Dodaj do ulubionych

Ja w Darku byłem ........i piwo piłem ............

02.01.04, 20:34
...........a ci co nie byli niech załują
Obserwuj wątek
    • ellenai Re: Ja w Darku byłem ........i piwo piłem ....... 02.01.04, 20:38
      jacaa no pewno ze zaluje,ale nie dam kurka wodna rady,za daleko jestem:((((
      buuuuuuuuu
      • lilly Re: Ja w Darku byłem ........i piwo piłem ....... 02.01.04, 20:39
        mnie tez szkoda ze nie moglam byc:(
    • k.g.r Re: Ja w Darku byłem ........i piwo piłem ....... 02.01.04, 20:44
      no właśnie, kto nie był niech żałuje:)))))))
      • ellenai Re: Ja w Darku byłem ........i piwo piłem ....... 02.01.04, 20:47
        kgr zdjecia prosze!!!!!
      • giks Re: Ja w Darku byłem ........i piwo piłem ....... 02.01.04, 20:52
        a kto wyszedł wcześniej niech żałuje bo nie będzie na zdjęciu ;)
        • ellenai Re: Ja w Darku byłem ........i piwo piłem ....... 02.01.04, 20:53
          no wlasnie grekaa i kgr,nie ucieka sie tak szybko heheh cmoki:)
        • k.g.r Re: Ja w Darku byłem ........i piwo piłem ....... 02.01.04, 21:02
          eh ,nikt nie uprzedzał o tym, moze następnym razem:)
          • ellenai Re: Ja w Darku byłem ........i piwo piłem ....... 02.01.04, 21:26
            aj ,kgr, koniecznie:))))))))))))) zdjecia dla mnie!!!!
            • jacaaa2 Re: Ja w Darku byłem ........i piwo piłem ....... 02.01.04, 21:31
              no zdjecia narazie wysłalem do giks ale cos jej komp zawirował i znikla :(
              • ellenai Re: Ja w Darku byłem ........i piwo piłem ....... 02.01.04, 21:44
                dzieki jacaaa serdeczne, popatrze na was chetnie,choc tak moge z wami pobyc i
                napic sie dobrego polskiego piffffka:)
    • grekaa Re: Ja w Darku byłem ........i piwo piłem ....... 02.01.04, 21:45
      No, wreszcie dopchałam się do kompa. Musiałam użyć siły!

