Dodaj do ulubionych

jeszcze się nie chwaliłam wam....

11.12.03, 19:38
już dawno miałam to zrobić ale jakoś tak mi skiełzło(?)
Zmieniłam "upierzenie" na zimowe :)
czytaj mam nowy kolor włosów czyli się przefarbiłam. A właściwie to wróciłam
do swojego naturalnego koloru. Jesień (na głowie i nie tylko) bye bye
nadeszła zima - ale nie jestem tlenioną blondynką tylko ciemną szatynką hie
hie hie ale namieszałam. Może zainteresowanym wyślę zdjęcie ale jutro bo
będe robić foto do wizy ;) więc będzie bardzo aktualne ;)
Obserwuj wątek
    • ellenai Re: jeszcze się nie chwaliłam wam.... 11.12.03, 20:21
      uuuuuuu giks ,super, ja tez tak chce, to wyjatkowo,nam paniom humorek poprawia,
      ja chce widziec zdjecie:))))))) koniecznie:))))))moze sama zdecyduje sie na
      zmiany:)))))na glowie:)))) ( bo w glowie to juz za pozno:) heheh na pewno
      slicznie wygladasz:))) ja mysle ostatnio o blondzie,zobaczymy czy sie
      zdecyduje:)))
      • patrick78 Re: jeszcze się nie chwaliłam wam.... 11.12.03, 20:38
        do tego jeszcze gry komputerowe i juz calkiem bedzie ok:-)swiat przez chwile
        bedzie chociaz idealny:-)
    • tradycja1 Re: jeszcze się nie chwaliłam wam.... 11.12.03, 21:20
      Byc kobieta, byc kobieta...trzeba zainwestowac w siebie nie? szczegolnie przed
      Sylwestrem.
      • patrick78 Re: jeszcze się nie chwaliłam wam.... 11.12.03, 21:24
        zdecydowanie trzeba tradycjo inwestowac,zeby po sylwestrze kurowac nasze
        zlamane meskie serca:-)
        • ellenai Re: jeszcze się nie chwaliłam wam.... 11.12.03, 21:25
          a tam patrick ,my to dla siebie robimy a nie zeby jakies pasci na was zastawiac
          panowie hehehhehe:))))))
          • patrick78 Re: jeszcze się nie chwaliłam wam.... 11.12.03, 21:26
            o wlasnie,te pasci!hahahahhah:-)paskudna sprawa:-)
            • tradycja1 Re: jeszcze się nie chwaliłam wam.... 11.12.03, 22:16
              Faceci tez kusza...przewaznie wtedy kiedy totalnie w swoj wyglad nie
              inwestuja...
              • ellenai Re: jeszcze się nie chwaliłam wam.... 12.12.03, 02:08
                to chyba diabla kusza i nieszczescie samo ! ehheheh
              • zawisza777 Re: Do Tradycji! 14.12.03, 14:21
                eee Wez mi wyjasnij jak faceci moga kusic bez inwestowania w swoj wyglad?! ja
                rozumie ze sa przystojni i kompletnie nic nie musza robic zeby sie "upiekrzyc".
                Bo dla mnie inwestycja w swoje cialo jest chociazby zadbane cialo np. poprzez
                trening itd. Takze prosze o sprecyzowanie tej kwesti!
                • giks Re: Do Tradycji! 15.12.03, 01:34
                  zawisz no co Ty nie wiesz ze 3 dniowy zarost (oczywiście u mężczyzny ;) ) jest
                  sexy??? a ja bym tu jeszcze dorzuciła kilka spraw nieinwestownych ;) a z tym
                  całkiem wytreningowanym hmm.....masz rację ja osobiście mam słabość ale
                  konkretnego typu chyba wiesz o co mi chodzi bo na pewno się znasz na "tych"
                  sprawach. Ale fałdki tłuszczyku boczkami też mogą być słodkie ;)
                  • zawisza777 Re: Do Tradycji! 15.12.03, 18:29
                    Nie no wiem tu masz racje :) Ale powiedzmy sobie szczerze ze takich facetow
                    jest moze 5-10% u ktorych tez zarost jest taki ze niektore panny wzdychaja.
                    Dziewczyny wiedza o co chodzi i jak to wyglada. Dobra Gisik to wymien cos
                    jeszcze z tyhc spraw "nieinwestowych" :) W sumie moge sie domyslac o co Ci
                    chodzi...sa dwie rzeczy na ktorych widok kobiety moga wzdychac i ja o nich wiem
                    hi hi :) Co kto lubi....;)
                    • giks Re: Do Tradycji! 16.12.03, 17:40
                      Powiedz mi co to za rzeczy to powiem Ci czy ja też tak sądzę...tzn czy
                      wzdycham do "nich" ciekawa jestem okrutnie o co masz na myśli :D może być na @
                      jak wolisz...

Z tych spraw nieinwestownych to zastanawiający jest dla mnie stereotyp pięknej
                      i bogatej damy i brudnego biednego mechanika samochodowego ;) i nie żebym się
                      naoglądała filmów z serii XXX ale tak jest naprawdę... hmm coś jest w tym
                      brudzie i smarze samochodowym ..... :)
                      nieinwestowen sprawy do których można jeszcze wzdychać to np. niebieskie oczy
                      czy jakieś inne ;) ale to chyba trochę zbacza z tematu :)
                      • zawisza777 Re: Do Tradycji! 16.12.03, 17:58
                        Zeby nie bylo ze ja w poprzednim poscie mialem cos zbereznego na mysli. Chodzi
                        mi o czesci ciala meskiego na ktore kobiety zwracaja szczegolna uwage. Ty nie
                        koniecznie musisz do nich "wzdychac" ale wiekszosc kobiet ma do tego slabosc.
                        Co do takiego przykladu jak podalas to tez slyszalem ...podobno przeciwienstwa
                        sie przyciagaja :D to juz nie mnie oceniac te smary ;) . Niebieskich oczu nie
                        mozna (ja) zaliczyc do nie "nieinwestowch" spraw bo jest to naturalne i nie
                        mamy na to wplywu. Chyba ze ktos nosi szkla....
    • giks dla jasności 11.12.03, 22:16
      Ja to zrobiłam bo jakoś tak mi się źle było w tych pasemkach i rudawej
      poświacie ;) to mój naturalny kolor i dobrze się w nim czuję ;)
      Jak coś robię to tylko dla siebie ;) żaden facet nie jest wart aby coś dla
      niego robić ;) a wiecie dlaczego??? bo oni zawsze mówią : "kochanie i tak mi
      sie podobasz" wrrrrrrr..... przynajmniej mój mąż. Jak się pytam jaki kolor
      lepszy brąż czy śliwkowy to on mi mi się podobasz taka jak jesteś ble ble ble
      obojętne jak zrobisz brąż to fajnie a jak śliwke to też ładnie ..... Jak się
      pytam o ubrania to mo mówi, że najładniej wyglądam bez ;) ehhh już się go nie
      pytam o zdanie tylko robię to na co mam ochotę ;)
      • tradycja1 Re: dla jasności 11.12.03, 22:21
        To sa tacy faceci jeszcze co mowia tak z milosci? Ale Ci fajnie.
        Ja znalam tylko takich co mowili tak dla swietego spokoju.
        • giks Re: dla jasności 12.12.03, 00:17
          nie mam pojęcia czy to z miłości czy z pragnienia ciszy.... podobno jestem
          mamrata ;) ale przy moim burku to każdy by był gadułą bo on się prawie nie
          odzywa hi hi hi jakiś milczek mi się trafil ;)
          • giks Re: dla jasności 12.12.03, 00:19
            zaraz pewnie mnie tu "ktoś" zbeszta, że sama sobie takiego wybrałam he he he
            • tradycja1 Re: dla jasności 12.12.03, 01:13
              E tam...czlowiek radzi Bog prowadzi :)
              • giks podoba mi się ten tekst n/t 12.12.03, 01:19
                :))))))
                • ellenai Re: podoba mi się ten tekst n/t 12.12.03, 02:10
                  mnie tez bardzo sie podoba tradycjo:)))))) a faceci?//giksik im wsio rowno,
                  naprawde, nie pytaj sie meza czy mu sie twoja kiecka podoba albo wlosy,bo oni
                  naprawde nie chca sie nawet nad tym zastanawiac, mozg faceta jest innaczej
                  skonstruowany i amen.Ja sie swojego nie pytam nic z takich rzeczy bo wiem ze
                  on mi nic nie powie bo sie nie zna tak mowi i fajnie bo mam pole do dzialania i
                  nikt sie nie wtraca,:)))) mnie sie to podoba:))))jak juz przykleja sie do
                  jakies to juz maja wszysto gdzies:)) heheheh
                  • lilly Re: podoba mi się ten tekst n/t 12.12.03, 16:49
                    hihi powiedzonko swietne,a faceci maja instrukcje obslugi inna niz my:)dobrze
                    trzeba sie z nia zapoznac zeby takiego zbytnio nie popsuc!
                    • patrick78 Re: podoba mi się ten tekst n/t 12.12.03, 16:51
                      nas popsuc? to nie mozliwe!ale co ja widze?jaka tu sie dyskusja na nasz temat
                      wywiazala miedzy paniami!
                      • lilly Re: podoba mi się ten tekst n/t 12.12.03, 16:55
                        wy taki"wdzieczny " temat jestesci na damskie pogaduszki,ze hoho!
                  • zawisza777 Re: podoba mi się ten tekst n/t 14.12.03, 14:23
                    Elle prosze przestac generalizowac. :-/ !
                    • zawisza777 Re: podoba mi się ten tekst n/t 14.12.03, 14:34
                      W sumie sa jeszcze tacy co z milosci mowia ze sie podoba tak ubrana i i wtym
                      kolorze wlosow bo faktycznie tak jest. Moim zdaniem takie zmiany zawsze
                      wychodza "na dobrze" - jest to sprawienie sobie przyjemnosci z jedoczesnym
                      dowartosciowaniem a takze "swiadomosc dla mezczyzny" ze ma u boku kobiete
                      ktora stara sie byc dla niego piekna. ;)
                    • ellenai Re: podoba mi się ten tekst n/t 14.12.03, 22:28
                      kiedy zawisz, tak jest latwiej wszystko opanowac i pojac hehehehehhe
                      • zawisza777 Re: podoba mi się ten tekst n/t 15.12.03, 12:17
                        jak bysmy tak robili to wszystko byloby banalnie proste...a ja musze
                        protestowac w imnieniu mojej plci bo napewno kilku z nich obrazilas.
                        Stereotypy.....:(
                        • ellenai Re: podoba mi się ten tekst n/t 15.12.03, 16:31
                          buuuuuuu zawisz ,czyzbym panom podpadla? oj,oj,oj, niedobrze:(((((ehhehe
                          • zawisza777 Re: podoba mi się ten tekst n/t 15.12.03, 18:00
                            Heh napewno komus podpadala ;) mnie min. innymi ;) ale sie nie przejmoj to sa
                            drobiazgi tylko :)
                            • ellenai Re: podoba mi się ten tekst n/t 15.12.03, 18:10
                              hmmmmmmmmmm, mam nadzieje,ze kara nie bedzie zbyt dotkliwa zawisz za to
                              podpadniecie hehehheh:)))0
                              • zawisza777 Re: podoba mi się ten tekst n/t 15.12.03, 18:31
                                Kary nie bedzie zadnej ale postaraj sie zmienic troche swoje poglady :D
                                Tamten watek gdzie opisalas to wszystko to troche zbytnie generealizowanie ;)
                                • ellenai Re: podoba mi się ten tekst n/t 15.12.03, 18:32
                                  "jajo"zawisz, ja to wiem!naprawde nie generalizuje heheh:)
                                  • zawisza777 Re: podoba mi się ten tekst n/t 15.12.03, 18:37
                                    W takim razie wszystko jasne ciesze sie ze to wiesz ;)
                                    • ellenai cmok drogi zawiszo heheh n/t 15.12.03, 18:39

Inne wątki na temat:

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka