Z drugiej strony jeśli to wózek tylko na szybkie wypady to nie ma co przesadzać. Z parasolek mogę polecić chicco Caddy. Używam prawie rok i jestem bardzo zadowolona. Ma nieco większe kółka niż popularne parasolki ale niestety nie ma budki tylko daszek - też szukałam koniecznie z budką ale tak naprawdę to od słońca daszek osłoni a od deszczu to jest folia (zresztą w komplecie). Chicco ma też podobny wózek z budką. Nazywa się London ale na żywo go nie widziałam. Podobne wózki ma w ofercie baby design - jeden z daszkiem a drugi z budką. Niestety mój wózek rozkłada się tylko minimalnie. Zajrzyj do bobasa i do filmaru. Wiele dobrego słyszałam też o inglesinie trip. A w ogóle to polecam forum o wózkach: forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=22462 Odpowiedz Link
mazajac Re: tania spacerówka, gdzie kupić???? 10.05.07, 15:59 synek ma 10 miesięcy, szukam czegoś co mi posłuzy na dłużej, tzn już do końca Odpowiedz Link
astronia a na allegro patrzyłaś np: 10.05.07, 19:29 www.allegro.pl/item193229997_nowy_wozek_spacerowy_michelle_petit_wys_0zl_wwa.html www.allegro.pl/item193941070_rewelacyjna_spacerowka_arti_buggy_wys_0zl_.html www.allegro.pl/item192023730_graco_wozek_mirage_z_oslonka_na_nogi_gratis.html www.allegro.pl/item192336504_nowy_wozek_abc_design_super_lekki_wyprzedaz_.html nie za drogie a nawet niezle :) Odpowiedz Link
1408a Re: a na allegro patrzyłaś np: 17.05.07, 10:01 ja tez bardzo polecam deltim kazoo. Używamy z córcia od ponad 1,5 roku.Jest rewelacyjny sprawdził sie w każdej sytuacji.I dla mnie najwazniejszym tez było żeby miał duzą budke i żeby można było rozłożyc na płasko ( bo moja córcia do tej pory lubi sobie pospac na spacerze)bo nie wszystkie wozki maja taka funkcje, wiekszość do pozycji półleżącej. Naprawde polecamy teraz córka ma 3 latka a jeszcze jak bylismy w gorach to z niego korzystalismy. warto!!! Odpowiedz Link
kama1978k Re: a na allegro patrzyłaś np: 17.05.07, 10:19 Ja też jestem własnei na etapie zakupu spacerówki - parasolki. Zdecdydowałam sie na Inglesinę Trip. Ma dobre opinie na forum Wózki i nie jest tragicznie droga. Dla mnie to już czwarty wózek i mam nadzieję ze ostatni. Pozdrawiam Odpowiedz Link
mazajac Re: a na allegro patrzyłaś np: 17.05.07, 10:38 a ja nadal nic nie kupiłam bo kasy teraz nie mam, i już sama nie wiem co kupić, zakręciłam się ostro, chyba kupię jakiś używany i tyle, odechciewa mi się już szukania tych wózków, naprawdę za dużo tego a ja nie mogę wybierać za bardzo, Odpowiedz Link
kama1978k Re: a na allegro patrzyłaś np: 24.05.07, 10:30 Kupiłam parasolkę. Inglesine Trip. Dzisiaj przyjdzie bo zamówiłam w Calineczce ( mieli promocję ). Mam nadzieję że będzie się dobrze sprawował. Pozdrawiam Odpowiedz Link