Dodaj do ulubionych

Ide poskakać na skakance

11.03.04, 19:41
Ide poskakać na skakance! coby nabrać formy przed kolejną setką :)))
Obserwuj wątek
    • ellenai skok 11.03.04, 19:58
      skacz,skacz co skok to sie wpisz ,ale mi sie dzis net chrzani!!!!!!!!
      • aleks44 Re: skok 11.03.04, 20:10
        też bym tak chciał poskakać,ale boje sie o podłogę,zeby nie wpasc do piwnicy
        stare budownictwo no i moja waga hi hi ,ale jak snieg zejdzie to jade na
        rowerku he he
        • delfinek27 Re: skok 11.03.04, 20:18
          no to może jakaś forumowy zjazd rowerowy ??
          • ellenai Re: skok 11.03.04, 20:36
            wlasnie dookola gorlic! tour de gorlice cmok
            • delfinek27 Re: skok 11.03.04, 20:41
              niezły pomysł hihihih
              • ellenai Re: skok 11.03.04, 20:46
                niestety moge tylko zaproponowac, nie dolacze osobiscie ale bede czekac w razie
                czego na relacje live!cmok
                • aleks44 Re: skok 11.03.04, 20:51
                  bardzo chętnie , ale w moim wieku wole sam jezdzic,bo z dziewczynami to
                  bym o głupotach myslał, a lekarz zabronił hi hi
                  > pozdr aleks44
                  • ellenai Re: skok 11.03.04, 20:52
                    hm ,bylaby to dobra okazja na cwiczenie ascezy umyslu aleks,wyzwan nie lubisz?
                    cmok
                  • delfinek27 Re: skok 11.03.04, 20:53
                    dziewczyn czy myślenia ?? :)
                    • aleks44 Re: skok 11.03.04, 21:16
                      nie podpuszczajcie mnie , Wiecie że z jedną na forum to dam rade
                      ale jak mnie bierzecie Obie w obroty to sie troszkę motam,a forum
                      chodzi trochę do d....
                      • delfinek27 Re: skok 11.03.04, 21:18
                        ja weszłam na sposób i otwarłam sobie podwójnie i mi sie szybciej chodzi :)))

trza pomysleć czasami hihihi
                        • ellenai Re: skok 11.03.04, 21:21
                          sprytny delfinek cmok:)
                          aleks jest ok,dasz sobie rady z nami!
                          • delfinek27 Re: skok 11.03.04, 21:28
                            chyba uciekł
                            • aleks44 Re: skok 11.03.04, 21:38
                              jestem ,jestem ale musiałem do lodówki zajrzeć,bo by mi syn nic na
                              kolacje nie zostawił.oczywiscie w trosce o to żebym nie przybierał na wadze
                              • delfinek27 Re: skok 11.03.04, 21:40
                                no to masz troskliwego syna hihihi - myśli o tobie i o twoim wygladzie :)

Dlaczego o mnie nikt nie myśli :( - w ten sposób oczywiscie :)
                                • aleks44 Re: skok 11.03.04, 21:48
                                  pierwsze trzeba by załatwic z bocianem, a potem już będzie OK. he he
                                  na pewno jest ktos taki hi hi hi
                                  • ellenai Re: skok 11.03.04, 21:49
                                    no popatrz,syn o ojca nie dba!eh,ten bocian troche niedopilnowal roboty !cmok
                                    • aleks44 Re: skok 11.03.04, 21:56
                                      z bocianami nie zadzieraj,bo Ci przyjdzie w kapuscie ....itd he he he
                                      • ellenai Re: skok 11.03.04, 22:46
                                        e ja tam lubie kapuste!
                                  • delfinek27 Re: skok 11.03.04, 22:00
                                    aleks44 napisał:

> pierwsze trzeba by załatwic z bocianem, a potem już będzie OK. he he
                                    > na pewno jest ktos taki hi hi hi

Bocian to może by sie znalazł - tylko strasznie grzeczny i z tego nic hihihih
                                    • aleks44 Re: skok 11.03.04, 22:06
                                      przepraszam a listonosz czasem przychodzi ???hi hi
                                      • ellenai Re: skok 11.03.04, 22:48
                                        no wiesz aleks! takie rozwiazania proponowac!!!!!!!!!nie godzi sie tak!cmok
                                        • aleks44 Re: skok 11.03.04, 22:55
                                          samo życie,napisała,że jest grzeczny (może za)
                                          • ellenai hehe n/t:))))))))) 11.03.04, 22:56

• aleks44 Re: hehe n/t:))))))))) 11.03.04, 23:04
                                              znam ten ból,tez to przechodziłem he he
                                          • delfinek27 Re: skok 11.03.04, 23:05
                                            no grzeczny :) ale ja go powoli bałamuce ;)
                                            • ellenai Re: skok 12.03.04, 02:47
                                              koniecznie go balamuc delfinku!
                                              • delfinek27 Re: skok 12.03.04, 09:32
                                                to też czynie - nie chce go tylko przestraszyć hihihi - bo sie jeszcze gdzieś
                                                schowa przedemna :)
                                                • ellenai Re: skok 12.03.04, 17:29
                                                  hehe ,no to byloby zle!
                                                  • aleks44 Re: skok 12.03.04, 17:58
                                                    żle mu chyba nie bedzie hi hi
                                                    a zresztą do wszystkiego idzie sie przyzwyczaic hi hi hi
                                                  • delfinek27 Re: skok 12.03.04, 21:14
                                                    jemu za dobrze jest - juz sie zaczyna przyzwyczajać że go troche rozpieszczam
                                                    ale lubie to robić czasami wiec ...
                                                  • ellenai Re: skok 12.03.04, 22:05
                                                    wiec aleks dostapi raju! heheh
                                                  • aleks44 Re: skok 12.03.04, 23:04
                                                    Smiejcie sie smiejcie ,nam do smiechu nie zawsze jest.zresztą Wy kobiety
                                                    o tym , dokladnie wiecie he he he nie raz nadrabiamy miną.
                                                  • delfinek27 Biedactwa :))) 12.03.04, 23:09
                                                  • ellenai Re: Biedactwa :))) 13.03.04, 02:09
                                                    wlasnie hehehhe:)cmok,ale smutno byloby bez nich!cmok:))))))
                                                    ale BTW niezle sie watek wypasl,znaczy ze skakac lubimy cmok!
                                                  • delfinek27 Re: Biedactwa :))) 13.03.04, 09:21
                                                    a swoją drogą - to ja ide chyba poskakać - nie ma to jak małe skakanko przed
                                                    śniadaniem :)
                                                  • ellenai Re: Biedactwa :))) 13.03.04, 18:59
                                                    no tak ,bo na pelny zoladek to nie da rady skakac!
                                                  • delfinek27 Re: Biedactwa :))) 13.03.04, 19:04
                                                    ja tak skacze i skacze i czekam na wiosne - jak sie ciepło zrobie to bedzie
                                                    można na rowerze pojeździć , do stadniny isc i konno pojeździć, pobiegać - nie
                                                    ma to jak wiosne :)))
                                                  • ellenai a gdzie masz stadnine najblizej ?n/t 13.03.04, 19:06

• delfinek27 Re: a gdzie masz stadnine najblizej ?n/t 13.03.04, 19:57
                                                    jedna mam w Ryglicach - b. blisko mnie ( Hucuły)
                                                    drugą mam w bistuszowej to jest jakies 5 km odemnie ( wiekszość araby, 1 rasy
                                                    wilkopolskiej i jeden małopolskiej)

z tego co wiem to ma być jeszcze jedna w Ryglicach :)

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka