ellenai Re: Delfinki odpływają w kimono 16.04.04, 01:59 oki delfinku odplywaj w japonskim stylu cmok cmok jutro przyplywaj spowrotem,kolorowych snow:) Odpowiedz Link Zgłoś
jacaaa2 Re: Delfinki odpływają w kimono 16.04.04, 20:57 delfinki dzis na studyjach w Krakowie Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: Delfinki odpływają w kimono 16.04.04, 20:59 aj faktycznie zapomnialam ,ona ma zaliczenie dzis:) bezdelfinkowo bedzie dzis: (((((((( Odpowiedz Link Zgłoś
delfinek27 Re: Delfinki odpływają w kimono 17.04.04, 00:14 zaliczyłam na 5.0 hi hi hi :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: Delfinki odpływają w kimono 17.04.04, 00:45 delfinku zdolny gratulacje:))))))))))))))))))))))))ale sie ciesze Odpowiedz Link Zgłoś
delfinek27 Re: Delfinki odpływają w kimono 17.04.04, 00:47 miałam słownik i dyskretnie zerkałam hihiih Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: Delfinki odpływają w kimono 17.04.04, 00:53 hehe no wiesz! hehehheheheh you ve cheated! Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: Delfinki odpływają w kimono 17.04.04, 01:15 oki delfinku,dzieki za wstapienie na forum i milej nocki zycze:) Odpowiedz Link Zgłoś
korky Re: Delfinki odpływają w kimono 17.04.04, 12:13 Uwolnić orkę !!! :) ------------------------------ Słupsk pomaga w zwiększaniu ilości postów w Gorlicach :) forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=237 Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: Delfinki odpływają w kimono 17.04.04, 20:09 hehe korky,a ja tego filmu nigdy nie ogladalam!nieeeeeeeeee, jackson tam spiewa a ja go nieee cierpie! Odpowiedz Link Zgłoś
korky Re: Delfinki odpływają w kimono 19.04.04, 09:54 a ja nigdy nie widziałem żadnej części "rambo" no i dopiero parę dni temu pierwszy raz oglądałem "pulp fiction" hehehe tak to oglądam tylko te nowsze filmy ;-) ---------------------------- Słupsk się trzyma z Gorlicami :))) forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=237 Odpowiedz Link Zgłoś
delfinek27 Re: Delfinki odpływają w kimono 19.04.04, 10:32 a ja mało ogladam - tyle co czasami w kinie - szczególnie kreskówki typu Shrek i Gdzie jest Nemo :))) Odpowiedz Link Zgłoś
korky Re: Delfinki odpływają w kimono 19.04.04, 13:24 Shreka w kinie w Poznaniu oglądałem jak byłem w sanatorium, a Gdzie jest nemo ściagnąłem z neta chyba z 2 miesiące przed premierą w Polsce :DDD Jakby była tu policja to ja nic o tym nie wiem ;) ciiiii -------------------------- Słupsk i Grolice? To jedno miasto :) forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=237 Odpowiedz Link Zgłoś
delfinek27 Re: Delfinki odpływają w kimono 19.04.04, 13:52 nie wiedziałam że w Poznaniu są senatoria??? a na co sie tam można uleczyć??? bo ja tyle razy byłam w Poznaniu i nic mi o tym nie wiadomo ?? a w jakiej dzielnicy Poznania byłeś bo ja na Dębcu (a wiesz" każdy z Dębca to przestępca " Odpowiedz Link Zgłoś
korky Re: Delfinki odpływają w kimono 19.04.04, 14:27 "pięc dwa Dębiec" hehe ja byłem w Kiekrzu, a tam się można leczyc na wszystko, było parę niedorozwiniętych dzieci, kilka z łuszczycą, ja byłem na skrzywienie kręgosłupa, z platfusami też jacys byli hehe ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: Delfinki odpływają w kimono 19.04.04, 17:16 o rany,a czlowiek z gor to mysli ze tylko nad morzem i w gorach sa santatoria,a tu sa jeszcze inne miejsca:)korky wybierz sie do wysowej! Odpowiedz Link Zgłoś
delfinek27 Re: Delfinki odpływają w kimono 24.04.04, 01:06 ja proponuje do Ryglic i kuracja lodowa :))) Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: Delfinki odpływają w kimono 24.04.04, 05:34 jaka lodowa?????//a nie lyzkowa delfinku? Odpowiedz Link Zgłoś
korky Re: Delfinki odpływają w kimono 28.04.04, 11:54 mi się tam juz po sanatoriach nie chce jeździć - wolę w wakacje leżeć plackiem na plaży i taplać się w wodzie hehe Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: Delfinki odpływają w kimono 28.04.04, 17:45 ja lubie ze tak powiem czynny wypoczynek,nie potrafie lezec plackiem na kocu na plazy,ja to lubie szwendac sie po gorkach,co nie znaczy ze morza nie lubie alez lubie tylko lazic po plazy a niekoniecznie na niej lezec cmok Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai korky napisz wiecej o pulp fiction:) 19.04.04, 17:17 zaczelam ogladac dwa tygodnie temu i wylaczylam tv,a moze za wczesnie,sama nie wiem,podobal ci sie ten film? Odpowiedz Link Zgłoś
korky Re: korky napisz wiecej o pulp fiction:) 28.04.04, 11:56 mi się tam podobał, chociaz kill bill chyba jest lepszy, więcej sie dzieje, ale to ten sam reżyser to moze to były jego jakieś tam poczatki, sam nie wiem... całkiem spoko film :) Najgorsza scena oczywiscie to wbijanie strzykawki w serce.. wiadomo strzykawka najgorsza brrrr Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: korky napisz wiecej o pulp fiction:) 28.04.04, 17:47 ja zaczelam ogladac to pulp fiction ale jakos za duzo przeklenstw szlo na ekranie,ja tak nie lubie,ale moze ogladne,a kill bill nie ogladalam jeszcze:( Odpowiedz Link Zgłoś
delfinek27 Re: Delfinki odpływają w kimono 27.04.04, 23:06 no to ja sie żegnam - Dobranoc - dziś musze iśc wcześniej spać Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: Delfinki odpływają w kimono 27.04.04, 23:21 przed snem poczytaj na tuchowie hi hi hi Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: Delfinki odpływają w kimono 28.04.04, 02:47 to i ja musze tez na ten tuchow zajrzec, a tobie delifnku przyjemnych snow! Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: Delfinki odpływają w kimono 28.04.04, 08:36 nie dlugo 9 a Ona jeszcze spi,jak tak można ????? a kto bedzie w ogródku plewił ??? Odpowiedz Link Zgłoś
korky Re: Delfinki odpływają w kimono 28.04.04, 11:58 ogródek nie zając...nie będzie z niego pasztetu :) Odpowiedz Link Zgłoś