Dodaj do ulubionych

Czy Biecz jest w Małopolsce czy w Podkarpaciu?

08.03.04, 21:53
Czy Biecz jest w Małopolsce czy w Podkarpaciu?
Obserwuj wątek
    • bqus Re: Czy Biecz jest w Małopolsce czy w Podkarpaciu 08.03.04, 21:55
      Dobre pytanie, sam jestem ciekaw.
      • delfinek27 Re: Czy Biecz jest w Małopolsce czy w Podkarpaciu 09.03.04, 12:31
        No i jednak staneło na moim :)))
        Mówiłam że na górkach miedzy Siepietnicą a Bieczem stoi bolsza Tablica " Witamy
        w Województwie Małopolskim:)))
        Bqus bedziesz musiał szybko lecieć tą tablice przekopać :) he he he
        A tak wogle pozdrawiam CMOK
    • aleks44 Re: Czy Biecz jest w Małopolsce czy w Podkarpaciu 08.03.04, 23:29
      skoro władze Biecza były wybierane razem z władzami Gorlic, to chyba Małopolskie
      ale u nas jest wszystko możliwe ,więc gdyby było inaczej to nie ma się czemu
      dziwic he he
      > pozdr aleks44
      • ellenai Re: Czy Biecz jest w Małopolsce czy w Podkarpaciu 09.03.04, 04:01
        wychodzi na to ze nie tylko ja nie wiem hehehhehe:( moze ktos bedzie wiedzial,
        mnie sie jakos wydawalo ze biecz to juz podkarpacie ale chyba nie z tego co
        aleks mowi:)
    • tradycja1 Re: Czy Biecz jest w Małopolsce czy w Podkarpaciu 09.03.04, 07:19
      Biecz podlega pod Malopolske.
    • grekaa Re: Czy Biecz jest w Małopolsce czy w Podkarpaciu 09.03.04, 08:01
      Na stówe w małopolskim!!!!!
      Biecz daje mi chleb, to wiem:-)

na szynkę zarabia już mąż;-)
      • kapciuch1 Re: Czy Biecz jest w Małopolsce czy w Podkarpaciu 09.03.04, 12:13
        hehe biecz nalezy do woj malopolskiego. nawet rejstracje maja kgr teraz w
        bieczu i ludzie sie smieja ze sie zakamuflowali bieccy kierowcy i nie wiadomo
        ki czort jedzie. oczywiscie nie umniejszajac bieckim kierowcom. pozdrow
        • grekaa Re: Czy Biecz jest w Małopolsce czy w Podkarpaciu 09.03.04, 12:20
          hehe, widzę, że znasz skrót KSB ;-)
          • ellenai Re: Czy Biecz jest w Małopolsce czy w Podkarpaciu 09.03.04, 16:32
            ok,no to juz wiem jak z tym bieczem jest! co za ignorant ze mnie zeby tego nie
            wiedziec!
            • basman73 Re: Czy Biecz jest w Małopolsce czy w Podkarpaciu 09.03.04, 17:07
              No i przekichane.

Dawniej jak jechało KSB, to wiadomo było, że trzeba uciekać.
              A teraz się kryją pod KGR i jest przekichane.

Kiedyś byłem w Suwałkach.
              Na pierwszym rondzie pomarańczowy maluch wymusił na mnie pierwszeństwo.
              Mało nie doszło do stłuczki.
              Zgadnijcie jaka miał rejestrację....;-)
              • ellenai Re: Czy Biecz jest w Małopolsce czy w Podkarpaciu 09.03.04, 17:11
                heheheh basman, dobre jest to z tym wyprzedzaniem i maluchem i rejestracja !
                ehhehe
                • aleks44 Re: Czy Biecz jest w Małopolsce czy w Podkarpaciu 09.03.04, 18:19
                  ale patrzac na historie ,to ich szkoła katów znana była w całej Europie,
                  a o Gorlicach to chyba mniej w tedy słyszano he he he
                  może się myle ????
                  • ellenai Re: Czy Biecz jest w Małopolsce czy w Podkarpaciu 09.03.04, 18:26
                    katow???????
                    • aleks44 Re: Czy Biecz jest w Małopolsce czy w Podkarpaciu 09.03.04, 19:26
                      tak katom,takim co to niewiernym żonom odcinali głowy,
                      gdy ich mężowie byli na wyprawach wojennych i udowodniono im
                      zadradę he he he , na szczęscie te czasy już minęły i nie ma czego
                      się obawiać hi hi hi
                      • ellenai Re: Czy Biecz jest w Małopolsce czy w Podkarpaciu 09.03.04, 19:37
                        kaci nie tylko zonom niewiernym ucinali glowy aleks! hehhe,zakres obowiazkow
                        kata wychodzil ponad te kobiety i obejmowal panow takze,wiec jakby co tez
                        moglbys podpasc w razie czego hehe:)
                        • aleks44 Re: Czy Biecz jest w Małopolsce czy w Podkarpaciu 09.03.04, 20:17
                          jestem wzorowym mężem he he he i wiernym he he jak pies
                          • ellenai Re: Czy Biecz jest w Małopolsce czy w Podkarpaciu 09.03.04, 20:49
                            no to ginacy gatunek jestes i rzadki okaz:) heeh cmok
                            • aleks44 Re: Czy Biecz jest w Małopolsce czy w Podkarpaciu 09.03.04, 21:30
                              hmm,no Wiesz,ale.......moze no ide na inny watek hi hi
                              • ellenai Re: Czy Biecz jest w Małopolsce czy w Podkarpaciu 09.03.04, 21:31
                                no to widze ze sie chcesz mi zbiesic! nieladnie
                                • aleks44 Re: Czy Biecz jest w Małopolsce czy w Podkarpaciu 09.03.04, 21:47
                                  eeetam,juz nic nie mowie hi hi
                                  • ellenai cmok :))))))))))))))n/t 09.03.04, 21:51

• delfinek27 Re: cmok :))))))))))))))n/t 09.03.04, 22:13
                                      kurcze z przynależności do województwa zeszlismy na niewierne zony i męzów
                                      hihih
                                      nieźli jesteście - gratuluje :) CMOK
                                      • ellenai Re: cmok :))))))))))))))n/t 09.03.04, 22:25

definku spektrum naszych wypowiedzi potrafi doprowadzic do takego wlasnie
                                        wyniku! cmok:))))na tym polega urok golickiego forum:) cmok

...moja sygnaturka wypina dzis doope na wszystko!!!!!...

ludzieeeeeeeee klik "na" Gorlice:
                                        forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=455 i Nowy Sacz:
                                        forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=131
                                        zapraszam do dyskusji
                                      • aleks44 Re: cmok :))))))))))))))n/t 09.03.04, 22:26
                                        takie jest zycie ,to wszystko przez Was,zresztą zaczęło sie już w raju hi hi hi
                                        • ellenai Re: cmok :))))))))))))))n/t 09.03.04, 22:34
                                          nie aleks,to wszystko przez jablka i te zmije!
                                          • aleks44 Re: cmok :))))))))))))))n/t 09.03.04, 22:53
                                            ja tam jablka lubie , teraz tez zajadam
                                            ale ,waz to dla mnie zmija ,wiec ich nie lubie ,w rece mialem ale nie przepadam
                                            • ellenai Re: cmok :))))))))))))))n/t 09.03.04, 22:55
                                              aleks zmije w rece miales?a to czemu????za duzo jablek zezarles albo wypiles
                                              plynu procentowego pochodnego od jablek????????heheh
                                              • aleks44 Re: cmok :))))))))))))))n/t 09.03.04, 23:00
                                                wina nie pijam,od wielu lat(zostalo mi po wojsku he he )inne trunki tak,
                                                nie odmawiam,padalca,zaskronca mialem w rece ale zmiji nie
                                                nie lubie wezy
                                                • ellenai Re: cmok :))))))))))))))n/t 10.03.04, 16:41
                                                  wina nie pijasz,powiadasz,nie wierze hehehhe,weze sa oslizgle lepiej do rak nie
                                                  brac heheh cmok
          • bqus Re: Czy Biecz jest w Małopolsce czy w Podkarpaciu 10.03.04, 07:51
            Zna ktoś niewierną lub chętną żone jeśli już przeszliście do takiego
            tematu, ;)))))) hii?
            • ellenai Re: Czy Biecz jest w Małopolsce czy w Podkarpaciu 10.03.04, 16:43
              hmmmmmmmm,bqus,no chyba tego nie przerabialismy tu na tym forum,my zacni
              jestesmy ehhehe cmok,zaloz watkek to moze sie cos dowiesz na ten temat cmok hee
            • delfinek27 Re: Czy Biecz jest w Małopolsce czy w Podkarpaciu 12.03.04, 09:57
              niewierną żone - nie
              ale niewiernych mężów znam całe stado
              a chętnych mężów to ...... hihihih chyba wiekszość :)
              • ellenai Re: Czy Biecz jest w Małopolsce czy w Podkarpaciu 12.03.04, 17:36
                niedobrze,z ta niewiernoscia!
                • aleks44 Re: Czy Biecz jest w Małopolsce czy w Podkarpaciu 12.03.04, 19:40
                  się ,nie wypowiadam hi hi hi hi hi nie wypada he he
                  • ellenai oj,oj,oj heheh n/t:)))))))) 12.03.04, 19:56

• aleks44 Re: oj,oj,oj heheh n/t:)))))))) 12.03.04, 20:08
                      no no no !!!!!
                  • delfinek27 Re: Czy Biecz jest w Małopolsce czy w Podkarpaciu 14.03.04, 12:52
                    a może jednak sie wypowiedz- na pewno ta wypowiedz bedzie bardzo ciekawa :)
                    • aleks44 Re: Czy Biecz jest w Małopolsce czy w Podkarpaciu 14.03.04, 15:38
                      lepiej nie.Nie wywołuje się wilka z lasu he he he
                      wilki są niebezpieczne,jak są głodne he he
                      • delfinek27 Re: Czy Biecz jest w Małopolsce czy w Podkarpaciu 14.03.04, 15:45
                        ja sie tam wilków nie boje :)))
                        nawet głodnych
                        • ellenai ja tez sie nie boje wilkahehehhe n/t 14.03.04, 16:23

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka