jacaaa2 02.01.04, 20:34 ...........a ci co nie byli niech załują Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ellenai Re: Ja w Darku byłem ........i piwo piłem ....... 02.01.04, 20:38 jacaa no pewno ze zaluje,ale nie dam kurka wodna rady,za daleko jestem:(((( buuuuuuuuu Odpowiedz Link Zgłoś
lilly Re: Ja w Darku byłem ........i piwo piłem ....... 02.01.04, 20:39 mnie tez szkoda ze nie moglam byc:( Odpowiedz Link Zgłoś
k.g.r Re: Ja w Darku byłem ........i piwo piłem ....... 02.01.04, 20:44 no właśnie, kto nie był niech żałuje:))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: Ja w Darku byłem ........i piwo piłem ....... 02.01.04, 20:47 kgr zdjecia prosze!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
giks Re: Ja w Darku byłem ........i piwo piłem ....... 02.01.04, 20:52 a kto wyszedł wcześniej niech żałuje bo nie będzie na zdjęciu ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: Ja w Darku byłem ........i piwo piłem ....... 02.01.04, 20:53 no wlasnie grekaa i kgr,nie ucieka sie tak szybko heheh cmoki:) Odpowiedz Link Zgłoś
k.g.r Re: Ja w Darku byłem ........i piwo piłem ....... 02.01.04, 21:02 eh ,nikt nie uprzedzał o tym, moze następnym razem:) Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: Ja w Darku byłem ........i piwo piłem ....... 02.01.04, 21:26 aj ,kgr, koniecznie:))))))))))))) zdjecia dla mnie!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
jacaaa2 Re: Ja w Darku byłem ........i piwo piłem ....... 02.01.04, 21:31 no zdjecia narazie wysłalem do giks ale cos jej komp zawirował i znikla :( Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: Ja w Darku byłem ........i piwo piłem ....... 02.01.04, 21:44 dzieki jacaaa serdeczne, popatrze na was chetnie,choc tak moge z wami pobyc i napic sie dobrego polskiego piffffka:) Odpowiedz Link Zgłoś
grekaa Re: Ja w Darku byłem ........i piwo piłem ....... 02.01.04, 21:45 No, wreszcie dopchałam się do kompa. Musiałam użyć siły! Super, że się zwlokłam z wyra i wyszłam do ludzi;) Eh, jak to czlowiek sie zasiedział:( Niezły lokal! I fajna ekipa! Pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
jacaaa2 Re: Ja w Darku byłem ........i piwo piłem ....... 02.01.04, 21:59 no ale na fotkach was nie ma :((((((((((( Odpowiedz Link Zgłoś
grekaa Re: Ja w Darku byłem ........i piwo piłem ....... 02.01.04, 22:20 Twoja wina, Twoja wina, Twoja bardzo wielka wina;-) Odpowiedz Link Zgłoś
jacaaa2 Re: Ja w Darku byłem ........i piwo piłem ....... 02.01.04, 22:26 może i moja ale juz wale sie w pierś i przyżekam poprawę :) innym razem sie wszyscy zafotkujemy Odpowiedz Link Zgłoś
grekaa Re: Ja w Darku byłem ........i piwo piłem ....... 03.01.04, 13:43 ja się wtedy nie zmieszczę w kadr, hehe Odpowiedz Link Zgłoś
delfinek27 Re: Ja w Darku byłem ........i piwo piłem ....... 03.01.04, 12:20 Ci co nie byli żałują ale Jacaaa Ty przyjedz do mnie - jak dojedziesz hihihi a wtedy możesz mówić (nie zapomnij użyć czołgu - bo czym innm nie ma szans :) Odpowiedz Link Zgłoś
jacaaa2 Re: Ja w Darku byłem ........i piwo piłem ....... 03.01.04, 12:24 Ty lepiej powiedz do kogo sie mam skarżyć na te wasze grogi (wrrrrrrrrr) Odpowiedz Link Zgłoś
delfinek27 Re: Ja w Darku byłem ........i piwo piłem ....... 03.01.04, 13:52 Skarż sie na Seweryna Gutkowskiego-on jest odpowiedzialny za drogi [ale to nic nie pomoże bo jak ja sie pytałam o WC czy bede je mieć w GCI (to nowe biuro gdzie mnie przeniesli ostanio) to mi kazał sikać przed pracą i po :) hihihi - i co wy na to? ] Koło mojego domu też nic nie posypane - chyba łyżwy wyjme bo inaczej przejść Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: Ja w Darku byłem ........i piwo piłem ....... 03.01.04, 15:49 sikac przed praca-debil jeden,co to za pomysl???he,ludzie sa dziwni czasem:( Odpowiedz Link Zgłoś