Super, że się zwlokłam z wyra i wyszłam do ludzi;)
      Eh, jak to czlowiek sie zasiedział:(
      Niezły lokal! I fajna ekipa!
      Pozdrawiam:)
      • jacaaa2 Re: Ja w Darku byłem ........i piwo piłem ....... 02.01.04, 21:59
        no ale na fotkach was nie ma :(((((((((((
        • grekaa Re: Ja w Darku byłem ........i piwo piłem ....... 02.01.04, 22:20
          Twoja wina, Twoja wina, Twoja bardzo wielka wina;-)
          • jacaaa2 Re: Ja w Darku byłem ........i piwo piłem ....... 02.01.04, 22:26
            może i moja ale juz wale sie w pierś i przyżekam poprawę :)
            innym razem sie wszyscy zafotkujemy
            • grekaa Re: Ja w Darku byłem ........i piwo piłem ....... 03.01.04, 13:43
              ja się wtedy nie zmieszczę w kadr, hehe
    • delfinek27 Re: Ja w Darku byłem ........i piwo piłem ....... 03.01.04, 12:20
      Ci co nie byli żałują ale Jacaaa Ty przyjedz do mnie - jak dojedziesz hihihi a
      wtedy możesz mówić (nie zapomnij użyć czołgu - bo czym innm nie ma szans :)
      • jacaaa2 Re: Ja w Darku byłem ........i piwo piłem ....... 03.01.04, 12:24
        Ty lepiej powiedz do kogo sie mam skarżyć na te wasze grogi (wrrrrrrrrr)
        • delfinek27 Re: Ja w Darku byłem ........i piwo piłem ....... 03.01.04, 13:52
          Skarż sie na Seweryna Gutkowskiego-on jest odpowiedzialny za drogi
          [ale to nic nie pomoże bo jak ja sie pytałam o WC czy bede je mieć w GCI (to
          nowe biuro gdzie mnie przeniesli ostanio) to mi kazał sikać przed pracą i
          po :) hihihi - i co wy na to? ]
          Koło mojego domu też nic nie posypane - chyba łyżwy wyjme bo inaczej przejść
          • ellenai Re: Ja w Darku byłem ........i piwo piłem ....... 03.01.04, 15:49
            sikac przed praca-debil jeden,co to za pomysl???he,ludzie sa dziwni czasem:(
            • delfinek27 Re: Ja w Darku byłem ........i piwo piłem ....... 03.01.04, 18:21
              To jest prawnik po KUL-u wiec cóż sie dziwić ma 25 lat i myśli że pozjadał
              wszystkie rozumy. Wszedł juz burmistrzowi bez wazeliny i Burmistrz go zrobił
              kierownikiem GCI a ja jestem pracownikiem GCI (wymysla rózne rzeczy hihihi np.
              w piatek przyszedł i sie zaczął czepiać dlaczego śnieg nie jest odmieciony -
              chyba go pogieło - niesądzicie ??? - szczególnie że w gminie są osoby
              odpowiedzialne za takie rzeczy, trace powoli cierpliwość do niego
              Ale z tym korzystaniem z WC to przesadził troszeczke - szczególnie że jak by na
              to nie patrzyć jestem kobietą wiec...... a zresztą co ja tu bede takie rzeczy
              opowiadać hihihi
              • ellenai Re: Ja w Darku byłem ........i piwo piłem ....... 03.01.04, 18:31
                swinia chamska nie facet i juz,wspolczuje ci "obcowania" na codzien z takim
                zachowaniem.Jeso,ze tez tkaie kreatury ziemia nosi,a ty sie delfinku nie daj i
                koniec:))))))
                • delfinek27 Re: Ja w Darku byłem ........i piwo piłem ....... 03.01.04, 18:47
                  Ja sie nie daje. :))) Czekam aż ta żmija zatruje sie własnym jadem:)))
                  • ellenai Re: Ja w Darku byłem ........i piwo piłem ....... 03.01.04, 19:45
                    no to dzielna jestes, nie daj sie nigdy!!!!!!! za zadne skarby, podziwiam cie
                    bo ze mnie mieczak jest:((nie dalabym tak rady:(
    • jacaaa2 Re: Ja w Darku byłem ........i piwo piłem ....... 03.01.04, 20:03
      a przestańcie sie już czepiać tych biednych facetów wrrrrrrrrrr
      • ellenai Re: Ja w Darku byłem ........i piwo piłem ....... 03.01.04, 20:07
        jacaa, no fffffffiesz, zawsze to ffffajnie pomolestowac jakiego fffffffajnego
        fffffaceta:! heheh,czyzbys sie bronil dyskretnie?
        • zawisza777 Re: Ja w Darku byłem ........i piwo piłem ....... 04.01.04, 16:03
          HEh kto nie byl niech zaluje...! ale ale moze juz nie dlugo bedzie nastpne :D
          • ellenai Re: Ja w Darku byłem ........i piwo piłem ....... 04.01.04, 17:46
            no oczywiscie ze zaluje, ja chyba jestem osoba ktora najbardziej tego zaluje
            a byc nie mogla:(
            • jacaaa2 Re: Ja w Darku byłem ........i piwo piłem ....... 04.01.04, 17:54
              nie ubolewaj bo byłaś duchem a nie ciałem
              • basman73 Re: Ja w Darku byłem ........i piwo piłem ....... 04.01.04, 23:29
                A ja nie byłem, bo grałem koncerta w Kolbuszowej...;-((((
                • ellenai Re: Ja w Darku byłem ........i piwo piłem ....... 04.01.04, 23:48
                  ten w kolbuszowej gwiazoruje,ja nie moglam byc,no tak jacaa dzieki za
                  pocieszenie:)cmok
                • jacaaa2 Re: Ja w Darku byłem ........i piwo piłem ....... 05.01.04, 05:17
                  trza było koncert dać w "Dark Pub"
                  • ellenai sluszna uwaga jacaaa 05.01.04, 05:21
                    mogl pogwiazdorzyc u darka! moze drugim razem sie nie wywinie!
                    • zawisza777 Re: sluszna uwaga jacaaa 05.01.04, 12:50
                      z Kolbuszowej pare krokow do G. trzeba bylo powiedzic to bysmy poczekali na
                      grajka :D
                      • ellenai Re: sluszna uwaga jacaaa 05.01.04, 15:46
                        ja powinnam mu powiedziec o tym spotkaniu, jakos przez ta jego kolbuszowa mi to
                        nie przyszlo do glowy, jestem wspolwinna zbrodni:(hehe
Inne wątki na temat:

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka