zlota_jagodka 04.08.08, 13:37 W starym wątku to już ciężko się połapać więc zakładam nowy. Najlepiej aktualne ogłoszenia ze starego przenieść tutaj dla wygody (to apel do autorów ogłoszeń) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aga.kotek Re: Tablica ogłoszeń- sprzedam/ kupię/ zamienię-n 06.08.08, 15:08 sprzedam - łóżeczko sosnowe firmy drewex stan idealny uzywane przez jedno dziecko do ukończenia roczku..szczebelki wyjmowane..z szufladą wyjmowaną..gratis dodam materac kokosowo-gryczany który jest w stanie równiez idealnym (nie piankowy!) zapakowane w oryginalnym kartonie, córka spała w tym łózeczku do roczku i tylko w nocy bo miała turystyczne na dzień - cena do uzgodnienia - nosidełko- bujaczek - z pasami bezpieczeństwa granatowo - niebieski, regulacja wysokości siedziska - stan bardzo dobry 50zł - wózek 3 funkcyjny za 200zł z nosidełkiem - buty skórzane zimowe i jesienne dla dziewczynki w idealnym stanie bo nózka szybko rosła.. i wiele innychm bo szafy pękają w szwach a tych rzeczy przybywa.. W razie zainteresowania prosze o kontakt na meila aga.kotek.1@interia.pl Odpowiedz Link
balona1 Pieluszki JUNIOR 3 BELLA HAPPY 12-25 kg 65 szt. 19.08.08, 09:13 Sprzedam za 25 zł pieluszki, które pozostały mi po mojej córci - córcia już robi na nocniczek (hurraaaaa), a pieluszki są. Pieluszki były wyjęte z paczki, bo zawsze układałam je w szafie, kupione były na poczatku lipca, więc nie leżały Bóg wie ile. Pieluszki pochodzą z domu, w którym się nie pali. Odpowiedz Link
balona1 Ciuszki dla dziewczynki 20.08.08, 11:45 po mojej córci w rozmiarze mniej więcej od 1-1,5 do 2 latek: spódniczki, dresowe spodnie, spodnie sztruksowe, sukienki, polarowy pajacyk do spania z Kubusiem, buciki itp. Ciuszki są czyste i zadbane, chętne mamy zapraszan na priv. Odpowiedz Link
pichana ubranka dla dziewczynki 4-8miesiecy 29.08.08, 13:52 reklamowke ubranek dla dziewczynki w wieku 4 - 8 miesiecy sprzedam za grosze ok 20 zl os. na skarpie obok biedronki i petli. kombinezon polar na pozna jesień, czapeczki, body, pajacyki,bluzeczki, spodnie, buty. Odpowiedz Link
pichana fotelik samochodowy 0-9kg 29.08.08, 13:57 z wkładka dla noworodka i daszkiem firmy chicco. cena 65zl. os skarpa obok biedronki Odpowiedz Link
pichana wanienka 29.08.08, 14:00 moze byc do stojaka. zielona z profilem podtrzymujacym dziecko. cena 10zl. osiedle skarpa obok biedronki Odpowiedz Link
pichana mega paka dla chlopaka 3-5lat 29.08.08, 14:05 worek ubran dla chlopca duzo spodni dresowych, bluz, bluzeczek, krtki. polecam szczegolnie przedszkolakom. cena ok 20zl. osiedle skarpa. moge przeslac zdjecia. sojatoja@poczta.fm Odpowiedz Link
magda2393 Re: mega paka dla chlopaka 3-5lat 05.06.13, 22:11 witam...czy mozliwa wysyłeczka???? Odpowiedz Link
mazajac 5 par bucików dla chłopca, w tym nowe 08.09.08, 21:59 Sprzedam 4 pary butów dla chłopca, rozmiar od 22,5 do 24, w tym jedna para zupełnie nowych nie noszonych ( trzewiczki HAKER KID) , adidaski BOB BUDOWCZNICZY, dwie pary bucików CLARKS, stan bardzo dobry i dobry, piszcie na gazetowego, mogę wysłać zdjęcia Odpowiedz Link
gosia1775 Re: 5 par bucików dla chłopca, w tym nowe 09.11.08, 10:52 Witam, Sprzedam gondolę do wózka x-lander, stan bardzo dobry, kolor niebieski, gondola ma jeszcze gwarancję(pół roku)krótko używana. Do tego gratisy: adaptery do stelaża, moskitiera, folia przeciwdeszczowa. Zdjęcia i więcej informacji mogę przesłać na maila. kontakt:mmk.an@wp.pl Odpowiedz Link
gosia1775 Gondola X- pram do wózka x- lander-sprzedam 09.11.08, 10:54 Witam, Sprzedam gondolę do wózka x-lander, stan bardzo dobry, kolor niebieski, gondola ma jeszcze gwarancję(pół roku)krótko używana. Do tego gratisy: adaptery do stelaża, moskitiera, folia przeciwdeszczowa. Zdjęcia i więcej informacji mogę przesłać na maila. kontakt:mmk.an@wp.pl Odpowiedz Link
patrilla sprzedam matę edu Tiny Love kick&play tanio 16.11.08, 20:28 Świetna mata w stanie bardzo dobrym (lusterko porysowane ale to norma w tych matach) gratis zawieszka chichotka :) 100 zł dlaczego tak tanio ma małą usterkę przepaliła się jedna żaróweczka od podstawki kick and play, jednak szczerze mówiąc i tak dziecko z tego elementu najmniej korzystało :) gratis kilka ślicznych ubranek wybierzesz :) dla chłopca lub dziewczynki :) foto maty więcej proszę pytać :) na priva lub maila :) img296.imageshack.us/my.php?image=24304111ww5.jpg pozdrawiam Odpowiedz Link
faltynka kupie - krzesełko do karmienia 17.11.08, 12:10 Poszukuję krzesełka do karmienia, składanego, z pasami bezpieczeństwa i blatem oczywiście. Oferty ze zdjęciami proszę na faltynka@gazeta.pl Odpowiedz Link
barbie-torun laktator sprzedam 02.12.08, 14:19 laktator Medela sprzedam 25 zł ręczny z regulowaną siłą ssania z buteleczką do przechowywania gratis nakładki do karmienia na bolące piersi Odpowiedz Link
balona1 wózek spacerówkę CONECO po 1 dziecku 16.12.08, 19:11 w kolorze granatowo-zielonym(jasnozielonym). Do wózka jest folia przeciwdzeszczowa, ochraniacz na nóżki. Chętnych zapraszam na priv, balona Odpowiedz Link
barbie-torun pajacyki na 3 m-ce 19.12.08, 09:49 sprzedam: kilka pajacyków na 3 m-ce, i na 6 m-cy tenisówki czerwone H&M na 6 m-cy nowe trzewiki białe na ok. 6 m-cy czapeczka biała i koszulka 62 kaftanik i śpiochy seledyn na 62 moge podesłac foto pisz na priw gazetowy Odpowiedz Link
isolek ciuszki dla dziewczynki i przewijak z wanienka 30.01.09, 18:37 ciuszki dla dziewczynki od 0 do8 mcy same firmowe: next h&m mothercare i inne przewijak z wanienka w bdobrym stanie 509461668 Odpowiedz Link
faltynka ubranka dla bliźniaków i nie tylko 22.02.09, 11:40 Witam! Jeżeli ktoś jest zainteresowany, to sporo ubranek dla maluszków. Proszę pytać o szczegóły! www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=10884536 Odpowiedz Link
faltynka wózki 22.02.09, 11:42 Witam! Sprzedam wózek : www.allegro.pl/item560952151_wozek_gleboko_spacerowy_deltim_voyager.html Odpowiedz Link
faltynka oddam wózek bliźniaczy 22.02.09, 11:45 Za symboliczną kwotę oddam wózek bliźniaczy dla niewymagających rodziców ;-) Jest to stary implast na pompowanych kołach, jeden obok drugiego. Stoi i się kurzy a może komuś by się przydał (np do ogrodu). Albo może znacie jakąś potrzebującą mamę? Odpowiedz Link
prawdziwykasiulek25 Re: oddam wózek bliźniaczy 17.10.11, 16:40 witam naprawde pilnie przyjmę ten wózeczek, problem polega tylko na tym iż jestem z piły i nie wiem czy jest możliwa wysyłka mój nr tel 609-418-487 Odpowiedz Link
mummy6 Kupie wozek-parasolke uzywana 03.04.09, 10:26 Witam Chetnie kupie w przystepnej cenie spacerowke-parasolke zwykla,podstawowa, bez bajerow, na sporadyczne sytuacje prosze o kontakt najlepiej na maila kasiaho@wp.pl, ewenatualnie na gazetowy lub na forum pozdrawiam Odpowiedz Link
miz5stokrota Zamienię ciuszki z dziewczęcych na chłopięce!!! 27.04.09, 09:33 witam Was Mam córeczkę ma ok 3lat i mam sporo po niej ciuszków typowo dziewczęcych -ciuszki tak od 0 do ok 3lat. Oczekuję teraz chłopca.Bardzo chętnie nawiążę kontakt z mamą w celu zamiany która potrzebuje ciuszków dziewczęcych a ma ciuszki typowo dla chłopca. Mieszkam w Toruniu blisko zajezdni autobusowej przy ul Legionów. pozdrawiam proszę o kontakt na miz5stokrota@gazeta.pl Odpowiedz Link
eska19 Sprzedam rowerek 3-koł. z podnóżkiem, prowadnikiem 26.05.09, 22:38 Zdjecia na stronie: www.home.umk.pl/~efa/rower/ Posiada podnóżek, barierkę zabezpieczającą, prowadnik. Posiada funkcję kołyski. Stan dobry z wyjatkiem niedziałającej pozytywki z przodu, wiec nie wygrywa żadnych melodyjek, i całe szczęście ;) Sa otwory puste po przyciskach. Cena 45 zł, numer tel. 660323259 Odpowiedz Link
enut Re: Tablica ogłoszeń- sprzedam/ kupię/ zamienię-n 04.08.09, 09:08 Wór ubrań dla dziecka 0-24 miesiące, dla dziewczynki i dla chłopca, od koszulek, body, do kombinezonu zimowego. Na sztuki i w większych ilościach. Zdjęcia niektórych ubranek tu: www.man.bydgoszcz.pl/~siedem/ogloszenia/ Ceny do ustalenia, całość oczywiście można obejrzeć po umówieniu się. Maile proszę przysyłać na siodmiak_at_ncac.torun.pl (_at_ zamienic na @). Odpowiedz Link
ilonajedrzejewska Re: Tablica ogłoszeń- sprzedam/ kupię/ zamienię-n 19.03.10, 09:21 Witam serdecznie! odsprzedam za niewielką kwotę: białe łóżeczko + szafka z przewijakiem firmy IKEA HENSVIK, matę edukacyjną TINY LOVE(plac zabaw), bujaczek leżaczek FISCHER PRICE, fotelik samochodowy (do 10kg) BERBER, duże ilości ciuszków dla dziewczynki (0-12 miesięcy). W załączeniu foto. fotoforum.gazeta.pl/photo/4/re/la/8n4b/vlwTtEg27aCbe9JhHB.jpg fotoforum.gazeta.pl/photo/4/re/la/8n4b/n9B125HJFi8bPBqUrB.jpg Zainteresowane osoby proszę o kontakt na e-mail gazetowy. Pozdrawiam Odpowiedz Link
aga.kotek Re: Tablica ogłoszeń- sprzedam/ kupię/ zamienię-n 13.04.10, 09:49 www.allegro.pl/item996930832_duza_paka_51_szt_wiosna_lato_dziewczynka_3_6_9.html Witam, mam do sprzedania perę fajnych ciuszków po mojej córeczce. Spodziewam sie teraz synusia i niestety muszę sie pozbyć powoli ubranek z których moja Oliwcia wyrosła a przydadzą sie nie jednemu dziecku:-) Odpowiedz Link
bor-ana Re: Tablica ogłoszeń- sprzedam/ kupię/ zamienię-n 18.05.10, 10:33 Jaka cena? Taka jak na Allegro? W jaki sposób można się spotkac i ewentualnie oderac towar? Proponuję kontakt mailowy annbork@interia.pl Dodaję,że jestem wysoce zainteresowana:) Odpowiedz Link
enut łóżeczko drewex 25.05.10, 12:09 Sprzedam używane łóżeczko po mojej córci, 120x60, takie jak "Kamil" w najnowszej kolekcji drewexu, wyjmowane szczebelki, 3 poziomy montażu materaca, z szuflada, ale bez materacyka. Cena do ustalenia, oczywiście do obejrzenia po umówieniu się. Maile proszę przysyłać na siodmiak_at_ncac.torun.pl (_at_ zamienić na @). Odpowiedz Link
enut Re: łóżeczko drewex 26.05.10, 23:26 Do łóżeczka mam jeszcze 2 komplety pościeli (i ewentualnie kołdrę i poduszkę). Prześcieradła z gumką białe, poszewki w kolorach beżowym i brązowym, w jednym komplecie z dodatkiem czerwonego, w misie :) Odpowiedz Link
aleks2539 Re: łóżeczko drewex 24.06.10, 13:58 Wózek X Lander XA 3 w 1 oraz detektor tętna płodu sprzedam :) Odpowiedz Link
enut ubranka 25.05.10, 12:12 Wór ubrań dla dziecka 0-24 miesiące, dla dziewczynki i dla chłopca, od koszulek, body, po sukienki, spodnie, do kombinezonu zimowego. Na sztuki i w większych ilościach. Zdjęcia niektórych ubranek tu: jasiedem.w.interia.pl/ubranka/ Ceny do ustalenia, całość oczywiście można obejrzeć po umówieniu się. Maile proszę przysyłać na siodmiak_at_ncac.torun.pl (_at_ zamienić na @). Odpowiedz Link