Dodaj do ulubionych

Oj nie macie dzisiaj...

07.05.04, 22:05
..zaciecia do pisania,moze macie cos innego do roboty.
ja w przerwach miedzy pisaniem ugotowalem obiad na jutro
moze i Wy cos bedziecie na jutro pitrasic ??????
ale tu pusto !!!!!!!
Obserwuj wątek
    • korky Re: Oj nie macie dzisiaj... 08.05.04, 11:12
      powiem jedno: matura :)
      • ellenai Re: Oj nie macie dzisiaj... 08.05.04, 15:14
        biedny korky,my tu trzymamy kciuki za ciebie!!!!:)))))))a mnie wczoraj nie
        pozwolilo tu pisac !
      • aleks44 Re: Oj nie macie dzisiaj... 08.05.04, 16:31
        korky sprawa ma się tak;

"ZADANIA MŁODZIEŻY W OGÓLE, I ZWIĄZKÓW
        MŁODZIEŻY KOMUNISTYCZNEJ ORAZ WSZELKICH
        INNYCH ORGANIZACJI W SZCZEGÓLNOŚCI,MOŻNA
        BYŁOBY OKREŚLIC JEDNYM SŁOWEM :
        ZADANIE POLEGA NA TYM ,ŻE TRZEBA SIĘ UCZYĆ"

WŁODZIMIERZ LENIN
        • ellenai Re: Oj nie macie dzisiaj... 08.05.04, 16:34
          aleks ales mu wyluszczyl sprawe hehehehhe
          • aleks44 Re: Oj nie macie dzisiaj... 08.05.04, 16:49
            prosto i dobitnie, przepisalem z innego forum,ale bardzo lubie ten cytat
            a jeszcze taki autor,tylko czy on to sam wymyslil troszke zagmatwał.
            • ellenai Re: Oj nie macie dzisiaj... 08.05.04, 16:51
              a rozumiem aleks!cmok
              • aleks44 Re: Oj nie macie dzisiaj... 08.05.04, 22:29
                troszke ,popadalo,a wlasciwie jeszcze pada,wiec teoretycznie powinniscie
                siedziec przy kompach i klikac na forum,ale jak ktos madry powiedzial ,ze
                teoria nie zawsze idzie w parze z praktyka i mial w tym miejscu racje
                tu jest po prostu pusto !!!!!!!!! rzadko to bywa ,ale taka jest prawda
                • ellenai Re: Oj nie macie dzisiaj... 09.05.04, 06:29

ja bylam caly dzien poza domem,mialam jechac do denver to nie pojechalam ,bylam
                  w cheyenne a pogoda tu piekna !tyko wypadek paskudny mijalam po drodze
                  bleeeeeeeh

.... a fuj!....sygnaturka mi dzis beka!

tu sie klika na Gorlice!
                  a tu na Nowy Sacz!
                  • aleks44 Re: Oj nie macie dzisiaj... 09.05.04, 09:04
                    to Cie tlumaczy he he
                    wypadek ?? dobrze ze Tobie nic sie nie stalo,niestety wszedzie sie zdarzaja
                    najgorsze to ,ze gina ludzie czesto nic nie winni.
                    • ellenai Re: Oj nie macie dzisiaj... 09.05.04, 17:33
                      oj wypadek byl paskudny,auto przekoziolkowalo pare razy,dach byl wgnieciony,to
                      bylo jakies sportowe auto ktore mnie minelo na poczatku drogi,ale to chyba nie
                      byla wina tego kierowcy.On ciagle byl w tym aucie ,ruszal reka i gadal z ludzmi
                      ktorzy mieli go wyciac z tego auta:))))))bleh a mi pozniej auto zdechlo w
                      srodku miasta kurczeeeeeeeeeee
                    • ellenai Re: Oj nie macie dzisiaj... 09.05.04, 17:33
                      oj wypadek byl paskudny,auto przekoziolkowalo pare razy,dach byl wgnieciony,to
                      bylo jakies sportowe auto ktore mnie minelo na poczatku drogi,ale to chyba nie
                      byla wina tego kierowcy.On ciagle byl w tym aucie ,ruszal reka i gadal z ludzmi
                      ktorzy mieli go wyciac z tego auta:))))))bleh a mi pozniej auto zdechlo w
                      srodku miasta kurczeeeeeeeeeee
                      • aleks44 Re: Oj nie macie dzisiaj... 09.05.04, 19:28
                        to mialas malego pecha,ale tam auta solidne wiec i problemu nie powinno byc
                        wiekszego,skoro jestes z nami na forum he he
                        • ellenai Re: Oj nie macie dzisiaj... 09.05.04, 19:44
                          udalo mi sie go rozruszac ,nie trzeba bylo spychac z drogi!
                          • aleks44 Re: Oj nie macie dzisiaj... 09.05.04, 20:30
                            u nas to mozna poprosic i ktos koniem Ci auto z holuje,ale u was ????
                            • ellenai Re: Oj nie macie dzisiaj... 09.05.04, 20:47
                              u nas to sie dzwoni po pomoc drogowa i slono pozniej za to placi heheheh
                              • aleks44 Re: Oj nie macie dzisiaj... 09.05.04, 21:00
                                zartowalem he he he , u nas tez dzwoni sie po pomoc,ale mozna tez kogos z
                                holowac samemu.w tamtym roku mialem taki przypadek.
                                • ellenai Re: Oj nie macie dzisiaj... 10.05.04, 00:16
                                  no przeciez, furmanek u nas nie ma !
                                  • aleks44 Re: Oj nie macie dzisiaj... 10.05.04, 09:16
                                    jak zdobywali dziki zachod to byly he he he ,ale konie sa ?????
                                    • ellenai Re: Oj nie macie dzisiaj... 10.05.04, 16:18
                                      no tak wtedy koni bylo na kopy!
                                      • aleks44 Re: Oj nie macie dzisiaj... 10.05.04, 22:56
                                        a dzisiaj to nie ,u nas tez przed laty mowili ze kon to przezytek,ale popatrz
                                        ciagnik nie pijedzie a kon tak,madre zwierze
                                        • ellenai Re: Oj nie macie dzisiaj... 10.05.04, 23:05
                                          o nie,nikt tu psow na koniach nie wiesza!konie sa tutaj bardzo popularne,bez
                                          nich zero z zaganiania krow po prerii i lapania cielat na lasso!
                                          • aleks44 Re: Oj nie macie dzisiaj... 10.05.04, 23:25
                                            lasso ,umiesz sie nim poslugiwac ???,a na koniu jezdzisz ????
                                            • ellenai Re: Oj nie macie dzisiaj... 11.05.04, 03:35
                                              na koniu jezdze ale na lasso nie umiem nic zlapac,za duzo roboty sie nauczyc!!!
                                              i czasu i cierpliwosci!
                                              • aleks44 Re: Oj nie macie dzisiaj... 11.05.04, 05:17
                                                dobra jeste he he ,ja na koniu siedzialem dwa razy w zyciu i pewnie sam bym na
                                                niego nie wszedl.Ty to zawodowiec
                                                • aleks44 Re: Oj nie macie dzisiaj... 17.05.04, 21:35
                                                  co sie dzieje,nikogo nie ma ??????
                                                  Ellen byla na moment,gdzies poleciala,chyba znalazla inne zajecie
                                                  Giks,pewnie sie przeziębiła wczoraj na festynie,
                                                  Dlefinek dawno gdzies przepadł.
                                                  Bwadas wpadł na chwilkę i przygotowuje się do wyjazdu w Beskid.
                                                  Moze Wam też padł net ,tak jak mnie kiedyś ??????
                                                  • ellenai Re: Oj nie macie dzisiaj... 18.05.04, 06:24
                                                    no wlasnie aleks malo sie tu ostatnio dzieje ,tak od paru dni! dobrze ze ty
                                                    jeszcze jestes!! moze reszta wroci,ja jestem troche bardziej zajeta w ciagu
                                                    dnia, i tak bedzie jeszcze przez troche!cmok
                                                  • aleks44 Re: Oj nie macie dzisiaj... 18.05.04, 08:14
                                                    szkapa szkapa,tylko czy by ona to wytrzymala,zal by mi jej bylo wiec pewnie
                                                    szedl bym obok he he
                                                    co do czasu to oczywiscie rozumiem,wiem ile czasu spedzam na necie
                                                    a trawa na dzialce rosnie he he i ktos to bedzie musial skosic.
                                                    mialem jeszcze w planie wydluzyc garaz,ale nie mam zapalu hi hi
                                                    nic mi sie nie chce!!!
                                                  • ellenai Re: Oj nie macie dzisiaj... 18.05.04, 17:45
                                                    jak nie ma zpalu to nie ma sie co zmuszac ! heheheh
                                                  • aleks44 Re: Oj nie macie dzisiaj... 18.05.04, 18:11
                                                    tak samo sobie to wytlumaczylem he he ,kawal lenia ze mnie
                                                  • ellenai Re: Oj nie macie dzisiaj... 18.05.04, 19:57
                                                    czlowiek nie maszyna musi czasem odpoczac!
                                                  • aleks44 Re: Oj nie macie dzisiaj... 18.05.04, 19:59
                                                    cos mi sie zdaje ,ze bede mial czas he he
                                                • ellenai Re: Oj nie macie dzisiaj... 18.05.04, 06:22
                                                  hehe jakos bys sie wdrapal na te szkapine!

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka