Dodaj do ulubionych

charakterystyka gorlickiego forumowicza:) heheh

18.03.04, 20:10
krotka i zwiezka charakterystyka gorlickiego forumowicza:)bez wdawania sie w
szczegoly:) mysl ta nasunela mi sie po poscie delfinka w watku chorego
kapciucha:) otoz wstepna charakterystyka gorlickich internautow dzieli sie na
1.chorych
2.bezrobotnych
3.na wygnaniu poza ojczyzna
jakie sa inne wasze typy??prosze dopelnic liste!cmok hehehhehehhehehheheheh
Obserwuj wątek
    • bwadas Re: charakterystyka gorlickiego forumowicza:) heh 18.03.04, 20:32
      Nie mieszczę się w żadnym z trzech punktów.

4. tych co nie pochodzą z tych okolic a je kochają
      • ellenai Re: charakterystyka gorlickiego forumowicza:) heh 18.03.04, 20:42
        no to dolozyles 4 punkt!
        jest jeszcze 5.ciagle glodny i gotujacy internauta(jacaa-to te frytki o 4 nad
        ranem)
    • jacaaa2 Re: charakterystyka gorlickiego forumowicza:) heh 18.03.04, 20:44
      5.zdrowy
      6.wolny
      7.zapracowany
      8.nieszczesliwie zakochany
      9.a na koniec głupi
    • k.g.r Re: charakterystyka gorlickiego forumowicza:) heh 18.03.04, 21:40
      10.wqurzonych, zdenerwowanych, złych
      • ellenai Re: charakterystyka gorlickiego forumowicza:) heh 18.03.04, 22:13
        kgr,,mocny dzien masz?cmok
    • grekaa Re: charakterystyka gorlickiego forumowicza:) heh 22.03.04, 19:02
      11. czekających :-)
      • aleks44 Re: charakterystyka gorlickiego forumowicza:) heh 22.03.04, 19:30
        zgłaszam się jako 12 ,żeby nie być 13 he he he
        • magdocha Re: charakterystyka gorlickiego forumowicza:) heh 22.03.04, 20:05
          Gorlicki forumowicz pisze takie ciekawe tematy:
          1."piszcie, piszcie,piszcie"
          2. "nasz cel- przegonić Tarnów"
          3. "dlaczego tu nikogo nie ma ??????"
          4. "czy tu ktoś jest??????"

Charakterystyczna cecha forumowicza gorlickiego - kończenie każdego postu przez
          hehehe (Aleks-że niby takie śmieszne) lub cmok (Elenaaii, że niby takie wylwene)
          • aleks44 Re: charakterystyka gorlickiego forumowicza:) heh 22.03.04, 20:46
            ale mi się dostało!!!!
            jak zatem powinienem ,według Ciebie okazac komuś,że pisząc posta usmiecham się.
            Na innych forach ,są dostępne inne metody okazywania komuś:usmiechu,
            niezadowolenia,złosci lub aprobaty,jest to zabawa dostępna dla wszystkich.
            Nie obrażam nikogo ,tak myśle ,jeżeli Tobie nie podobają się moje wypowiedzi
            wejdz na "moje forum " tam Możesz sobie zaznaczyć ,żeby moje posty nie były dla
            Ciebie widoczne i nie będą Cie denerwować.Człowiek uczy się cały czas,dlatego
            będe się uczył od Ciebie ,Pozwolisz????Pisz więcej magdocha !!!!!
            usmiecham się i mrugam okiem
            • magdocha Re: charakterystyka gorlickiego forumowicza: Aleks 22.03.04, 20:55
              Nie wsadzę Cię do "mojego forum".
              napisałam tu tylko charakterystykę gorlickiego forumowicza..... który niewiele
              ma do powiedzenia poza : "szybciej piszcie, więcej piszcie, piszcie byle co
              byle było - byle było więcej i - to jest moje osobiste zdanie.....i jeszcze coś
              o woni"

W sumie to Ty tu jesteś jednym z najbardziej bystrych.... niepotrzebnie Cię
              zaczepiłam.
              • aleks44 Re: charakterystyka gorlickiego forumowicza: Alek 22.03.04, 21:04
                A już myślałem ,że podpadlem na samym początku,nie obrazam się, Masz wiele
                racji ale spotykamy sie tutaj nie zawsze w pełnym składzie i dlatego
                pytamy ,kto jest, gdzie sie podziewacie itd.Gdyby były dostępne emotikonki,
                nie byłoby zamieszania.Dobrze ,że piszesz z nami ,tu naprawdę można się troszkę
                rozerwać,tylko jak jest troszkę większy ruch
                znowu się uśmiecham (hi hi ) nie chcę Cię denerwowac
                • magdocha Re: charakterystyka gorlickiego forumowicza: Alek 22.03.04, 21:19
                  Polecam więcej używania GG. Dla przypadkowych przybyszów (jak ja) ciągłe
                  nawoływania, namawianie do pisania byle czego, pytania "czy ktos tu jest ?"-
                  jest śmieszne.To nawet nie jest czat, na czacie widać kto jest.
                  • aleks44 Re: charakterystyka gorlickiego forumowicza: Alek 22.03.04, 21:32
                    dzięki ale na GG nie siedzę, ale poszedłem ,za miedzę i znalazłem wątek
                    o nowalijkach,rzodkiewkach,serku, młodych ziemniaczkach, u nas też o tym
                    pisaliśmy.Więc zdarza się i nam pisać też o czyms innym.
                    szczery uśmiech(bez cienia zlośliwości)
                    • magdocha Re: : Aleks 22.03.04, 21:42
                      Najważniejsze to kochać i być kochanym..... ziemniaczki, serki i wszystkie fora
                      świata nie oddaj za miłość.
                      Kochaj swoją kobietę........pa.
                      • aleks44 Re: : Aleks 22.03.04, 21:47
                        ja kocham i tego się nie wstydze
                        i potrafie to docenic
                        pa.....
                        • magdocha Re: : Aleks 22.03.04, 21:51
                          A więc idź do niej. Przytul się. Powiedz jej "kocham" a nie siedź tu wśród
                          nas....... samotnych.......pa........
                          • aleks44 Re: : Aleks 22.03.04, 21:55
                            (usmiecham się dwuznacznie) i(robie oko) , dobrze mi tu (hi hi)
                            • magdocha Re: : Aleks 22.03.04, 22:01
                              To niedobrze. Facet powinien woleć ciepłe ciało swojej żony niż zimne litery na
                              monitorze pisane przez nie wiadomo kogo......pomyśl !
                              • aleks44 Re: : Aleks 22.03.04, 22:06
                                monitora nie dotykam ,bo może kopnąć

> monitorze pisane przez nie wiadomo kogo......pomyśl !

myśle (zdarza mi się)od czasu do czasu
                                • magdocha Re: : Aleks 22.03.04, 22:31
                                  Śpij Aleks..... luli, luli......miłych snów..........
                                  • aleks44 Re: : Aleks 22.03.04, 22:33
                                    dziękuje wzajemnie , Ty chyba też sypiasz??
                                    • magdocha Re: : Aleks 22.03.04, 22:35
                                      Owszem sypiam ale mam te procesy niejako zakłócone poprzez powracające ataki
                                      kurwicy.
                                      • aleks44 Re: : Aleks 22.03.04, 22:38
                                        nie wypada żeby przedstawicielka płci pięknej uzywała takich niecenzuralnych
                                        słów , zawsze taka nerwowa wieczorem jestes?????(hi hi )
                                        • kapciuch1 Re: : Aleks 22.03.04, 23:54
                                          wtracenie. mysle ze magdocha ma jakies problemy emocjonalne. powiem tyle ze
                                          jezeli sie zbierze grupa forumowiczow ktora stworzy forum o nazwie "bleble" i
                                          posty beda wygladac "... blebleblebleble..." i Ci ludzie beda sie rozumiec i
                                          odczuwac z tego jaka kolwiek satysfakcjie to nie powinnas krytytykowac tego. ja
                                          moge skrytykowac Ciebie jako czlowieka tak jak zrobilem to na poczatku, powiem
                                          ze masz problem emocjonalny choc nie powinnienem tego robic. jezeli u nas na
                                          forum pojawiaja sie takie posty i czujemy sie z tym dobrze nie powinnas tego
                                          krytykowac. zreszta nie bede sie wypowiadal na temat osoby ktora ma kur.. cos
                                          tam bo mysle ze prezetujac soba zupelne anafolozjum nie powinas sie wypowiadac
                                          w taki sposob. pisz duzo na gorlicach moze sie cos zmieni.
                                          • ellenai e kapciuch takich to trzeba ignorowac 23.03.04, 16:09
                                            nie ma na to sily!,niech zalozy swoje forum i tam wszystkich opiernicza!.Mnie
                                            to zawsze dziwi,ze zawsze sie znajdzie taki madry co to bedzie ustawial tych co
                                            od dawna tu pisza i wyrobili sobie swoj klimat!goffffno wie,ale kijem zamiesza!
                                            ot tak zeby smrodu narobic:) jak ja kurwica bierze to po jakie licho tu
                                            lazi?????????????????????????logiki brak,ale przysrac to przeciez taaak
                                            dobrze ,moze sie jej samopoczucie poprawi po takiej akcji!
                                            • grekaa błyskotliwość koleżanki magdochy! 23.03.04, 16:33
                                              forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=11140&w=10295817&a=10295817
                                            • grekaa błyskotliwość koleżanki magdochy! 23.03.04, 16:35
                                              forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=16826&w=11121816&a=11121816
                                              wystarczy ! ! !
                                              • grekaa re 23.03.04, 16:41
                                                i chciałam powiedzieć, że ja to tak bez złośliwości!
                                                skoro ktoś się wywyższa to i ja RAZ jeden mogę!!!
                                                • ellenai Re: re 24.03.04, 02:14
                                                  he greka!!!!! niezla robota! wszystko widac jak na dloni,cmok:)))))))))
                                          • jacaaa2 Re: : Aleks 23.03.04, 20:59
                                            kapciuch1 napisał:

> wtracenie. mysle ze magdocha ma jakies problemy emocjonalne. powiem tyle ze
                                            > jezeli sie zbierze grupa forumowiczow ktora stworzy forum o nazwie "bleble" i
                                            > posty beda wygladac "... blebleblebleble..." i Ci ludzie beda sie rozumiec i
                                            > odczuwac z tego jaka kolwiek satysfakcjie to nie powinnas krytytykowac tego.
                                            ja
                                            >

> moge skrytykowac Ciebie jako czlowieka tak jak zrobilem to na poczatku,
                                            powiem
                                            > ze masz problem emocjonalny choc nie powinnienem tego robic. jezeli u nas na
                                            > forum pojawiaja sie takie posty i czujemy sie z tym dobrze nie powinnas tego
                                            > krytykowac. zreszta nie bede sie wypowiadal na temat osoby ktora ma kur.. cos
                                            > tam bo mysle ze prezetujac soba zupelne anafolozjum nie powinas sie
                                            wypowiadac
                                            > w taki sposob. pisz duzo na gorlicach moze sie cos zmieni.

Pieknie kapciuch -byłem do tyłu z pare dni i nie czytałem pani (panny) magdochy-
                                            tylko nie rozumiem ze i ona sama pisze o d........ marynie .......i jak jej sie
                                            to nie podoba co tu u nas na forum to Dowidzenia! ,a wogóle kto jej kazał to
                                            pisać a wogóle to nawet czytać,poza tym nasza kolezanka chyba nie za bardzo
                                            orientuje sie o tresciach rozmów na p/t chacie albo mało tam bywała bo tam to
                                            dopiero jest nie przesadzając szambo i typowe bleble
                                            szerdecznie pozdrawiam i jak już to pisz czesciej i z głową a jak nie lubisz
                                            odpisywac na wątki typu "2. "nasz cel- przegonić Tarnów"
                                            3. "dlaczego tu nikogo nie ma ??????"
                                            4. "czy tu ktoś jest??????"
                                            to poszukaj innych bo chyba wsród paru tysiecy znajdziesz coś dla siebie -no
                                            chyba ze ................gryze sie w jezyk....Pozdrawiam!
                                            • ellenai heheh jaca:)))))n/t 24.03.04, 02:15

• magdocha Re: wyjaśnienie 24.03.04, 13:51
      Nie jestem z Tarnowa. Nie jestem z południowej Polski. W Domu Wariatów pusto i
      nudno więc wychodzę się rozerwać.

Przekazuję wyrazy uznania dla Giks i Aleksa, którzy z klasą pokazali jak
      reagować na prowokacje. Pozostałym, którzy są tak podobni do siebie iż nie mogę
      ich rozróżnić życzę aby w rozważaniach nad stanem mojego umysłu i biadoleniem
      nad tym co się stało dogonili Tarnów.
      • aleks44 Re: wyjaśnienie 24.03.04, 17:33
        nie Masz co się przejmowac każdy jest po trochę wariatem hi hi hi .
        powiedziałas,moze nie w złej wierze ,ale nie wszystkim to przypadło do gustu.
        mnie też zbyt przyjemnie nie było ,ale jestesmy tylko ludzmi i mamy czesto
        lepsze i gorsze dni wiec można powiedziec ,że Ty miałaś w tedy ten gorszy.
        Pisz z nami i za kilka dni bedziemy sie smiac(hi hi hi ) z tego wszystkiego.
        Ellen wszystkich cmoka ,mnie jest przyjemnie bo jestem facetem,ale ,że to cmok
        wirtualny to tylko żałować.A gdzie Ty mieszkasz??? hi hi hi(żartowałem)he he
        zakopmy wspólnie ten topór wojenny i piszmy wiecej.
        Magdocha jak nam pomożesz to dogonimy Tarnów.

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka