delfinek27 08.03.04, 21:53 Czy Biecz jest w Małopolsce czy w Podkarpaciu? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bqus Re: Czy Biecz jest w Małopolsce czy w Podkarpaciu 08.03.04, 21:55 Dobre pytanie, sam jestem ciekaw. Odpowiedz Link Zgłoś
delfinek27 Re: Czy Biecz jest w Małopolsce czy w Podkarpaciu 09.03.04, 12:31 No i jednak staneło na moim :))) Mówiłam że na górkach miedzy Siepietnicą a Bieczem stoi bolsza Tablica " Witamy w Województwie Małopolskim:))) Bqus bedziesz musiał szybko lecieć tą tablice przekopać :) he he he A tak wogle pozdrawiam CMOK Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: Czy Biecz jest w Małopolsce czy w Podkarpaciu 08.03.04, 23:29 skoro władze Biecza były wybierane razem z władzami Gorlic, to chyba Małopolskie ale u nas jest wszystko możliwe ,więc gdyby było inaczej to nie ma się czemu dziwic he he > pozdr aleks44 Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: Czy Biecz jest w Małopolsce czy w Podkarpaciu 09.03.04, 04:01 wychodzi na to ze nie tylko ja nie wiem hehehhehe:( moze ktos bedzie wiedzial, mnie sie jakos wydawalo ze biecz to juz podkarpacie ale chyba nie z tego co aleks mowi:) Odpowiedz Link Zgłoś
tradycja1 Re: Czy Biecz jest w Małopolsce czy w Podkarpaciu 09.03.04, 07:19 Biecz podlega pod Malopolske. Odpowiedz Link Zgłoś
grekaa Re: Czy Biecz jest w Małopolsce czy w Podkarpaciu 09.03.04, 08:01 Na stówe w małopolskim!!!!! Biecz daje mi chleb, to wiem:-) na szynkę zarabia już mąż;-) Odpowiedz Link Zgłoś
kapciuch1 Re: Czy Biecz jest w Małopolsce czy w Podkarpaciu 09.03.04, 12:13 hehe biecz nalezy do woj malopolskiego. nawet rejstracje maja kgr teraz w bieczu i ludzie sie smieja ze sie zakamuflowali bieccy kierowcy i nie wiadomo ki czort jedzie. oczywiscie nie umniejszajac bieckim kierowcom. pozdrow Odpowiedz Link Zgłoś
grekaa Re: Czy Biecz jest w Małopolsce czy w Podkarpaciu 09.03.04, 12:20 hehe, widzę, że znasz skrót KSB ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: Czy Biecz jest w Małopolsce czy w Podkarpaciu 09.03.04, 16:32 ok,no to juz wiem jak z tym bieczem jest! co za ignorant ze mnie zeby tego nie wiedziec! Odpowiedz Link Zgłoś
basman73 Re: Czy Biecz jest w Małopolsce czy w Podkarpaciu 09.03.04, 17:07 No i przekichane. Dawniej jak jechało KSB, to wiadomo było, że trzeba uciekać. A teraz się kryją pod KGR i jest przekichane. Kiedyś byłem w Suwałkach. Na pierwszym rondzie pomarańczowy maluch wymusił na mnie pierwszeństwo. Mało nie doszło do stłuczki. Zgadnijcie jaka miał rejestrację....;-) Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: Czy Biecz jest w Małopolsce czy w Podkarpaciu 09.03.04, 17:11 heheheh basman, dobre jest to z tym wyprzedzaniem i maluchem i rejestracja ! ehhehe Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: Czy Biecz jest w Małopolsce czy w Podkarpaciu 09.03.04, 18:19 ale patrzac na historie ,to ich szkoła katów znana była w całej Europie, a o Gorlicach to chyba mniej w tedy słyszano he he he może się myle ???? Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: Czy Biecz jest w Małopolsce czy w Podkarpaciu 09.03.04, 18:26 katow??????? Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: Czy Biecz jest w Małopolsce czy w Podkarpaciu 09.03.04, 19:26 tak katom,takim co to niewiernym żonom odcinali głowy, gdy ich mężowie byli na wyprawach wojennych i udowodniono im zadradę he he he , na szczęscie te czasy już minęły i nie ma czego się obawiać hi hi hi Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: Czy Biecz jest w Małopolsce czy w Podkarpaciu 09.03.04, 19:37 kaci nie tylko zonom niewiernym ucinali glowy aleks! hehhe,zakres obowiazkow kata wychodzil ponad te kobiety i obejmowal panow takze,wiec jakby co tez moglbys podpasc w razie czego hehe:) Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: Czy Biecz jest w Małopolsce czy w Podkarpaciu 09.03.04, 20:17 jestem wzorowym mężem he he he i wiernym he he jak pies Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: Czy Biecz jest w Małopolsce czy w Podkarpaciu 09.03.04, 20:49 no to ginacy gatunek jestes i rzadki okaz:) heeh cmok Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: Czy Biecz jest w Małopolsce czy w Podkarpaciu 09.03.04, 21:30 hmm,no Wiesz,ale.......moze no ide na inny watek hi hi Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: Czy Biecz jest w Małopolsce czy w Podkarpaciu 09.03.04, 21:31 no to widze ze sie chcesz mi zbiesic! nieladnie Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: Czy Biecz jest w Małopolsce czy w Podkarpaciu 09.03.04, 21:47 eeetam,juz nic nie mowie hi hi Odpowiedz Link Zgłoś
delfinek27 Re: cmok :))))))))))))))n/t 09.03.04, 22:13 kurcze z przynależności do województwa zeszlismy na niewierne zony i męzów hihih nieźli jesteście - gratuluje :) CMOK Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: cmok :))))))))))))))n/t 09.03.04, 22:25 definku spektrum naszych wypowiedzi potrafi doprowadzic do takego wlasnie wyniku! cmok:))))na tym polega urok golickiego forum:) cmok ...moja sygnaturka wypina dzis doope na wszystko!!!!!... ludzieeeeeeeee klik "na" Gorlice: forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=455 i Nowy Sacz: forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=131 zapraszam do dyskusji Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: cmok :))))))))))))))n/t 09.03.04, 22:26 takie jest zycie ,to wszystko przez Was,zresztą zaczęło sie już w raju hi hi hi Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: cmok :))))))))))))))n/t 09.03.04, 22:34 nie aleks,to wszystko przez jablka i te zmije! Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: cmok :))))))))))))))n/t 09.03.04, 22:53 ja tam jablka lubie , teraz tez zajadam ale ,waz to dla mnie zmija ,wiec ich nie lubie ,w rece mialem ale nie przepadam Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: cmok :))))))))))))))n/t 09.03.04, 22:55 aleks zmije w rece miales?a to czemu????za duzo jablek zezarles albo wypiles plynu procentowego pochodnego od jablek????????heheh Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: cmok :))))))))))))))n/t 09.03.04, 23:00 wina nie pijam,od wielu lat(zostalo mi po wojsku he he )inne trunki tak, nie odmawiam,padalca,zaskronca mialem w rece ale zmiji nie nie lubie wezy Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: cmok :))))))))))))))n/t 10.03.04, 16:41 wina nie pijasz,powiadasz,nie wierze hehehhe,weze sa oslizgle lepiej do rak nie brac heheh cmok Odpowiedz Link Zgłoś
bqus Re: Czy Biecz jest w Małopolsce czy w Podkarpaciu 10.03.04, 07:51 Zna ktoś niewierną lub chętną żone jeśli już przeszliście do takiego tematu, ;)))))) hii? Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: Czy Biecz jest w Małopolsce czy w Podkarpaciu 10.03.04, 16:43 hmmmmmmmm,bqus,no chyba tego nie przerabialismy tu na tym forum,my zacni jestesmy ehhehe cmok,zaloz watkek to moze sie cos dowiesz na ten temat cmok hee Odpowiedz Link Zgłoś
delfinek27 Re: Czy Biecz jest w Małopolsce czy w Podkarpaciu 12.03.04, 09:57 niewierną żone - nie ale niewiernych mężów znam całe stado a chętnych mężów to ...... hihihih chyba wiekszość :) Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: Czy Biecz jest w Małopolsce czy w Podkarpaciu 12.03.04, 17:36 niedobrze,z ta niewiernoscia! Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: Czy Biecz jest w Małopolsce czy w Podkarpaciu 12.03.04, 19:40 się ,nie wypowiadam hi hi hi hi hi nie wypada he he Odpowiedz Link Zgłoś
delfinek27 Re: Czy Biecz jest w Małopolsce czy w Podkarpaciu 14.03.04, 12:52 a może jednak sie wypowiedz- na pewno ta wypowiedz bedzie bardzo ciekawa :) Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: Czy Biecz jest w Małopolsce czy w Podkarpaciu 14.03.04, 15:38 lepiej nie.Nie wywołuje się wilka z lasu he he he wilki są niebezpieczne,jak są głodne he he Odpowiedz Link Zgłoś
delfinek27 Re: Czy Biecz jest w Małopolsce czy w Podkarpaciu 14.03.04, 15:45 ja sie tam wilków nie boje :))) nawet głodnych Odpowiedz Link Zgłoś