Dodaj do ulubionych

klikacie pajacyka???

17.02.04, 16:35
?????????????
www.pajacyk.pl/
Obserwuj wątek
    • ellenai Re: klikacie pajacyka??? 17.02.04, 17:27
      wlasnie kliknelam:)
      • zawisza777 All the day,all the day "babe" 17.02.04, 19:48
        Nie bede mowil kto Wam to przez GG rozeslal ;)
        • giks Re: All the day,all the day "babe" 18.02.04, 14:21
          tiiiaa a ja nie bede mówić, że baner pajacyka mam już od dawna na swojej www ;)
          • aleks44 Re: All the day,all the day "babe" 18.02.04, 14:45
            do pajacyka nie mam nic , tylko założycielki fundacji nie lubie
    • aleks44 Re: klikacie pajacyka??? 17.02.04, 23:25
      nie bede klikal bo nie lubie ochojskiej
      przy kosciele daje jak zbieraja na caritas
      • ellenai Re: klikacie pajacyka??? 17.02.04, 23:40
        tez dobre wyjscie:) cmok aleks
        • aleks44 Re: klikacie pajacyka??? 17.02.04, 23:43
          naprawde daje
          • ellenai Re: klikacie pajacyka??? 17.02.04, 23:56
            alez ja ci wierze, na szczescie sa rozne organizacje charytatywne ktore mozna
            wspomagac, ja akurat do ochojskiej nic nie mam,ale rozumiem ze sa tacy ktorym
            ona nie odpowiada,i nie widze w tym problemu cmok
            • aleks44 Re: klikacie pajacyka??? 18.02.04, 00:18
              a juz, sie balem ze powiesz ze jestem typem aspolecznym he he
              • ellenai Re: klikacie pajacyka??? 18.02.04, 01:04
                no wiesz, nie powiedzialabym cos takiego o tobie,nieeeeee
                • aleks44 Re: klikacie pajacyka??? 18.02.04, 01:05
                  no?????
                  idziesz dzisiaj na randke????
                  • ellenai Re: klikacie pajacyka??? 18.02.04, 01:07
                    dzis nie,ale jutro tak ale co to ma wspolnego z pajacykiem????
                    • aleks44 Re: klikacie pajacyka??? 18.02.04, 01:12
                      nic a nic po prostu tak sie chcialem zapytac z ciekawosci
                      ale nie jestem wscipski he he
                      • ellenai Re: klikacie pajacyka??? 18.02.04, 01:13
                        acha,myslalam ze to ma jakie konotacje z pajacykiem ,od razu mialam uprzedzac
                        ze on pajac nie jest i glodny tez nie chodzi heheheh
                        • aleks44 Re: klikacie pajacyka??? 18.02.04, 01:20
                          zaczynasz mnie posadzac o jakiec podteksty, ktore nawet mi przez mysl nie
                          przeszly.To Twoj chlopak i nic mi do tego .
                          naprawde!!!!!!jestes jakas uczulona ,czy mialas jakies nieprzyjemnosci???
                          z tego powodu??
                          • ellenai Re: klikacie pajacyka??? 18.02.04, 01:22
                            hehehehheheheheh,zartuje aleks:)skojarzyly mi sie fajnie te dwa pojecia
                            hehehhehe
                            • aleks44 Re: klikacie pajacyka??? 18.02.04, 01:24
                              moze Tobie ,bo ja nie mam takich skojarzen,szczegolnie jak dotycza bliskich
                              moich przyjaciol
                              ale Ci dopieklem,zlosliwiec ze mnie no nie he he he
                              • ellenai Re: klikacie pajacyka??? 18.02.04, 01:27
                                nie dopiekles, nawet przez moment mi to do glowy nie przyszlo, w swiecie
                                wirtualnym trzeba ostroznie interpretowac wypowiedzi bo latwo o przekrecenie
                                intencji mowiacego:) no i moze byc jak np na jaselku:)
                                • aleks44 Re: klikacie pajacyka??? 18.02.04, 01:31
                                  to wiem i zauawzylem ,ze ludzie roznie inerpretuja to co sie do nich pisze
                                  ale ja natomiast zapominam o tym ,ze co innego slowo mowione a co innego pisane
                                  gesty mimika .to mozna roznie odbierac.
                                  • ellenai Re: klikacie pajacyka??? 18.02.04, 01:40
                                    ja z zalozenia podchodze do wypowiedzi wirtualnych z przymruzeniem oka ,i nie
                                    przejmuje sie jak ktos ma odmienne zdanie i mnie atakuje,(nie mam na mysli
                                    zadnej twojej wypowiedzi)w koncu to wirtual nie ma sie czym przejmowac:)prawda?
                                    • aleks44 Re: klikacie pajacyka??? 18.02.04, 01:46
                                      w zasadzie Masz racje,ale nawet wirtualnie ktos Ci zrobi swinstwo, to jednak
                                      niesmak pozostaje, sa tacy po ktorych to splywa, ale osoby bardziej wrazliwe
                                      inaczej to odbieraja
                                      • ellenai Re: klikacie pajacyka??? 18.02.04, 01:48
                                        aleks ,ale coz ci moze zrobic ktos wirtualnie przez komp?najwyzej bzdety
                                        wypisze i tyle,co prawda nikt nigdy mnie tak naprawde jeszcze nie zaatakowal
                                        ale nigdy nic nie wiadomo,prawda heheh:)
                                        • aleks44 Re: klikacie pajacyka??? 18.02.04, 01:56
                                          na jasielskim forum przeczytalem,ze rozmawia sie z nickiem, a nie
                                          z czlowiekiem no moze to i prawda ale jak czlowiek duzo rozmawia z kims
                                          to mimo tego przywiazuje sie do niego i mu ufa.wiec nie wiem jak inni to
                                          odbieraja.
                                          • ellenai Re: klikacie pajacyka??? 18.02.04, 02:13
                                            e no ja osobiscie pod nickiem rozmawiajac z kims wyobrazam sobie te osobe:) i
                                            juz:)jest ok:)
                                            • aleks44 Re: klikacie pajacyka??? 18.02.04, 02:24
                                              caly czs myslalem ze Jestes blondynka , a okazalo sie ze Jestes brunetka he he
                                              • ellenai Re: klikacie pajacyka??? 18.02.04, 02:30
                                                a moze jestem szatynka ,albo ruda?
                                                • aleks44 Re: klikacie pajacyka??? 18.02.04, 02:44
                                                  powiem Ci ,że jest mi to obojetne , milo mi sie z Toba rozmawia
                                                  i to dla mnie najwazniejsze .zone mam szatynke no,ale sentyment pozostanie
                                                  do blondynek.
                                                  • ellenai Re: klikacie pajacyka??? 18.02.04, 02:46
                                                    no widzisz, ciesze sie ze umiem cie zabawic:) hehehehheheh mnie tez zupa
                                                    stygnie w garze bo gadam z toba,ale zupa nie zajac, nie ucieknie a ty pewno
                                                    niestety za chwile pojdziesz spac:(
                                                  • aleks44 Re: klikacie pajacyka??? 18.02.04, 03:04
                                                    tak Masz jak zwykle racje, ale to za chwilke
                                                  • ellenai Re: klikacie pajacyka??? 18.02.04, 03:10
                                                    ja mam racje?oj nie wiem,nie wiem,nie zawsze jestem w jej posiadaniu choc mi
                                                    sie tak wydaje heheh
                                                  • aleks44 Re: klikacie pajacyka??? 18.02.04, 07:17
                                                    kobieta,potrafi zaskakiwac kiedy dazy do celu he he

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka