giks 04.03.04, 02:20 post inspirowany ostatnim spotkaniem forumowym :))) czy taki post ma rację bytu na naszym forum??? ponoć tak więc ja się pytam jak? ;) .....albo powiedzcie może czy można kogoś uwieść(?) dwa razy...??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ellenai Re: jak uwieść mężczyznę??? by jacaaa2 ;) 04.03.04, 02:22 giks fajne cie mysli nawiedzaja po nocach:)napewno jest to mozliwe uwiesc kogos dwa razy:)a jak???czulym slowkiem.........z pewnoscia! Odpowiedz Link Zgłoś
jacaaa2 Re: jak uwieść mężczyznę??? by jacaaa2 ;) 04.03.04, 02:23 a co jacaa2 robi w tytule tego postu? Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: jak uwieść mężczyznę??? by jacaaa2 ;) 04.03.04, 02:25 niech zgadne! trzeba cie uwiesc! cmok Odpowiedz Link Zgłoś
giks Re: jak uwieść mężczyznę??? by jacaaa2 ;) 04.03.04, 02:27 ja nie wiem czy on się nam da ..... Odpowiedz Link Zgłoś
jacaaa2 Re: jak uwieść mężczyznę??? by jacaaa2 ;) 04.03.04, 02:28 kurde co jest? help!!! Odpowiedz Link Zgłoś
giks Re: jak uwieść mężczyznę??? by jacaaa2 ;) 04.03.04, 02:29 o widzisz już wzywa pomocy a zaraz pewnie ucieknie..... :) Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: jak uwieść mężczyznę??? by jacaaa2 ;) 04.03.04, 02:32 nie puscimy! aleks poszedl spac, uciekl nam jacy nie puscimy,prawda giks? Odpowiedz Link Zgłoś
giks Re: jak uwieść mężczyznę??? by jacaaa2 ;) 04.03.04, 02:33 PRAWDA!!!!! .... dobrze gada dać jej wódki ;) Odpowiedz Link Zgłoś
jacaaa2 Re: jak uwieść mężczyznę??? by jacaaa2 ;) 04.03.04, 02:33 aha -czyli ja jako facet mam odpowiedzieć jak? Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: jak uwieść mężczyznę??? by jacaaa2 ;) 04.03.04, 02:34 oczywiscie ze tak ,jacaa, jestes w naszych rekach,moich i giksia:)heheh aleks niech zaluje!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
giks Re: jak uwieść mężczyznę??? by jacaaa2 ;) 04.03.04, 02:36 mógłbyś przeccież pytanie jest jak uwieśc mężczyznę a nie kobiete ;) Odpowiedz Link Zgłoś
giks Re: jak uwieść mężczyznę??? by jacaaa2 ;) 04.03.04, 02:28 pamiętasz co było z zawiszą??? też go tak molestowałyśmy i teraz mało bywa na forum ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: jak uwieść mężczyznę??? by jacaaa2 ;) 04.03.04, 02:30 giks on sie NAM opiera!!!!!!!!!widzisz ty to????? Odpowiedz Link Zgłoś
giks Re: jak uwieść mężczyznę??? by jacaaa2 ;) 04.03.04, 02:35 no widze widze i oczom nie wierze ..... oj nie lubimy sprzeciwów i oporów ale jak by się nam tak (p)oddał bez walki to co by to była za przyjemność ..... Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: jak uwieść mężczyznę??? by jacaaa2 ;) 04.03.04, 02:36 tak to napisalas ze az sie rozmarzylam,eeeeeeeeeehhhhhhhhh,jacaa co ty na to???//bo strasznie zaniemowiles! cmok Odpowiedz Link Zgłoś
giks Re: jak uwieść mężczyznę??? by jacaaa2 ;) 04.03.04, 02:39 jacek spiskuje w odwecie zadał nam nowego posta ;) Odpowiedz Link Zgłoś
jacaaa2 Re: jak uwieść mężczyznę??? by jacaaa2 ;) 04.03.04, 02:40 jak by ktoś zapytał jak uwiezć jacaaa to może bym wiedział........ Odpowiedz Link Zgłoś
giks Re: jak uwieść mężczyznę??? by jacaaa2 ;) 04.03.04, 02:41 no wiesz a co ty nie mężczyzna? Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: jak uwieść mężczyznę??? by jacaaa2 ;) 04.03.04, 02:42 a jak myslisz o kogo pytamy ??????jak nie o ciebie??? aleks poszedl spac, zawiszy tez nie ma! Odpowiedz Link Zgłoś
giks Re: jak uwieść mężczyznę??? by jacaaa2 ;) 04.03.04, 03:06 alek to pewnie by sie nam tak nie dał a zawisza już to z nami przerabiał i też nic z tego nie wyszło choć o ile dobrze pamiętam dostałyśmy po buziaku... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
jacaaa2 Re: jak uwieść mężczyznę??? by jacaaa2 ;) 04.03.04, 02:38 czuje sie lekko molestowany przez dwie kobiety ,ale co mi tam fajnie jest ,nie no tak naprawde to nie wiem jak mozna faceta uwiezc kurde bo niby z kąd Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: jak uwieść mężczyznę??? by jacaaa2 ;) 04.03.04, 02:41 mozesz nas oswiecic jacaa poprzez powiedzenie nam co lubisz:) cmok heheh i jak chcesz zostac uwiedzony heheheh Odpowiedz Link Zgłoś
giks .... i jak chcesz zostać uwiedzony heheheh 04.03.04, 02:43 podoba mi się to :)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
jacaaa2 Re: .... i jak chcesz zostać uwiedzony heheheh 04.03.04, 02:45 nie no na forum tego sie nie pisze Odpowiedz Link Zgłoś
giks Re: .... i jak chcesz zostać uwiedzony heheheh 04.03.04, 02:48 a dlaczego?sam powiedziałeś, że można pisać o wszystkim ;) ...łapię za słowa ;) Odpowiedz Link Zgłoś
jacaaa2 Re: .... i jak chcesz zostać uwiedzony heheheh 04.03.04, 02:50 he ale facetów sie nie uwodzi to raczej oni uwodza kobiety ,kurde albo ja jestem nie dzisiejszy :) Odpowiedz Link Zgłoś
giks Re: .... i jak chcesz zostać uwiedzony heheheh 04.03.04, 02:52 jak to nie, to co kobieta nie może uwodzić??? Odpowiedz Link Zgłoś
giks Re: .... i jak chcesz zostać uwiedzony heheheh 04.03.04, 02:53 ja myśle że to zależy tylk i wyłącznie od tego kto przejmie inicjatywe ;) Odpowiedz Link Zgłoś
giks uwodzicielka? czy uwodziciel? 04.03.04, 02:55 mi to się wydaje, że prym w uwodzeniu i kuszeniu to własnie kobiety wiodą ;) Odpowiedz Link Zgłoś
jacaaa2 Re: .... i jak chcesz zostać uwiedzony heheheh 04.03.04, 02:55 a czy kobiety lubia być uwodzone? Odpowiedz Link Zgłoś
giks Re: .... i jak chcesz zostać uwiedzony heheheh 04.03.04, 02:57 a czy mężczyźni lubią???? sprawa bardzo indywidualna ale jak dla mnie oczywiście że tak :) Odpowiedz Link Zgłoś
jacaaa2 Re: .... i jak chcesz zostać uwiedzony heheheh 04.03.04, 03:01 chyba lubią.... Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: .... i jak chcesz zostać uwiedzony heheheh 04.03.04, 03:04 no prosze, ja tu wyszlam tylko do kuchni zjesc lazanie a tu takie rzeczy sie wyczyniaja:0 tak naprawde kiedys czytalam swietny artykul o tym ,ze to jednak kobieta pierwsza uwodzi niezauwazalnie mezczyzne:) to ona najpierw inicjuje pierwszy dotyk ,spojrzenia i mezczyzna przejmuje wtedy inicjatywe i wiecie moim zdaniem to jest bardzo prawdziwe! Odpowiedz Link Zgłoś
giks Re: .... i jak chcesz zostać uwiedzony heheheh 04.03.04, 03:17 też mi się tak wydaje, żę często facet nawet nie wie, że ktoś go uwodzi a potem przypisuje to sobie - zdobyłem uwiodłem ;) Odpowiedz Link Zgłoś
jacaaa2 Re: .... i jak chcesz zostać uwiedzony heheheh 04.03.04, 03:19 wiesz to pewnie jest wina tego ze facet nie chce zeby go uwodzić Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai dokladnie tak jest! 04.03.04, 03:20 wlasnie dokladnie tak jest!!!!jezeli to nowopoznany mezczyzna na randce pierwszy musnie dotykiem kobiete to raczej nici z takiego zwiazku,bo mozna ja sploszyc,to kobieta musi dotknac pierwsza mezczyzne a nie mezczyzna kobiete,sama to po sobie wiem!!! Odpowiedz Link Zgłoś
jacaaa2 Re: dokladnie tak jest! 04.03.04, 03:21 elle pisz pisz pisz .............sie moze naucze Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: dokladnie tak jest! 04.03.04, 03:25 hehe jacaa, mialam kiedys taka randke z facetem ktory bylby ok,ale zlamal te pierwsza zasade, ja go jeszcze nawet nie dotknelam a on mnie cap za reke,podswiadomie sie zjezylam jak cholera i juz nigdy wiecej sie nie spotkalismy choc on bardzo nalegal.Nastepnym razem spotkalam swojego obecnego towarzysza niedoli hehe , no i on absolutnie nie odwazyl sie mnie dotknac ,szanowal moja osobista "przestrzen",caly ten pierwszy wieczor go obserwowalam i jak juz sie rozstawialismy klepnelam go nieswiadomie po ramieniu,sekunde pozniej zreflektowalam sie ze to jednak ja pierwsza uczynilam ten gest on tego nie zrobil, to bylo ciekawe doswiadczenie! Odpowiedz Link Zgłoś
giks Re: dokladnie tak jest! 04.03.04, 03:31 elle ale zradzasz tajemnice nieładnie..... ale wiecie co ja nie wiem jak to jest ale ja ciągle kogoś "obmacuje" nie wiem z czego to wynika ale mi się to jakoś nie potwierdza osobiście no bo co by to znaczyło??? jak tak sobie teraz myślę to bardzo często zdarza mi się kogoś klepnąć w ramie itp. bynajmniej bez podtekstów...ale widzę , że chyba muszę się pilnować o mnie jeszcze kiedyś ktoś oskarży o molestowanie hi hi hi ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: dokladnie tak jest! 04.03.04, 03:32 ja to odnosilam do sytuacji randkowych ehheheh:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
giks Re: dokladnie tak jest! 04.03.04, 03:42 ale coś w tym jest, bo np są osoby i sytuacjie gdzie czuje jak ktoś za blisko mnie stoi i powiem szczerze, że mi z tym źle. Nie musi dotykać wystarczy, że stanie bliżej i już ponoć jest ustalona jakaś tam bezpieczna granica chyba 0,5 m bliżej to jest już wchodzenie na czyjś terytorium ;) ja np czuję się nieswojo jak ktoś mi tak włażi na buty, oczywiście nie dotyczy to każedj osoby, np znajomi mi nie przeszkadzają raczej..... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: dokladnie tak jest! 04.03.04, 03:46 dokladnie giks tak jest, i jak taki facet tego nie wyczuje a mu sie podobasz, to wszyskto rujnuje jak sie zbliza do czlowieka za blisko,jednak na pierwszej randce to nie mozna sobie na to pozwolic i koniec Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: dokladnie tak jest! 04.03.04, 08:48 jednak cos w tym jest . dobrze ze mnie z Wami w nocy nie bylo he he he biedny ten rodzynek miedzy Wami,jak czlowiek moze spokojne spac, w nastepnym dniu trzezwo muslec,po nocy spedzonej z dwoma kobietami dajacym rady o uwodzeniu mezczyzn Jak Wasze drugie polowki przeczytaja te posty ,to bedziecie obie Mialy zakaz podchodzenia do kompa he he he ,a szkoda by bylo Odpowiedz Link Zgłoś
jacaaa2 UWAGA!!! 04.03.04, 03:34 UWAGA!!!-do wszystkich facetów-Nie dotykać Kobiet na pierwszej randce:) Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: UWAGA!!! 04.03.04, 03:37 widzisz jacaa jak to sie oplaca po nocach przed kompem wisiec heheh cmok Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: UWAGA!!! 04.03.04, 03:39 dokladnie to samo pomyslalam giks, no i jak jace spotkam pierwszy raz to go bede dotykac pierwsza coby sie stalo zadosc madrosci zyciowej eheh Odpowiedz Link Zgłoś
delfinek27 Re: .... i jak chcesz zostać uwiedzony heheheh 04.03.04, 11:58 Nie bądz taki wsytdliwy - pisz !!!! :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: jak uwieść mężczyznę??? by jacaaa2 ;) 04.03.04, 03:01 myslisz ze to byl powod?no to pieknie jace sobie wystraszymy! Odpowiedz Link Zgłoś
giks Re: jak uwieść mężczyznę??? by jacaaa2 ;) 04.03.04, 03:05 wiesz elle nie wiem ale jeśli nie to bardzo dziwny to zbieg okoliczności ;) nie sądzisz? Odpowiedz Link Zgłoś
giks jakie przeznaczenie? 04.03.04, 03:35 eeeee ja tam chyba nie wierze w przeznaczenie... "Kobieta bez kokieterii, to jak kwiat bez woni." odwiedź Gorlice ...to jest moje osobiste zdanie i nikt nie musi się z nim zgadzać...... Odpowiedz Link Zgłoś
delfinek27 Re: jak uwieść mężczyznę??? by jacaaa2 ;) 04.03.04, 11:51 Są różne sposoby na uwodzenie - czeba tylko wyczaić który facet na co idze - a potem to juz bułka z masłem :))) Odpowiedz Link Zgłoś
jacaaa2 Re: jak uwieść mężczyznę??? by jacaaa2 ;) 04.03.04, 11:53 bułka z masłem -heheheheh Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: jak uwieść mężczyznę??? by jacaaa2 ;) 04.03.04, 11:54 od takiego jedzenia sie tyje he he Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: jak uwieść mężczyznę??? by jacaaa2 ;) 04.03.04, 16:38 alez nieszkodzi aleks, trzeba sie poswiecic dla celu zboznego heheh Odpowiedz Link Zgłoś
giks Re: jak uwieść mężczyznę??? by jacaaa2 ;) 04.03.04, 03:03 no a ja mysle że trzeba jeszcze rozdzielić uwodzenie od kuszenia i flirtowania Odpowiedz Link Zgłoś
jacaaa2 Re: jak uwieść mężczyznę??? by jacaaa2 ;) 04.03.04, 03:04 ale ja sie nie dam i nie ucieknę z forum :) Odpowiedz Link Zgłoś
jacaaa2 Re: jak uwieść mężczyznę??? by jacaaa2 ;) 04.03.04, 03:05 to tez zalezy w jakim celu sie uwodzi Odpowiedz Link Zgłoś
giks Re: jak uwieść mężczyznę??? by jacaaa2 ;) 04.03.04, 03:08 w ajkim celu? no wiesz mi to się wydaje cel oczywisty ale może chodzi o coś innego podaj jakiś przykład ;) Odpowiedz Link Zgłoś
jacaaa2 Re: jak uwieść mężczyznę??? by jacaaa2 ;) 04.03.04, 03:10 czasem facet moze uwiezc kobiete tylko w wiadomym celu czyli dla sexa Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: jak uwieść mężczyznę??? by jacaaa2 ;) 04.03.04, 03:14 no wlasnie po to nas uwodzicie przeciez! ehehhe Odpowiedz Link Zgłoś
giks Re: jak uwieść mężczyznę??? by jacaaa2 ;) 04.03.04, 03:15 aha no to to jest uwodzenie, bo np gupe gadanie do niczego nie prowadzące to jest flirt czasem potrzebny i bardzo lubiany prze kobiety ;) a kuszenie to może być np. kogoś z kim się jest... no wiecie jakaś sexy kolacja i bielizna i który mężczyzna się nie pokusi ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: jak uwieść mężczyznę??? by jacaaa2 ;) 04.03.04, 03:17 e giks pewno by znalazl takiego co to go bielizna i te sprawy nie rusza! cmok (ja nie mam na mysli zadnego z naszych forumowiczow ehhe cmok) Odpowiedz Link Zgłoś
giks Re: jak uwieść mężczyznę??? by jacaaa2 ;) 04.03.04, 03:23 e to chyba jakiś chory albo kaleka..... osobiście nie sądzę... jak facet z którym żyjesz na codzień ( mąż , chłopak ) ktoś komu się raczej podobasz może nie zareagować na swoją kobietę roznegliżowaną i kusząco przystrojoną? elle no coś ty jakoś w to nie wierzę ..... Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: jak uwieść mężczyznę??? by jacaaa2 ;) 04.03.04, 03:26 ja tez nie wierze, ale tak gadam hehehehhehe Odpowiedz Link Zgłoś
jacaaa2 Re: jak uwieść mężczyznę??? by jacaaa2 ;) 04.03.04, 03:26 wiesz no rozneglizowana kobieta raczej zawsze uwodzi ale co jest jezeli oni sie nie znaja i dopiero poznaja sa w fazie poczatkowej to nie moze sie mu od razu tak rozbierać Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: jak uwieść mężczyznę??? by jacaaa2 ;) 04.03.04, 03:28 no zgodze sie jacaa z toba, nie moze od razu tak gubic garderoby! cmok Odpowiedz Link Zgłoś
giks Re: jak uwieść mężczyznę??? by jacaaa2 ;) 04.03.04, 03:34 ja tez się zgadzam i miałąm na myśłi tych co są ze sobą od jakiegoś czasu ale znam takie pary co gubiły ciuszki już przy pierwszym spotkaniu i też kusili Odpowiedz Link Zgłoś
jacaaa2 Re: jak uwieść mężczyznę??? by jacaaa2 ;) 04.03.04, 03:35 no jak oboje chca od razu no to już trudno Odpowiedz Link Zgłoś
giks Re: jak uwieść mężczyznę??? by jacaaa2 ;) 04.03.04, 03:36 no wiesz to jest przypadek potwierdzający regułę ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: jak uwieść mężczyznę??? by jacaaa2 ;) 04.03.04, 03:41 ale swoje trzeba odkiblowac z tymi ciuchami,nie ma co od razu tak gubic heheh Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: jak uwieść mężczyznę??? by jacaaa2 ;) 04.03.04, 03:05 jacaa nie mozesz nam tego zrobic,spoimy cie przasnym winem i bedziemy sie dobrze bawic! cmok ja juz szklanke wina mialam i lazanie cholerna ,tuczaca! Odpowiedz Link Zgłoś