giks 17.02.04, 16:35 ????????????? www.pajacyk.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zawisza777 All the day,all the day "babe" 17.02.04, 19:48 Nie bede mowil kto Wam to przez GG rozeslal ;) Odpowiedz Link Zgłoś
giks Re: All the day,all the day "babe" 18.02.04, 14:21 tiiiaa a ja nie bede mówić, że baner pajacyka mam już od dawna na swojej www ;) Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: All the day,all the day "babe" 18.02.04, 14:45 do pajacyka nie mam nic , tylko założycielki fundacji nie lubie Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: klikacie pajacyka??? 17.02.04, 23:25 nie bede klikal bo nie lubie ochojskiej przy kosciele daje jak zbieraja na caritas Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: klikacie pajacyka??? 17.02.04, 23:56 alez ja ci wierze, na szczescie sa rozne organizacje charytatywne ktore mozna wspomagac, ja akurat do ochojskiej nic nie mam,ale rozumiem ze sa tacy ktorym ona nie odpowiada,i nie widze w tym problemu cmok Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: klikacie pajacyka??? 18.02.04, 00:18 a juz, sie balem ze powiesz ze jestem typem aspolecznym he he Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: klikacie pajacyka??? 18.02.04, 01:04 no wiesz, nie powiedzialabym cos takiego o tobie,nieeeeee Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: klikacie pajacyka??? 18.02.04, 01:05 no????? idziesz dzisiaj na randke???? Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: klikacie pajacyka??? 18.02.04, 01:07 dzis nie,ale jutro tak ale co to ma wspolnego z pajacykiem???? Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: klikacie pajacyka??? 18.02.04, 01:12 nic a nic po prostu tak sie chcialem zapytac z ciekawosci ale nie jestem wscipski he he Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: klikacie pajacyka??? 18.02.04, 01:13 acha,myslalam ze to ma jakie konotacje z pajacykiem ,od razu mialam uprzedzac ze on pajac nie jest i glodny tez nie chodzi heheheh Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: klikacie pajacyka??? 18.02.04, 01:20 zaczynasz mnie posadzac o jakiec podteksty, ktore nawet mi przez mysl nie przeszly.To Twoj chlopak i nic mi do tego . naprawde!!!!!!jestes jakas uczulona ,czy mialas jakies nieprzyjemnosci??? z tego powodu?? Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: klikacie pajacyka??? 18.02.04, 01:22 hehehehheheheheh,zartuje aleks:)skojarzyly mi sie fajnie te dwa pojecia hehehhehe Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: klikacie pajacyka??? 18.02.04, 01:24 moze Tobie ,bo ja nie mam takich skojarzen,szczegolnie jak dotycza bliskich moich przyjaciol ale Ci dopieklem,zlosliwiec ze mnie no nie he he he Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: klikacie pajacyka??? 18.02.04, 01:27 nie dopiekles, nawet przez moment mi to do glowy nie przyszlo, w swiecie wirtualnym trzeba ostroznie interpretowac wypowiedzi bo latwo o przekrecenie intencji mowiacego:) no i moze byc jak np na jaselku:) Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: klikacie pajacyka??? 18.02.04, 01:31 to wiem i zauawzylem ,ze ludzie roznie inerpretuja to co sie do nich pisze ale ja natomiast zapominam o tym ,ze co innego slowo mowione a co innego pisane gesty mimika .to mozna roznie odbierac. Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: klikacie pajacyka??? 18.02.04, 01:40 ja z zalozenia podchodze do wypowiedzi wirtualnych z przymruzeniem oka ,i nie przejmuje sie jak ktos ma odmienne zdanie i mnie atakuje,(nie mam na mysli zadnej twojej wypowiedzi)w koncu to wirtual nie ma sie czym przejmowac:)prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: klikacie pajacyka??? 18.02.04, 01:46 w zasadzie Masz racje,ale nawet wirtualnie ktos Ci zrobi swinstwo, to jednak niesmak pozostaje, sa tacy po ktorych to splywa, ale osoby bardziej wrazliwe inaczej to odbieraja Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: klikacie pajacyka??? 18.02.04, 01:48 aleks ,ale coz ci moze zrobic ktos wirtualnie przez komp?najwyzej bzdety wypisze i tyle,co prawda nikt nigdy mnie tak naprawde jeszcze nie zaatakowal ale nigdy nic nie wiadomo,prawda heheh:) Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: klikacie pajacyka??? 18.02.04, 01:56 na jasielskim forum przeczytalem,ze rozmawia sie z nickiem, a nie z czlowiekiem no moze to i prawda ale jak czlowiek duzo rozmawia z kims to mimo tego przywiazuje sie do niego i mu ufa.wiec nie wiem jak inni to odbieraja. Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: klikacie pajacyka??? 18.02.04, 02:13 e no ja osobiscie pod nickiem rozmawiajac z kims wyobrazam sobie te osobe:) i juz:)jest ok:) Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: klikacie pajacyka??? 18.02.04, 02:24 caly czs myslalem ze Jestes blondynka , a okazalo sie ze Jestes brunetka he he Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: klikacie pajacyka??? 18.02.04, 02:30 a moze jestem szatynka ,albo ruda? Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: klikacie pajacyka??? 18.02.04, 02:44 powiem Ci ,że jest mi to obojetne , milo mi sie z Toba rozmawia i to dla mnie najwazniejsze .zone mam szatynke no,ale sentyment pozostanie do blondynek. Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: klikacie pajacyka??? 18.02.04, 02:46 no widzisz, ciesze sie ze umiem cie zabawic:) hehehehheheh mnie tez zupa stygnie w garze bo gadam z toba,ale zupa nie zajac, nie ucieknie a ty pewno niestety za chwile pojdziesz spac:( Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: klikacie pajacyka??? 18.02.04, 03:04 tak Masz jak zwykle racje, ale to za chwilke Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: klikacie pajacyka??? 18.02.04, 03:10 ja mam racje?oj nie wiem,nie wiem,nie zawsze jestem w jej posiadaniu choc mi sie tak wydaje heheh Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: klikacie pajacyka??? 18.02.04, 07:17 kobieta,potrafi zaskakiwac kiedy dazy do celu he he Odpowiedz Link Zgłoś