Dodaj do ulubionych

o czym rozmawiamy dzis w nocy?

12.12.03, 22:52
wlasnie o czym? czy moze siedzimy cicho i nic nie mowimy?
Obserwuj wątek
    • ellenai Re: o czym rozmawiamy dzis w nocy? 12.12.03, 23:00
      glucha pustka dzis w nocy u was, pewno wszyscy na imprezy poszli bo to piatek
      wieczor! no kurdeeeeeeeee:(((
      • lilly Re: o czym rozmawiamy dzis w nocy? 12.12.03, 23:04
        albo kopia za ropa lopatami w Gorlicach:)))
        • patrick78 Re: o czym rozmawiamy dzis w nocy? 12.12.03, 23:05
          hahaha lilly, lopatami to duzo roboty, lepiej zeby to unowoczesnili:) jaka
          koparka lepiej sprawe zalatwilaby:)
          • ellenai Re: o czym rozmawiamy dzis w nocy? 12.12.03, 23:06
            no ale jak ich duzo to i koparki nie trzeba:))))no i zajecie jest konkretne!
            • lilly Re: o czym rozmawiamy dzis w nocy? 12.12.03, 23:15
              hihi elle, no niby zajecie jest,ale czy warte wysilku?
              • patrick78 Re: o czym rozmawiamy dzis w nocy? 12.12.03, 23:16
                warte lub nie,ale o glupotach sie nie mysli wtedy!
                • ellenai Re: o czym rozmawiamy dzis w nocy? 12.12.03, 23:18
                  e tam patrick kto by tam o glupotach myslal, u was pozno w nocy wiec w objecia
                  morfeusza wszyscy padaja,najgorsze jest to,ze mnie sie w tym momencie tak
                  chce spac ,ze nie wydole!!!!!a jest dopiero popoludnie:!!!!!
              • ellenai Re: o czym rozmawiamy dzis w nocy? 12.12.03, 23:17
                a kto to wie co jest warte wysilku eh:(((((
                • patrick78 Re: o czym rozmawiamy dzis w nocy? 12.12.03, 23:30
                  trzeba wierzyc elle w to co sie robi:)
                  • ellenai pewno patrick ... 12.12.03, 23:30

• lilly Re: pewno patrick ... 12.12.03, 23:32
                      swietnie entuzjasci ,ale czasem sama wiara nie wystarczy,bywaja przeciez
                      obiektywne przeszkody na ktore nie ma sie wyplywu ,prawda?
                      • ellenai Re: pewno patrick ... 12.12.03, 23:33
                        niby tak lilly ale przeciez optymizm jednak rozjasnia zycie,nie mowie o
                        naiwnosci i braku realnego spojrzenia na problem:) tylko pozytywniej postawie
                        ktora ulatwia zniesc zle chwile:)
                        • patrick78 Re: pewno patrick ... 12.12.03, 23:34
                          zgadzam sie z elle,ze pozytywna postawa ulatwia zycie:)marudy precz !
                          • lilly Re: pewno patrick ... 12.12.03, 23:35
                            ja nie marudze przeciez,stwierdzam tylko fakt ,ze nie zawsze na wszyskto mamy
                            wplyw:)
                            • patrick78 Re: pewno patrick ... 12.12.03, 23:36
                              ja nie mowie,ze to ty marudzisz, tylko ogolnie odnosze sie do tematu moja droga!
                              • ellenai nie ma sie co ... 12.12.03, 23:37
                                spierac przed polnoca, bo nam bitwa sie wykluje,a to juz nie potrzebne,prawda?
                                • lilly Re: nie ma sie co ... 12.12.03, 23:38
                                  e tam ell,nikt sie z nikim bic nie bedzie,prawda patrick?
                                  • patrick78 Re: nie ma sie co ... 12.12.03, 23:39
                                    no jasne lilly,przeciez my sie tu wszyscy kochamy i jest fajnie:) hahah
                                    • ellenai Re: nie ma sie co ... 12.12.03, 23:47
                                      no mam nadzieje,ze sarkazm nie przebija z twojej wypowiedzi:)heheh
                                      • lilly Re: nie ma sie co ... 12.12.03, 23:48
                                        kto to wie co maja faceci na mysli, trudno ich rozpracowac czasem:)
                                        • patrick78 Re: nie ma sie co ... 12.12.03, 23:49
                                          mowimy co myslimy,sarkazmu nie bylo ellenai:)nie jestesmy wcale tacy trudni
                                          do rozszyfrowania,wy sie tylko musicie nauczyc nas sluchac:)hahaha
                                        • tradycja1 Re: nie ma sie co ... 12.12.03, 23:49
                                          sciemniaja jednym slowem
                                          • ellenai heheh tradycjo... 12.12.03, 23:50
                                            i to jak sciemniaja, i na dodatek niektore z nas w to wierza! ehhe
                                            • patrick78 Re: heheh tradycjo... 12.12.03, 23:52
                                              nie mam szans,sily sa nierowne,trzy na jednego stawia mnie na pozycji
                                              przegranej!niestety;))ale moze jestescie litosciwe damy:)hahah
                                              • lilly Re: heheh tradycjo... 12.12.03, 23:53
                                                ja jestem litosciwa hihiih,choc czy warto taka byc to juz nie wiem:)
                                                • ellenai Re: heheh tradycjo... 12.12.03, 23:54
                                                  ja sie staram ahehhehe,wiec moze patrick wszystko jeszcze byc ok! ehhe
                                                  • lilly Re: heheh tradycjo... 13.12.03, 00:08
                                                    no to sie mu upiecze hihihhihi:)w koncu on tu jedyny miedzy nami,wiec trzeba o
                                                    niego troszke dbac:)
                                                  • patrick78 Re: heheh tradycjo... 13.12.03, 00:09
                                                    no wlasnie lilly ,w koncu jakies przywileje powinienem miec za to ze siedze
                                                    z wami w ciemna noc! jakas laske okazcie dla mnie:)
                                                  • ellenai okazemy..... 13.12.03, 00:10
                                                    na pewno te laske,hhehehe,ja juz lilly przypilnuje,zeby cie traktowala jak
                                                    nalezy:))) heheh
                                                  • lilly Re: okazemy..... 13.12.03, 00:11
                                                    pilnowac mnie nie trzeba elle, ja tam sie upilnuje sama:)bo co masz nerwy sobie
                                                    szarpac niepotrzebnie jak ja sie moge tym zajac, hihhi
                                                  • patrick78 Re: okazemy..... 13.12.03, 00:12
                                                    czyli zle nie skoncze miedzy wami,jakies uczucia okazcie samotnemu w glucha
                                                    noc:)
                                                  • tradycja1 Re: okazemy..... 13.12.03, 00:17
                                                    Moze polaskotac?
                                                  • ellenai Re: okazemy..... 13.12.03, 00:20
                                                    heheh to bedzie wygladalo na zaloty tradycjo:))))heheh niby tez tak mozna go
                                                    pokokietowac heheheh:)))
                                                  • patrick78 Re: okazemy..... 13.12.03, 00:21
                                                    no prosze,bede laskotany przez szanowne panie,zaloty i kokietowanie,w sam raz
                                                    na piatkowa noc:)))moze nawet ktos milosc wyzna?????
                                                  • lilly Re: okazemy..... 13.12.03, 00:22
                                                    to chyba ty z ta miloscia,bo nie wszystko na raz i odrazu,trzeba troche sie
                                                    powysilac!
                                                  • tradycja1 Re: okazemy..... 13.12.03, 00:22
                                                    Zagalopowalam sie hihi a myslalma ze nikt nie zobaczy w ta ciemna noc ;)
                                                    Uciekl? a moze go porwali....?
                                                  • ellenai Re: okazemy..... 13.12.03, 00:31
                                                    uciekl????a moze ktoras z nas go porwala????heheheh jeden rodzynek w grupie:)))
                                                    hehe
                                                  • patrick78 Re: okazemy..... 13.12.03, 00:36
                                                    nie uciekl, jest tu jeszcze,jak na razie zadna z was mnie nie porwala,duchami
                                                    sie po nocach zajmujecie a nie wlasciwymi rzeczami! zgroza z kobietami dzisiaj:0
                                                  • tradycja1 Re: okazemy..... 13.12.03, 00:47
                                                    Ja juz sie przywoluje do porzadku.
                                                  • ellenai Re: okazemy..... 13.12.03, 01:16
                                                    tradycjo e cos ty nie rob tego,bo chyba przez to nam sie wszyscy wyploszyli!
                                                  • lilly Re: okazemy..... 13.12.03, 01:33
                                                    ja chyba skorzystam z silnego ramienia patricka kiedy inndziej,sen mnie morzy i
                                                    chyba juz dluzej z wami nie posiedze niestety:(powpisuje sie i bede zmykac do
                                                    lozka:)
                                                  • patrick78 Re: okazemy..... 13.12.03, 01:36
                                                    panie mi sie wykruszaja w ciemna noc, niedobrze sam tak nie moge zostac:))haha
                                                    zadna nie chce skorzystac z oparcia meskiego hhahahahahha
                                                  • lilly Re: okazemy..... 13.12.03, 01:41
                                                    ja chce skorzystac, opre moja zmeczona glowe i zasne,ale tobie pewno nie o to
                                                    chodzi,biedna ja!
                                                  • patrick78 Re: okazemy..... 13.12.03, 01:42
                                                    opieraj,nie bede cie naciagal na niewiadomo co w pierwsza noc:)
                                                  • ellenai Re: okazemy..... 13.12.03, 01:44
                                                    ...no i nawet nienachalny osobnik z niego:))) hmmmmmm trzeba nad tym pomyslec:))
                                                  • lilly Re: okazemy..... 13.12.03, 01:45
                                                    ja ide spac, moze mi sie przysni rozwiazanie co z patrickiem zrobic:)glowa mi
                                                    leci na klawiature nie dam rady dluzej:0
                                                  • tradycja1 Re: okazemy..... 13.12.03, 05:49
                                                    No to spijcie smacznie i niech sie wam cos milego przysni :)
                                                  • ellenai ja nie moge usnac 13.12.03, 06:45
                                                    za nic na swiecie, bosssssh ,bleeeeeeeeh:)
                                                  • lilly Re: ja nie moge usnac 13.12.03, 17:32
                                                    ellenai to niedobrze, jak tam nocka jednak minela dobrze?zasnelas w koncu?
                                                  • ellenai Re: ja nie moge usnac 13.12.03, 17:36
                                                    oj kochana, kiepsko,za malo snu, niby spalo sie ok,tylko krotko:((((((
                                                  • lilly Re: ja nie moge usnac 13.12.03, 17:53
                                                    no to moze sie zdrzemnij w ciagu dnia na chwilke,pomoze to napewno na
                                                    samopoczucie:)
                                                  • ellenai Re: ja nie moge usnac 13.12.03, 18:38
                                                    brak czasu nie pozwoli mi na to lilly niestety:(((( a szkoda,buuuuuu

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka