Dodaj do ulubionych

fitness club (???)

17.04.04, 15:32
jak wiadomo takowego z prawdziwego zdarzenia w Gorlicach nie ma ale można
zapewne coś w zamian. No więc teraz pytanie gdzie i co można sobie w naszym
mieście zorganizować jako formę zajęć fitness. Nie chodzi mi o siłownię tylko
coś w rodzaju aerobiku. Nie chodzi też o zrzucenie zbędnych kilkogramów tylko
poprostu o poprawienie kondycji i ogólnej sprawności fizycznej :))) więc czy
ktoś coś wie ntt????
Obserwuj wątek
    • delfinek27 Re: fitness club (???) 17.04.04, 17:59
      ja widziałam ścieżke zdrowia w parku

a jak nie to zapraszam na konie -kilka godzin jazdy konnej na pewno poprawi
      kondycje :))

i o basenie nie zapominajcie

• giks Re: fitness club (???) 18.04.04, 11:27
        e no park to odpada bo wiesz wystarczy trochę gorszej pogody i ja już nie pójde
        poza tym to to tylko latem jak dla mnie ;) konie oj dawno już nie musiałabym
        chyba się na nowo uczyć wszystkiego zresztą chyba trochę mnie to
        stresuje .... ;)
        a basen fajna sprawa tylko, że wtedy łatwo sobie powiedzieć dziś mi się nie
        chce jutro itd. ja potrzebuje konkretów dnia i godziny ustalonej z góry jeśli
        chodzi o takie sprawy to zdarza mi sie wyłamywać i wtedy systematyczność idzie
        na zieloną trawkę a wtedy z kolei takie coś nie ma sensu :(((
    • grekaa Re: fitness club (???) 18.04.04, 14:31
      a GCK-u czegoś takiego nie ma?? wydawało mi się, że wlaśnie tam można sie
      rozerwać (a może można było), a na basenie? jakieś reklamy mi mignęły...
      w każdym razie bede zainteresowana gdzieś w październiku:-)
    • ll6 Re: fitness club (???) 18.04.04, 15:07
      jest na pewno na basenie
    • korky Re: fitness club (???) 18.04.04, 15:10
      Ja!! Ja!! Wiem najlepiej w końcu mieszkam w Słupsku :PPP A tak na serio to
      proponuję jakowyś spacerek po lesie (jeśli jakiś macie) ewentualnie parku, albo
      jakieś bieganie z psem albo facetem, między nimi dużej różnicy chyba nie
      ma :DDD hehe ale ja jestem niesolidarnościowy z plemnikami ;)

----------------------------------------
      Słupsk pomaga w zwiększaniu ilości postów w Gorlicach :)
      forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=237
      • giks wielki buziak dla ciebie!!!!! 18.04.04, 15:54
        he he he mam i psa i faceta ;) ale na ich towarzystwo to nie bardzo można
        liczyć choć jeśli już to zdecydowanie pies ;)
      • delfinek27 Re: fitness club (???) 18.04.04, 16:43
        korky napisał:

> Ja!! Ja!! Wiem najlepiej w końcu mieszkam w Słupsku :PPP A tak na serio to
        > proponuję jakowyś spacerek po lesie (jeśli jakiś macie) ewentualnie parku,
        albo
        >
        > jakieś bieganie z psem albo facetem, między nimi dużej różnicy chyba nie
        > ma :DDD hehe ale ja jestem niesolidarnościowy z plemnikami ;)

w Gorlicach jest Park - chyba z 20 hektarów- jest po czym spacerowac :))
        • ellenai Re: fitness club (???) 19.04.04, 06:00
          no to juz umowcie sie na wspolne bieganie po parku,psa mozna ze soba zabrac:)
          • korky Re: fitness club (???) 19.04.04, 09:27
            a facetów to raczej nie, bo się jeszcze zagryzą muhahahah

----------------------------
            Słupsk się trzyma z Gorlicami :)))
            • korky Re: fitness club (???) 19.04.04, 09:28
              kudre piszę jakbym był feministką... muszę się ocknać, bo mi jeszcze płeć
              zmienią :P
              Kopernik też była kobietą ???

----------------------------
              Słupsk się trzyma z Gorlicami :)))
              • delfinek27 Re: fitness club (???) 19.04.04, 10:25
                mi sie podoba :)))

CMOK
                • korky Re: fitness club (???) 19.04.04, 13:21
                  no wiadomo, czemu by się nie miało podobać... co ta emancypacja zrobiła ze
                  światem ;)

--------------------------
                  Słupsk i Grolice? To jedno miasto :)
                  • ellenai Re: fitness club (???) 19.04.04, 17:21
                    co do plci korky to jej nie zmieniaj bo stracisz urok ,czar i wdziek ktory masz
                    cmok:)
                  • zawisza777 Re: fitness club (???) 19.04.04, 19:18
                    Na basenie schodza sie panie majace "lekkie problemy z nadwaga" i cwicza
                    systematycznie choc Giksiu przy takich cwiczeniach moglby juz calokowicie
                    zniknac bo jest juz bardzo malo...
                    A faktycznie w G. dla kobiet z tego co wiem nie ma regularnej grupki cwiczacej
                    chocby "glupi step"..przykro...zostaja sztuki walki w SP4 :D :D :D
                    • giks Re: fitness club (???) 19.04.04, 19:20
                      wiem wiem ale i tak idę dziś i to zaraz na basen popływać i przyokazji się
                      dowiem wszystko o zajęciach bo wiem że są ale nie mogłam się dodzwonić na
                      podany nr będzie dobrze a sztuki walki hmm to nie dla mnie bo jeszcze mnie
                      poniesie i komuś palne w łeb i co???? ;)
                      • delfinek27 Re: fitness club (???) 19.04.04, 20:01
                        czasami by pasowało palnąc

mi taki jeden podpadł i jak sie wkurze to pojde i palne

(złośliwie nie chce mi dac certyfikatu który przyszedł do urzedu -
                        nieszczęśliwie ktoś wysłał 3 certyfikaty w jednej kopercie i on sie do nich
                        dorwał i teraz twierdzi że przyszło tylko do niego - i co takiemu zrobić ??)
                        • aleks44 Re: fitness club (???) 19.04.04, 20:11
                          urwac..........łeb
                          • ellenai Re: fitness club (???) 19.04.04, 21:23
                            niestety aleks to nie takie proste!
                          • giks Re: fitness club (???) 19.04.04, 21:42
                            aleks44 napisał:

> urwac..........łeb

i to u samej d.... :)))
                            • delfinek27 Re: fitness club (???) 19.04.04, 21:48
                              on jest złosliwy - kiedyś mu wytknełam kilka błedów i teraz sie mści

tylko po co mój Certyfikat? - może mu podaruje rolke papieru to oszczedzi mój
                              certyfikat ??
                            • ellenai Re: fitness club (???) 20.04.04, 17:28
                              giks,jeszcze bardziej radykalnie chce glowe urwac heheheh
                              • aleks44 Re: fitness club (???) 20.04.04, 17:39
                                taką żone miec ????? kazdy by chciał
                                ale u takiej podpaść to ..... hi hi hi Boże
                                • ellenai Re: fitness club (???) 20.04.04, 18:45
                                  hehe,jak sie jest grzecznym to nie ma sie problemow ehhe cmok:)
                                  • aleks44 Re: fitness club (???) 20.04.04, 19:02
                                    sa zony dla ktorych byle jakis pretekst,jest powodem
                                    do przylepienia łatki mezowi,oj biedni jestesmy hi hi hi
                                    • korky Re: fitness club (???) 23.04.04, 14:45
                                      a po co nam żony? przecież żadne nie godna :DDD

------------------
                                      Lecimy do Słupska :]
                                      • delfinek27 Re: fitness club (???) 23.04.04, 14:48
                                        he heh e
                                        • ellenai korky zakochasz sie 23.04.04, 17:42
                                          i zobaczysz jak wpadniesz w sidla milosci ehhehehe
                                          • delfinek27 Re: korky zakochasz sie 23.04.04, 22:42
                                            na to to on jeszcze ma czas
                                            • ellenai milosc i 23.04.04, 22:44
                                              sraczka przychodza,delfinku znienacka!
                                              • korky Re: milosc i 24.04.04, 14:41
                                                albo jak sie zje gruszki i popije mlekiem :P
                                                • ellenai Re: milosc i 24.04.04, 16:34
                                                  a tego nei wiedzilalam ze tak sie dzieje po gruszkach i mleku,tyle razy
                                                  wyprobowywalam te kombinacje na sobie i nic sie nie dzialo.To tak jak tu mowia
                                                  ze na s..jest dobry sok ze sliwek, a on mnie rusza heheheh
                                                  • korky Re: milosc i 27.04.04, 17:22
                                                    a ja tam zreszta nie wiem - staram sie tego unikać hehe
                                                  • ellenai Re: milosc i 27.04.04, 17:27
                                                    przyjdzie czas na ciebie heheh
                                                  • korky Re: milosc i 28.04.04, 14:16
                                                    no już czasami przychodzi - jak się za bardzo objem na przkad :)))
                                                  • ellenai Re: milosc i 28.04.04, 17:12
                                                    oooooooj to sie nie objadaj az TAK!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka