Dodaj do ulubionych

jak uwieść mężczyznę??? by jacaaa2 ;)

04.03.04, 02:20
post inspirowany ostatnim spotkaniem forumowym :)))

czy taki post ma rację bytu na naszym forum???

ponoć tak więc ja się pytam jak? ;)

.....albo powiedzcie może czy można kogoś uwieść(?) dwa razy...???
Obserwuj wątek
    • ellenai Re: jak uwieść mężczyznę??? by jacaaa2 ;) 04.03.04, 02:22
      giks fajne cie mysli nawiedzaja po nocach:)napewno jest to mozliwe uwiesc kogos
      dwa razy:)a jak???czulym slowkiem.........z pewnoscia!
      • jacaaa2 Re: jak uwieść mężczyznę??? by jacaaa2 ;) 04.03.04, 02:23
        a co jacaa2 robi w tytule tego postu?
        • ellenai Re: jak uwieść mężczyznę??? by jacaaa2 ;) 04.03.04, 02:25
          niech zgadne! trzeba cie uwiesc! cmok
          • giks Re: jak uwieść mężczyznę??? by jacaaa2 ;) 04.03.04, 02:27
            ja nie wiem czy on się nam da .....
            • jacaaa2 Re: jak uwieść mężczyznę??? by jacaaa2 ;) 04.03.04, 02:28
              kurde co jest? help!!!
              • giks Re: jak uwieść mężczyznę??? by jacaaa2 ;) 04.03.04, 02:29
                o widzisz już wzywa pomocy a zaraz pewnie ucieknie..... :)
                • ellenai Re: jak uwieść mężczyznę??? by jacaaa2 ;) 04.03.04, 02:32
                  nie puscimy! aleks poszedl spac, uciekl nam jacy nie puscimy,prawda giks?
                  • giks Re: jak uwieść mężczyznę??? by jacaaa2 ;) 04.03.04, 02:33
                    PRAWDA!!!!!

.... dobrze gada dać jej wódki ;)
                  • jacaaa2 Re: jak uwieść mężczyznę??? by jacaaa2 ;) 04.03.04, 02:33
                    aha -czyli ja jako facet mam odpowiedzieć jak?
                    • ellenai Re: jak uwieść mężczyznę??? by jacaaa2 ;) 04.03.04, 02:34
                      oczywiscie ze tak ,jacaa, jestes w naszych rekach,moich i giksia:)heheh aleks
                      niech zaluje!!!!!!!!!!!!
                    • giks Re: jak uwieść mężczyznę??? by jacaaa2 ;) 04.03.04, 02:36
                      mógłbyś przeccież pytanie jest jak uwieśc mężczyznę a nie kobiete ;)
          • giks Re: jak uwieść mężczyznę??? by jacaaa2 ;) 04.03.04, 02:28
            pamiętasz co było z zawiszą??? też go tak molestowałyśmy
            i teraz mało bywa na forum ;)
            • ellenai Re: jak uwieść mężczyznę??? by jacaaa2 ;) 04.03.04, 02:30
              giks on sie NAM opiera!!!!!!!!!widzisz ty to?????
              • giks Re: jak uwieść mężczyznę??? by jacaaa2 ;) 04.03.04, 02:35
                no widze widze i oczom nie wierze ..... oj nie lubimy sprzeciwów i oporów ale
                jak by się nam tak (p)oddał bez walki to co by to była za przyjemność .....
                • ellenai Re: jak uwieść mężczyznę??? by jacaaa2 ;) 04.03.04, 02:36
                  tak to napisalas ze az sie rozmarzylam,eeeeeeeeeehhhhhhhhh,jacaa co ty na
                  to???//bo strasznie zaniemowiles! cmok
                  • giks Re: jak uwieść mężczyznę??? by jacaaa2 ;) 04.03.04, 02:39
                    jacek spiskuje w odwecie zadał nam nowego posta ;)
                    • jacaaa2 Re: jak uwieść mężczyznę??? by jacaaa2 ;) 04.03.04, 02:40
                      jak by ktoś zapytał jak uwiezć jacaaa to może bym wiedział........
                      • giks Re: jak uwieść mężczyznę??? by jacaaa2 ;) 04.03.04, 02:41
                        no wiesz a co ty nie mężczyzna?
                      • ellenai Re: jak uwieść mężczyznę??? by jacaaa2 ;) 04.03.04, 02:42
                        a jak myslisz o kogo pytamy ??????jak nie o ciebie??? aleks poszedl spac,
                        zawiszy tez nie ma!
                        • giks Re: jak uwieść mężczyznę??? by jacaaa2 ;) 04.03.04, 03:06
                          alek to pewnie by sie nam tak nie dał a zawisza już to z nami przerabiał i też
                          nic z tego nie wyszło choć o ile dobrze pamiętam dostałyśmy po buziaku... ;)
                • jacaaa2 Re: jak uwieść mężczyznę??? by jacaaa2 ;) 04.03.04, 02:38
                  czuje sie lekko molestowany przez dwie kobiety ,ale co mi tam fajnie jest ,nie
                  no tak naprawde to nie wiem jak mozna faceta uwiezc kurde bo niby z kąd
                  • ellenai Re: jak uwieść mężczyznę??? by jacaaa2 ;) 04.03.04, 02:41
                    mozesz nas oswiecic jacaa poprzez powiedzenie nam co lubisz:) cmok heheh i jak
                    chcesz zostac uwiedzony heheheh
                    • giks .... i jak chcesz zostać uwiedzony heheheh 04.03.04, 02:43
                      podoba mi się to :))))))
                      • jacaaa2 Re: .... i jak chcesz zostać uwiedzony heheheh 04.03.04, 02:45
                        nie no na forum tego sie nie pisze
                        • giks Re: .... i jak chcesz zostać uwiedzony heheheh 04.03.04, 02:48
                          a dlaczego?sam powiedziałeś, że można pisać o wszystkim ;)

...łapię za słowa ;)
                          • jacaaa2 Re: .... i jak chcesz zostać uwiedzony heheheh 04.03.04, 02:50
                            he ale facetów sie nie uwodzi to raczej oni uwodza kobiety ,kurde albo ja
                            jestem nie dzisiejszy :)
                            • giks Re: .... i jak chcesz zostać uwiedzony heheheh 04.03.04, 02:52
                              jak to nie, to co kobieta nie może uwodzić???
                              • giks Re: .... i jak chcesz zostać uwiedzony heheheh 04.03.04, 02:53
                                ja myśle że to zależy tylk i wyłącznie od tego kto przejmie inicjatywe ;)
                                • giks uwodzicielka? czy uwodziciel? 04.03.04, 02:55
                                  mi to się wydaje, że prym w uwodzeniu i kuszeniu to własnie kobiety wiodą ;)
                                • jacaaa2 Re: .... i jak chcesz zostać uwiedzony heheheh 04.03.04, 02:55
                                  a czy kobiety lubia być uwodzone?
                                  • giks Re: .... i jak chcesz zostać uwiedzony heheheh 04.03.04, 02:57
                                    a czy mężczyźni lubią???? sprawa bardzo indywidualna ale jak dla mnie
                                    oczywiście że tak :)
                                    • jacaaa2 Re: .... i jak chcesz zostać uwiedzony heheheh 04.03.04, 03:01
                                      chyba lubią....
                                    • ellenai Re: .... i jak chcesz zostać uwiedzony heheheh 04.03.04, 03:04
                                      no prosze, ja tu wyszlam tylko do kuchni zjesc lazanie a tu takie rzeczy sie
                                      wyczyniaja:0
                                      tak naprawde kiedys czytalam swietny artykul o tym ,ze to jednak kobieta
                                      pierwsza uwodzi niezauwazalnie mezczyzne:) to ona najpierw inicjuje pierwszy
                                      dotyk ,spojrzenia i mezczyzna przejmuje wtedy inicjatywe i wiecie moim zdaniem
                                      to jest bardzo prawdziwe!
                                      • giks Re: .... i jak chcesz zostać uwiedzony heheheh 04.03.04, 03:17
                                        też mi się tak wydaje, żę często facet nawet nie wie, że ktoś go uwodzi a potem
                                        przypisuje to sobie - zdobyłem uwiodłem ;)
                                        • jacaaa2 Re: .... i jak chcesz zostać uwiedzony heheheh 04.03.04, 03:19
                                          wiesz to pewnie jest wina tego ze facet nie chce zeby go uwodzić
                                        • ellenai dokladnie tak jest! 04.03.04, 03:20
                                          wlasnie dokladnie tak jest!!!!jezeli to nowopoznany mezczyzna na randce
                                          pierwszy musnie dotykiem kobiete to raczej nici z takiego zwiazku,bo mozna ja
                                          sploszyc,to kobieta musi dotknac pierwsza mezczyzne a nie mezczyzna
                                          kobiete,sama to po sobie wiem!!!
                                          • jacaaa2 Re: dokladnie tak jest! 04.03.04, 03:21
                                            elle pisz pisz pisz .............sie moze naucze
                                            • ellenai Re: dokladnie tak jest! 04.03.04, 03:25
                                              hehe jacaa, mialam kiedys taka randke z facetem ktory bylby ok,ale zlamal te
                                              pierwsza zasade, ja go jeszcze nawet nie dotknelam a on mnie cap za
                                              reke,podswiadomie sie zjezylam jak cholera i juz nigdy wiecej sie nie
                                              spotkalismy choc on bardzo nalegal.Nastepnym razem spotkalam swojego obecnego
                                              towarzysza niedoli hehe , no i on absolutnie nie odwazyl sie mnie
                                              dotknac ,szanowal moja osobista "przestrzen",caly ten pierwszy wieczor go
                                              obserwowalam i jak juz sie rozstawialismy klepnelam go nieswiadomie po
                                              ramieniu,sekunde pozniej zreflektowalam sie ze to jednak ja pierwsza uczynilam
                                              ten gest on tego nie zrobil, to bylo ciekawe doswiadczenie!
                                              • giks Re: dokladnie tak jest! 04.03.04, 03:31
                                                elle ale zradzasz tajemnice nieładnie.....
                                                ale wiecie co ja nie wiem jak to jest ale ja ciągle kogoś "obmacuje" nie wiem z
                                                czego to wynika ale mi się to jakoś nie potwierdza osobiście no bo co by to
                                                znaczyło??? jak tak sobie teraz myślę to bardzo często zdarza mi się kogoś
                                                klepnąć w ramie itp. bynajmniej bez podtekstów...ale widzę , że chyba muszę się
                                                pilnować o mnie jeszcze kiedyś ktoś oskarży o molestowanie hi hi hi ;)
                                                • ellenai Re: dokladnie tak jest! 04.03.04, 03:32
                                                  ja to odnosilam do sytuacji randkowych ehheheh:))))
                                                  • giks Re: dokladnie tak jest! 04.03.04, 03:42
                                                    ale coś w tym jest, bo np są osoby i sytuacjie gdzie czuje jak ktoś za blisko
                                                    mnie stoi i powiem szczerze, że mi z tym źle. Nie musi dotykać wystarczy, że
                                                    stanie bliżej i już ponoć jest ustalona jakaś tam bezpieczna granica chyba 0,5
                                                    m bliżej to jest już wchodzenie na czyjś terytorium ;) ja np czuję się nieswojo
                                                    jak ktoś mi tak włażi na buty, oczywiście nie dotyczy to każedj osoby, np
                                                    znajomi mi nie przeszkadzają raczej..... ;)
                                                  • ellenai Re: dokladnie tak jest! 04.03.04, 03:46
                                                    dokladnie giks tak jest, i jak taki facet tego nie wyczuje a mu sie podobasz,
                                                    to wszyskto rujnuje jak sie zbliza do czlowieka za blisko,jednak na pierwszej
                                                    randce to nie mozna sobie na to pozwolic i koniec
                                                  • aleks44 Re: dokladnie tak jest! 04.03.04, 08:48
                                                    jednak cos w tym jest .
                                                    dobrze ze mnie z Wami w nocy nie bylo he he he
                                                    biedny ten rodzynek miedzy Wami,jak czlowiek moze spokojne spac,
                                                    w nastepnym dniu trzezwo muslec,po nocy spedzonej z dwoma kobietami
                                                    dajacym rady o uwodzeniu mezczyzn
                                                    Jak Wasze drugie polowki przeczytaja te posty ,to bedziecie obie Mialy
                                                    zakaz podchodzenia do kompa he he he ,a szkoda by bylo
                                                • jacaaa2 UWAGA!!! 04.03.04, 03:34
                                                  UWAGA!!!-do wszystkich facetów-Nie dotykać Kobiet na pierwszej randce:)
                                                  • ellenai Re: UWAGA!!! 04.03.04, 03:37
                                                    widzisz jacaa jak to sie oplaca po nocach przed kompem wisiec heheh cmok
                                                  • giks Re: UWAGA!!! 04.03.04, 03:38
                                                    he he he he he heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee super!
                                                  • ellenai Re: UWAGA!!! 04.03.04, 03:39
                                                    dokladnie to samo pomyslalam giks, no i jak jace spotkam pierwszy raz to go
                                                    bede dotykac pierwsza coby sie stalo zadosc madrosci zyciowej eheh
                        • delfinek27 Re: .... i jak chcesz zostać uwiedzony heheheh 04.03.04, 11:58
                          Nie bądz taki wsytdliwy - pisz !!!! :))))
            • ellenai Re: jak uwieść mężczyznę??? by jacaaa2 ;) 04.03.04, 03:01
              myslisz ze to byl powod?no to pieknie jace sobie wystraszymy!
              • giks Re: jak uwieść mężczyznę??? by jacaaa2 ;) 04.03.04, 03:05
                wiesz elle nie wiem ale jeśli nie to bardzo dziwny to zbieg okoliczności ;)
                nie sądzisz?
                • ellenai to przeznaczenie giks:)))))))n/t 04.03.04, 03:06

• giks jakie przeznaczenie? 04.03.04, 03:35
                    eeeee ja tam chyba nie wierze w przeznaczenie...

"Kobieta bez kokieterii, to jak kwiat bez woni."
                    odwiedź Gorlice

...to jest moje osobiste zdanie i nikt nie musi się z nim zgadzać......
                    • ellenai Re: jakie przeznaczenie? 04.03.04, 03:38
                      "w cosik "trzeba giksio:)
      • delfinek27 Re: jak uwieść mężczyznę??? by jacaaa2 ;) 04.03.04, 11:51
        Są różne sposoby na uwodzenie - czeba tylko wyczaić który facet na co idze - a
        potem to juz bułka z masłem :)))
        • jacaaa2 Re: jak uwieść mężczyznę??? by jacaaa2 ;) 04.03.04, 11:53
          bułka z masłem -heheheheh
        • aleks44 Re: jak uwieść mężczyznę??? by jacaaa2 ;) 04.03.04, 11:54
          od takiego jedzenia sie tyje he he
          • ellenai Re: jak uwieść mężczyznę??? by jacaaa2 ;) 04.03.04, 16:38
            alez nieszkodzi aleks, trzeba sie poswiecic dla celu zboznego heheh
    • giks Re: jak uwieść mężczyznę??? by jacaaa2 ;) 04.03.04, 03:03
      no a ja mysle że trzeba jeszcze rozdzielić uwodzenie od kuszenia i flirtowania
      • jacaaa2 Re: jak uwieść mężczyznę??? by jacaaa2 ;) 04.03.04, 03:04
        ale ja sie nie dam i nie ucieknę z forum :)
        • jacaaa2 Re: jak uwieść mężczyznę??? by jacaaa2 ;) 04.03.04, 03:05
          to tez zalezy w jakim celu sie uwodzi
          • giks Re: jak uwieść mężczyznę??? by jacaaa2 ;) 04.03.04, 03:08
            w ajkim celu? no wiesz mi to się wydaje cel oczywisty ale może chodzi o coś
            innego podaj jakiś przykład ;)
            • jacaaa2 Re: jak uwieść mężczyznę??? by jacaaa2 ;) 04.03.04, 03:10
              czasem facet moze uwiezc kobiete tylko w wiadomym celu czyli dla sexa
              • ellenai Re: jak uwieść mężczyznę??? by jacaaa2 ;) 04.03.04, 03:14
                no wlasnie po to nas uwodzicie przeciez! ehehhe
              • giks Re: jak uwieść mężczyznę??? by jacaaa2 ;) 04.03.04, 03:15
                aha no to to jest uwodzenie, bo np gupe gadanie do niczego nie prowadzące to
                jest flirt czasem potrzebny i bardzo lubiany prze kobiety ;) a kuszenie to może
                być np. kogoś z kim się jest... no wiecie jakaś sexy kolacja i bielizna i który
                mężczyzna się nie pokusi ;)
                • ellenai Re: jak uwieść mężczyznę??? by jacaaa2 ;) 04.03.04, 03:17
                  e giks pewno by znalazl takiego co to go bielizna i te sprawy nie rusza! cmok
                  (ja nie mam na mysli zadnego z naszych forumowiczow ehhe cmok)
                  • giks Re: jak uwieść mężczyznę??? by jacaaa2 ;) 04.03.04, 03:23
                    e to chyba jakiś chory albo kaleka..... osobiście nie sądzę... jak facet z
                    którym żyjesz na codzień ( mąż , chłopak ) ktoś komu się raczej podobasz może
                    nie zareagować na swoją kobietę roznegliżowaną i kusząco przystrojoną? elle no
                    coś ty jakoś w to nie wierzę .....
                    • ellenai Re: jak uwieść mężczyznę??? by jacaaa2 ;) 04.03.04, 03:26
                      ja tez nie wierze, ale tak gadam hehehehhehe
                    • jacaaa2 Re: jak uwieść mężczyznę??? by jacaaa2 ;) 04.03.04, 03:26
                      wiesz no rozneglizowana kobieta raczej zawsze uwodzi ale co jest jezeli oni sie
                      nie znaja i dopiero poznaja sa w fazie poczatkowej to nie moze sie mu od razu
                      tak rozbierać
                      • ellenai Re: jak uwieść mężczyznę??? by jacaaa2 ;) 04.03.04, 03:28
                        no zgodze sie jacaa z toba, nie moze od razu tak gubic garderoby! cmok
                      • giks Re: jak uwieść mężczyznę??? by jacaaa2 ;) 04.03.04, 03:34
                        ja tez się zgadzam i miałąm na myśłi tych co są ze sobą od jakiegoś czasu
                        ale znam takie pary co gubiły ciuszki już przy pierwszym spotkaniu i też kusili
                        • jacaaa2 Re: jak uwieść mężczyznę??? by jacaaa2 ;) 04.03.04, 03:35
                          no jak oboje chca od razu no to już trudno
                          • giks Re: jak uwieść mężczyznę??? by jacaaa2 ;) 04.03.04, 03:36
                            no wiesz to jest przypadek potwierdzający regułę ;)
                            • ellenai Re: jak uwieść mężczyznę??? by jacaaa2 ;) 04.03.04, 03:41
                              ale swoje trzeba odkiblowac z tymi ciuchami,nie ma co od razu tak gubic heheh
        • ellenai Re: jak uwieść mężczyznę??? by jacaaa2 ;) 04.03.04, 03:05
          jacaa nie mozesz nam tego zrobic,spoimy cie przasnym winem i bedziemy sie
          dobrze bawic! cmok ja juz szklanke wina mialam i lazanie cholerna ,tuczaca!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka