anna_ss 17.01.08, 16:14 Mieszkam w Toruniu od niedawna Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anna_ss Re: sklep z artykułami dla dzieci 17.01.08, 16:17 cos mi sie za szybko wysłało! Mieszkam z Toruniu od niedawna i nie wiem gdzie tu sa sklepy gdzie mogłabym kupic rzeczy dla dziecka. Czy może ktos wie gdzie w Toruniu warto sie wybrać żeby zakupic np. kubek niekapek? Pozdrawiam Odpowiedz Link
karciak Re: sklep z artykułami dla dzieci 17.01.08, 21:06 najbardziej popularne to sklepy Bobas na ul. Królowej Jadwigi bodajże to nie daleko kościoła Garnizonowego, a drugi na sz. Lubickiej koło rubinkowa, jest też na Rubinkowie III pod pawilonem MAciej taki mały slkepik, jest też Altalan w hotelu Filmar, ale tam jest drogo, no i Smyk w Galerii, więcej nie kojarzę. w jakiej dzielnicy mieszkasz?? Odpowiedz Link
elaimalwi Re: sklep z artykułami dla dzieci 17.01.08, 22:15 Ja chciałam tylko dodać, że Atalana nie ma już w Filmarze. Został przeniesiony na ul. M.C. Skłodowskiej 19. Mały sklepik dziecięcy jest też na ul. Szosa Chełmińska, zaraz za ul. Długą, po prawej stronie (jadąc w stronę Wrzosów). Odpowiedz Link
eska19 Re: sklep z artykułami dla dzieci 18.01.08, 12:00 Jestes pewna ze Atalana nie ma juz w Filmarze? Ten sklep na sklodowskiej byl od dawna i to byl tej samej firmy, ale funkcjonowal jako sklep-hurtownia, wiec byly oba. A teraz ten duzy z Filmaru zlikwidowali? Pelno akcesoriow dla dzieci jest tez w hipermarketach, sa tez w Piotrze i Pawle na Koniuchach np. kubkow niekapkow jest spory wybor. Odpowiedz Link
elaimalwi Re: sklep z artykułami dla dzieci 18.01.08, 21:59 Tak, jestem pewna :-) Na Skłodowskiej zrobili wielki remont i przenieśli tam całość. Chyba jakoś tak od 1 stycznia. Odpowiedz Link
anna_ss Re: sklep z artykułami dla dzieci 18.01.08, 00:06 Wielkie dzięki!!! Musze wobec tego przestudiować mapę Torunia i ruszyć na zakupy :) Ja mieszkam na Gagarina więc z tego co piszecie to niestety nic w pobliżu nie ma. To nic- zrobię sobie wycieczkę w poszukiwaniu kubka niekapka:) Jeszcze raz dziękuję! Odpowiedz Link
wronka32 Re: W Filmarze juz nie ma stoiska dziecięcego!!! 18.01.08, 12:24 na 100 % ...Ostatnio sie tam wybrałam i się zdziwiłam ... Chyba hotel przejął to kolejne piętro - teraz trwaja tam prace remontowe ! W okolicach Gagarina - chyba na ulicy Fałata był tez mały sklepik z akcesoriami dzieciecymi- nie wiem czy nadal jest ..ale warto sprawdzic ...cghyubna w takim budynku wolnostojacym - wchodziło sie do góry.. Byłam tam latem. Duzy sklep Bobas jest na ul . Sw. Katarzyny (nie królowej Jadwigi)- blisko kościoła Garnizonowego ... Ciuszki dzieciece mozna tez kupic na rynku w budkach (rynek koło Uniwersamu)... Odpowiedz Link
zielonooka Re: W Filmarze juz nie ma stoiska dziecięcego!!! 18.01.08, 12:29 Ja kubek niekapek Aventa kupiłam w aptece. A jak mieszkasz na Gagarina, to na Fałata jest sklep z artykułami dziecięcymi. Odpowiedz Link
anna_ss Re: W Filmarze juz nie ma stoiska dziecięcego!!! 18.01.08, 13:16 Przejdę sie na Fałata i zobaczę co tam mają :) a jeśli nie tam, to pojadę do Bobasa skoro mówicie że mają tam duży wybór. Jeszcze raz wielkie dzięki wszystkim :) Odpowiedz Link
karciak Re: W Filmarze juz nie ma stoiska dziecięcego!!! 18.01.08, 12:52 Wronka ma rację, na św. Katarzyny jest ten Bobas, :))) Odpowiedz Link
wronka32 Re: a i w Galerii Copernicus jest SMYK 18.01.08, 12:28 duzy sklep z artykułami dziecięcymi ...Obok "5-10-15" ale tylko z ciuszkami - no i stoisko dziecięce w Realu . Poza tym Superpharm koło Cinema-City - ale tam smoczki , butelki, ślicniaczki,słoiczki, kaszki, mleko..podobnie w Rossmannie. Odpowiedz Link