aleks44 07.05.04, 22:05 ..zaciecia do pisania,moze macie cos innego do roboty. ja w przerwach miedzy pisaniem ugotowalem obiad na jutro moze i Wy cos bedziecie na jutro pitrasic ?????? ale tu pusto !!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ellenai Re: Oj nie macie dzisiaj... 08.05.04, 15:14 biedny korky,my tu trzymamy kciuki za ciebie!!!!:)))))))a mnie wczoraj nie pozwolilo tu pisac ! Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: Oj nie macie dzisiaj... 08.05.04, 16:31 korky sprawa ma się tak; "ZADANIA MŁODZIEŻY W OGÓLE, I ZWIĄZKÓW MŁODZIEŻY KOMUNISTYCZNEJ ORAZ WSZELKICH INNYCH ORGANIZACJI W SZCZEGÓLNOŚCI,MOŻNA BYŁOBY OKREŚLIC JEDNYM SŁOWEM : ZADANIE POLEGA NA TYM ,ŻE TRZEBA SIĘ UCZYĆ" WŁODZIMIERZ LENIN Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: Oj nie macie dzisiaj... 08.05.04, 16:34 aleks ales mu wyluszczyl sprawe hehehehhe Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: Oj nie macie dzisiaj... 08.05.04, 16:49 prosto i dobitnie, przepisalem z innego forum,ale bardzo lubie ten cytat a jeszcze taki autor,tylko czy on to sam wymyslil troszke zagmatwał. Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: Oj nie macie dzisiaj... 08.05.04, 22:29 troszke ,popadalo,a wlasciwie jeszcze pada,wiec teoretycznie powinniscie siedziec przy kompach i klikac na forum,ale jak ktos madry powiedzial ,ze teoria nie zawsze idzie w parze z praktyka i mial w tym miejscu racje tu jest po prostu pusto !!!!!!!!! rzadko to bywa ,ale taka jest prawda Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: Oj nie macie dzisiaj... 09.05.04, 06:29 ja bylam caly dzien poza domem,mialam jechac do denver to nie pojechalam ,bylam w cheyenne a pogoda tu piekna !tyko wypadek paskudny mijalam po drodze bleeeeeeeh .... a fuj!....sygnaturka mi dzis beka! tu sie klika na Gorlice! a tu na Nowy Sacz! Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: Oj nie macie dzisiaj... 09.05.04, 09:04 to Cie tlumaczy he he wypadek ?? dobrze ze Tobie nic sie nie stalo,niestety wszedzie sie zdarzaja najgorsze to ,ze gina ludzie czesto nic nie winni. Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: Oj nie macie dzisiaj... 09.05.04, 17:33 oj wypadek byl paskudny,auto przekoziolkowalo pare razy,dach byl wgnieciony,to bylo jakies sportowe auto ktore mnie minelo na poczatku drogi,ale to chyba nie byla wina tego kierowcy.On ciagle byl w tym aucie ,ruszal reka i gadal z ludzmi ktorzy mieli go wyciac z tego auta:))))))bleh a mi pozniej auto zdechlo w srodku miasta kurczeeeeeeeeeee Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: Oj nie macie dzisiaj... 09.05.04, 17:33 oj wypadek byl paskudny,auto przekoziolkowalo pare razy,dach byl wgnieciony,to bylo jakies sportowe auto ktore mnie minelo na poczatku drogi,ale to chyba nie byla wina tego kierowcy.On ciagle byl w tym aucie ,ruszal reka i gadal z ludzmi ktorzy mieli go wyciac z tego auta:))))))bleh a mi pozniej auto zdechlo w srodku miasta kurczeeeeeeeeeee Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: Oj nie macie dzisiaj... 09.05.04, 19:28 to mialas malego pecha,ale tam auta solidne wiec i problemu nie powinno byc wiekszego,skoro jestes z nami na forum he he Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: Oj nie macie dzisiaj... 09.05.04, 19:44 udalo mi sie go rozruszac ,nie trzeba bylo spychac z drogi! Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: Oj nie macie dzisiaj... 09.05.04, 20:30 u nas to mozna poprosic i ktos koniem Ci auto z holuje,ale u was ???? Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: Oj nie macie dzisiaj... 09.05.04, 20:47 u nas to sie dzwoni po pomoc drogowa i slono pozniej za to placi heheheh Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: Oj nie macie dzisiaj... 09.05.04, 21:00 zartowalem he he he , u nas tez dzwoni sie po pomoc,ale mozna tez kogos z holowac samemu.w tamtym roku mialem taki przypadek. Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: Oj nie macie dzisiaj... 10.05.04, 00:16 no przeciez, furmanek u nas nie ma ! Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: Oj nie macie dzisiaj... 10.05.04, 09:16 jak zdobywali dziki zachod to byly he he he ,ale konie sa ????? Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: Oj nie macie dzisiaj... 10.05.04, 16:18 no tak wtedy koni bylo na kopy! Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: Oj nie macie dzisiaj... 10.05.04, 22:56 a dzisiaj to nie ,u nas tez przed laty mowili ze kon to przezytek,ale popatrz ciagnik nie pijedzie a kon tak,madre zwierze Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: Oj nie macie dzisiaj... 10.05.04, 23:05 o nie,nikt tu psow na koniach nie wiesza!konie sa tutaj bardzo popularne,bez nich zero z zaganiania krow po prerii i lapania cielat na lasso! Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: Oj nie macie dzisiaj... 10.05.04, 23:25 lasso ,umiesz sie nim poslugiwac ???,a na koniu jezdzisz ???? Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: Oj nie macie dzisiaj... 11.05.04, 03:35 na koniu jezdze ale na lasso nie umiem nic zlapac,za duzo roboty sie nauczyc!!! i czasu i cierpliwosci! Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: Oj nie macie dzisiaj... 11.05.04, 05:17 dobra jeste he he ,ja na koniu siedzialem dwa razy w zyciu i pewnie sam bym na niego nie wszedl.Ty to zawodowiec Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: Oj nie macie dzisiaj... 17.05.04, 21:35 co sie dzieje,nikogo nie ma ?????? Ellen byla na moment,gdzies poleciala,chyba znalazla inne zajecie Giks,pewnie sie przeziębiła wczoraj na festynie, Dlefinek dawno gdzies przepadł. Bwadas wpadł na chwilkę i przygotowuje się do wyjazdu w Beskid. Moze Wam też padł net ,tak jak mnie kiedyś ?????? Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: Oj nie macie dzisiaj... 18.05.04, 06:24 no wlasnie aleks malo sie tu ostatnio dzieje ,tak od paru dni! dobrze ze ty jeszcze jestes!! moze reszta wroci,ja jestem troche bardziej zajeta w ciagu dnia, i tak bedzie jeszcze przez troche!cmok Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: Oj nie macie dzisiaj... 18.05.04, 08:14 szkapa szkapa,tylko czy by ona to wytrzymala,zal by mi jej bylo wiec pewnie szedl bym obok he he co do czasu to oczywiscie rozumiem,wiem ile czasu spedzam na necie a trawa na dzialce rosnie he he i ktos to bedzie musial skosic. mialem jeszcze w planie wydluzyc garaz,ale nie mam zapalu hi hi nic mi sie nie chce!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: Oj nie macie dzisiaj... 18.05.04, 17:45 jak nie ma zpalu to nie ma sie co zmuszac ! heheheh Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: Oj nie macie dzisiaj... 18.05.04, 18:11 tak samo sobie to wytlumaczylem he he ,kawal lenia ze mnie Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: Oj nie macie dzisiaj... 18.05.04, 19:57 czlowiek nie maszyna musi czasem odpoczac! Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: Oj nie macie dzisiaj... 18.05.04, 19:59 cos mi sie zdaje ,ze bede mial czas he he Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: Oj nie macie dzisiaj... 18.05.04, 06:22 hehe jakos bys sie wdrapal na te szkapine! Odpowiedz Link Zgłoś