delfinek27 Re: Ja w Darku byłem ........i piwo piłem ....... 03.01.04, 18:21 To jest prawnik po KUL-u wiec cóż sie dziwić ma 25 lat i myśli że pozjadał wszystkie rozumy. Wszedł juz burmistrzowi bez wazeliny i Burmistrz go zrobił kierownikiem GCI a ja jestem pracownikiem GCI (wymysla rózne rzeczy hihihi np. w piatek przyszedł i sie zaczął czepiać dlaczego śnieg nie jest odmieciony - chyba go pogieło - niesądzicie ??? - szczególnie że w gminie są osoby odpowiedzialne za takie rzeczy, trace powoli cierpliwość do niego Ale z tym korzystaniem z WC to przesadził troszeczke - szczególnie że jak by na to nie patrzyć jestem kobietą wiec...... a zresztą co ja tu bede takie rzeczy opowiadać hihihi Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: Ja w Darku byłem ........i piwo piłem ....... 03.01.04, 18:31 swinia chamska nie facet i juz,wspolczuje ci "obcowania" na codzien z takim zachowaniem.Jeso,ze tez tkaie kreatury ziemia nosi,a ty sie delfinku nie daj i koniec:)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
delfinek27 Re: Ja w Darku byłem ........i piwo piłem ....... 03.01.04, 18:47 Ja sie nie daje. :))) Czekam aż ta żmija zatruje sie własnym jadem:))) Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: Ja w Darku byłem ........i piwo piłem ....... 03.01.04, 19:45 no to dzielna jestes, nie daj sie nigdy!!!!!!! za zadne skarby, podziwiam cie bo ze mnie mieczak jest:((nie dalabym tak rady:( Odpowiedz Link Zgłoś
jacaaa2 Re: Ja w Darku byłem ........i piwo piłem ....... 03.01.04, 20:03 a przestańcie sie już czepiać tych biednych facetów wrrrrrrrrrr Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: Ja w Darku byłem ........i piwo piłem ....... 03.01.04, 20:07 jacaa, no fffffffiesz, zawsze to ffffajnie pomolestowac jakiego fffffffajnego fffffaceta:! heheh,czyzbys sie bronil dyskretnie? Odpowiedz Link Zgłoś
zawisza777 Re: Ja w Darku byłem ........i piwo piłem ....... 04.01.04, 16:03 HEh kto nie byl niech zaluje...! ale ale moze juz nie dlugo bedzie nastpne :D Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: Ja w Darku byłem ........i piwo piłem ....... 04.01.04, 17:46 no oczywiscie ze zaluje, ja chyba jestem osoba ktora najbardziej tego zaluje a byc nie mogla:( Odpowiedz Link Zgłoś
jacaaa2 Re: Ja w Darku byłem ........i piwo piłem ....... 04.01.04, 17:54 nie ubolewaj bo byłaś duchem a nie ciałem Odpowiedz Link Zgłoś
basman73 Re: Ja w Darku byłem ........i piwo piłem ....... 04.01.04, 23:29 A ja nie byłem, bo grałem koncerta w Kolbuszowej...;-(((( Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: Ja w Darku byłem ........i piwo piłem ....... 04.01.04, 23:48 ten w kolbuszowej gwiazoruje,ja nie moglam byc,no tak jacaa dzieki za pocieszenie:)cmok Odpowiedz Link Zgłoś
jacaaa2 Re: Ja w Darku byłem ........i piwo piłem ....... 05.01.04, 05:17 trza było koncert dać w "Dark Pub" Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai sluszna uwaga jacaaa 05.01.04, 05:21 mogl pogwiazdorzyc u darka! moze drugim razem sie nie wywinie! Odpowiedz Link Zgłoś
zawisza777 Re: sluszna uwaga jacaaa 05.01.04, 12:50 z Kolbuszowej pare krokow do G. trzeba bylo powiedzic to bysmy poczekali na grajka :D Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: sluszna uwaga jacaaa 05.01.04, 15:46 ja powinnam mu powiedziec o tym spotkaniu, jakos przez ta jego kolbuszowa mi to nie przyszlo do glowy, jestem wspolwinna zbrodni:(hehe Odpowiedz Link Zgłoś