Dodaj do ulubionych

Buziaki , Całuski Cmokasy !!!

16.03.04, 18:31
Buziaki , Całuski, Cmokasy, pysiaki
a jakie wy macie okreslenia na taki miłe cumkanie sie - z różnych okazji???
i jakie epitety dodajecie do nich????

jedna z naszych forumkowiczek napisała smoczek byczy::))))))
ja zwykle pisze wypasione buziaki

czekam na dalsze propozycje

zróbmy liste :
Obserwuj wątek
    • ellenai Re: Buziaki , Całuski Cmokasy !!! 16.03.04, 20:05
      hehe delfinku,dla mnie to cmok:) zacmoczylam wam to forum!
      • delfinek27 Re: Buziaki , Całuski Cmokasy !!! 16.03.04, 21:11
        ale bardzo miło zacmoczyłaś

jak byś nie zauważyła to ja też juz zaczełam cmokać - to chyba jest zaraźliwe
        hihihi
        • aleks44 Re: Buziaki , Całuski Cmokasy !!! 16.03.04, 23:19
          na szczęście to są wirtualne cmokania, to bez obawy można nimi
          się wzajemnie obdarowywać. hi hi hi
          • ellenai Re: Buziaki , Całuski Cmokasy !!! 17.03.04, 05:41
            i to cmokanie to chyba ode mnie sie zaczelo,kurcze!
            • aleks44 Re: Buziaki , Całuski Cmokasy !!! 17.03.04, 11:15
              cmokajcie , cmokajcie za to przynajmniej ja w pysk nie dostane hi hi
              chyba ,że wirualnie he he
              • delfinek27 Re: Buziaki , Całuski Cmokasy !!! 17.03.04, 11:35
                cmoki cmokami - ale mieliści mi tu pisać inne nazwy tego cmokania

np. CMOKUŚ SMOKUŚ
                • aleks44 Re: Buziaki , Całuski Cmokasy !!! 17.03.04, 11:42
                  jest wiele ale są niezbyt przyzwoite hi hi
                  • ellenai Re: Buziaki , Całuski Cmokasy !!! 17.03.04, 16:37
                    no ja wielu okreslen nie znam polskich cmok:)oprocz tych ktore wymienilam :)
                  • delfinek27 Re: Buziaki , Całuski Cmokasy !!! 17.03.04, 23:18
                    Aleks pisz! bo tylko wyobraznie pobudzasz
                    • aleks44 Re: Buziaki , Całuski Cmokasy !!! 17.03.04, 23:42
                      nic nie napiszę, bo bym potem całą noc nie spał
                      właśnie z powodu pobudzenia hi hi hi
                      • delfinek27 Re: Buziaki , Całuski Cmokasy !!! 18.03.04, 00:14
                        ale uparta z Ciebie bestia

a jak bym cie tak troche przycisneła - to co? - powiedziałbyś ??
                        • aleks44 Re: Buziaki , Całuski Cmokasy !!! 18.03.04, 00:30
                          nie podpuszczaj mnie ,podpucho hi hi hi
                          • delfinek27 Re: Buziaki , Całuski Cmokasy !!! 18.03.04, 00:51
                            ja jestem niewinna :)
                            • aleks44 Re: Buziaki , Całuski Cmokasy !!! 18.03.04, 00:55
                              ha ha ha koń by się usmiał, ja zresztąą też hi hi hi
                              • delfinek27 Re: Buziaki , Całuski Cmokasy !!! 18.03.04, 00:56
                                i jak ja mam iść spać ???

jak ty mi tak szybko odpisujesz

nie wyśpie sie !!!

HELP
                                niech ktoś mi pomoże

a ta zza morza to gdzie sie szlaja?
                                • aleks44 Re: Buziaki , Całuski Cmokasy !!! 18.03.04, 00:58
                                  idz spac ja tak sobie posiedzę i popisze i tez padnę
                                  dobranoc spij smacznie
                                  • delfinek27 Re: Buziaki , Całuski Cmokasy !!! 18.03.04, 01:00
                                    ja tam nastukałam mase postów - jak odpiszesz na wszystkie to na pewno
                                    padniesz - :)) pozdrowionka i Dobrej Nocy
                                    • aleks44 Re: Buziaki , Całuski Cmokasy !!! 18.03.04, 01:01
                                      no zaczynam padać hi hi hi
                                      • delfinek27 Re: Buziaki , Całuski Cmokasy !!! 18.03.04, 01:09
                                        ale jesteś szybki - szok
                                        • aleks44 Re: Buziaki , Całuski Cmokasy !!! 18.03.04, 01:17
                                          eee tam jaki szybki, i tak się gubie z wysyłaniem postów he he
                                          • ellenai Re: Buziaki , Całuski Cmokasy !!! 18.03.04, 02:44
                                            no to dobrze,ze ja musialam sobie zrobic przerwe,wtedy dopiero bylby chaos!
                                            • aleks44 Re: Buziaki , Całuski Cmokasy !!! 18.03.04, 07:54
                                              i tak juz pisac nie mogłem bo net znowu padł.
                                              • delfinek27 Re: Buziaki , Całuski Cmokasy !!! 18.03.04, 11:51
                                                u mnie też wczoraj padł - to chyba jakaś ogolnopolska przypadłość
                                                • aleks44 Re: Buziaki , Całuski Cmokasy !!! 18.03.04, 12:48
                                                  to dlatego bo za mało płacimy.jak bedzie drożej to jakość usług internetowych
                                                  się poprawi ha ha ha ha ha ha ha smiałem się razem z koniem
                                                  • delfinek27 Re: Buziaki , Całuski Cmokasy !!! 27.03.04, 13:44
                                                    ja myśle że to jest zaleznośc odwrotnie proporcjonalna

czym wiecej płacimy tym gorzej :)))- szczególnie w wydaniu TPSA
                                                  • aleks44 Re: Buziaki , Całuski Cmokasy !!! 27.03.04, 16:39
                                                    bo oni tacy byli od zawsze , ale widzisz jacy są porządni ,rachunki masz zawsze
                                                    na czas.płacisz tylko 99 groszy na poczcie za uregulowanie rachunku.
                                                    i błekitną linie masz hi hi hi
                                                  • delfinek27 Re: Buziaki , Całuski Cmokasy !!! 05.04.04, 23:03
                                                    no jasne - super sa

ja korzystam czesto z tej błekitnej - czasami musze dzwonic 10 razy w jednej
                                                    sprawie hihihih - ale za 10 razem juz skutkuje
                                                  • ellenai no ale to tak 05.04.04, 23:57
                                                    upierdliwie tyle razy dzwonic!:((((
                                                  • delfinek27 Re: no ale to tak 06.04.04, 00:00
                                                    no wiesz - jak ja sie do mojego nie moglam za granice dodzwonic bo TPSA miała
                                                    uszkodzenie a jej sie nie chciało tego naprawić to
                                                    wiesz ...................................

rozmowa z Facetam to B.WAŻNA sprawa !!!!!!!!! :))) - wręcz życia i śmierci
                                                  • ellenai Re: no ale to tak 06.04.04, 00:03
                                                    tepsa jest okropna! zeby wreszcie skonczyl sie jej monopol na uslugi
                                                    telefoniczne uffffffffffffffffff to moze byloby co lepiej!
                                                  • delfinek27 Re: no ale to tak 06.04.04, 00:05
                                                    myśle że jego dni są juz policzone :)))

tylko trzeba jeszcze troche poczekać
                                                  • ellenai Re: no ale to tak 06.04.04, 00:07
                                                    ja tez tak mysle ze sa juz policzone,tylko ze oni wiedzac to beda starali sobie
                                                    odbic za wszysktie czasy,bo mam nadzieje,juz takiej pozycji na rynku nie beda
                                                    juz miec.Teraz chyba jest w ogole paskudny czas w kraju cholera!
                                                  • delfinek27 Re: no ale to tak 06.04.04, 00:10
                                                    no fakt - nie jest ciekawie

ale z drugiej strony to tyle zmian i reform na raz to i tak jakoś sie trzymamy -
                                                    byle nie było gorzej - bo jakaś rewolucja wtedy pewna
                                                  • ellenai Re: no ale to tak 06.04.04, 00:29
                                                    szok jest napewno teraz i ciezko zwlaszcza z tymi cenami sobie poradzic ,nie
                                                    zazdroszcze wam!
                                                  • delfinek27 Re: no ale to tak 06.04.04, 00:32
                                                    i z brakiem pracy- tylu bezrobotnych to chyba jeszcze nigdy nie było
                                                  • ellenai Re: no ale to tak 06.04.04, 00:34
                                                    to cholerne bezrobocie to nieustanna bolaczka, chyba globalnie sie to
                                                    rozprzestrzenia heheh eh nawet tutaj sie o tym mowi,tylo ze my spadamy z
                                                    troszke wyzszego poziomu niz wy tam w kraju:(

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka