poszuk_iwacz 11.01.10, 10:56 Szukam sprawdzonej firmy, która dostarcza fontanny czekoladowe :) Przeczytałam artykuł o fontannach czekoladowych na weselu (www.saladlaciebie.pl/artykuly/pokaz/48.html)... i skusiłam się :) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kiz-ia Re: Fontanna czekoladowa - firma w Lublinie? 11.01.10, 13:13 powiem ci tak kolezanka kupiął fontanne na allegro niedrogo bo 200 zł a naprawde spora a czekolade rozpuscili jej pracownicy gdzie miała miec wesele i naprawde to jest szał jesli chodzi o wesela:) Odpowiedz Link
par-amour Re: Fontanna czekoladowa - firma w Lublinie? 01.03.13, 16:59 Profesjonalna firma która mogę polecić to www.czekoladowapasja.pl Nie będę się rozpisywać sami zobaczcie ich ofertę i zdjęcia, i porównajcie z innymi. Pozdrawiam Odpowiedz Link
malenstwo9991 Re: Fontanna czekoladowa - firma w Lublinie? 11.01.10, 20:44 hej, ja zamówiłam w firmie na ul.Turystycznej, strona:www.czekofontanna.pl, mam nadzieje ze bede zadowolona,wesele mam 26 czerwca wiec jak masz pozniej to moge zdac realcje:)ja zamowilam ze wszystkicm, tzn z przekaskami i transportem, raczej nie chce mi sie w tym dniu myslec o takich rzeczach Odpowiedz Link
dzasta_0 Re: Fontanna czekoladowa - firma w Lublinie? 04.02.10, 17:36 ja osobiscie nie mialam fontanny (koszty) ale polecam Pania Natalie Pietrzyk(strona w internecie), posiada w ofercie fontanny takze alkoholowe:) Odpowiedz Link
loduarda Re: Fontanna czekoladowa - firma w Lublinie? 04.02.10, 21:00 ja też zamówiłam na turystycznej, bardzo miła Pani, pełen profesjonalizm, mam nadzieje, że fontanna zrobi furore na przyjęciu:) Odpowiedz Link
malenstwo9991 Re: Fontanna czekoladowa - firma w Lublinie? 08.02.10, 23:14 ja wiem czy drogo..na allegro znalazłam po 94zł, wiec tylko 6zł drozej, bo u nich 2,5kg kosztuje 100zł. Jak dojdzie koszt przesylki to wyjdzie drozej niz bym zamówiła łącznie z fontanną Odpowiedz Link
bianeczkaa Re: Fontanna czekoladowa - firma w Lublinie? 07.02.10, 18:06 Na turystycznej jest firma która wynajmuje takie fontanny. Duża chyba 70 zn kosztuje 550 zł z czekoladą, dowiezieniem, ustawieniem, i zabraniem. Ja właśnie tam zaklepałam sobie termin. Numer wysyłam na priv. Pozdro Odpowiedz Link
bianeczkaa Re: Fontanna czekoladowa - firma w Lublinie? 07.02.10, 18:10 ja też zamówiłam na turystycznej :) koszt 550 z dowozem, instalacją, czekoladą. Tylko bardziej się opłaca kupić dodatkową czekoladę na allegro, bo u nich jest droga Odpowiedz Link
malenstwo9991 Re: Fontanna czekoladowa - firma w Lublinie? 08.02.10, 23:15 ja wiem czy drogo..na allegro znalazłam po 94zł, wiec tylko 6zł drozej, bo u nich 2,5kg kosztuje 100zł. Jak dojdzie koszt przesylki to wyjdzie drozej niz bym zamówiła łącznie z fontanną Odpowiedz Link
bianeczkaa Re: Fontanna czekoladowa - firma w Lublinie? 09.02.10, 10:24 No wiesz tylko weź pod uwagę fakt, ze na Fabrycznej sprzedają ci za 120 zł (nie 100, byłam z 2 tygodnie temu podpisać umowę) 1 kg (czy nawet 0,8 kg bo tak ją pakują), a na allegro za cenę 100 zł (z przesyłką i często patyczkami) masz 2,5 kg :] Jak dla mnie wielka różnica ;) A dla tych, którzy myślą o kupnie takiej małej fontanny na all. Też nad tym myślałam, ale te fontanny są tak malutkie, że przy 250 osobach musiałby ktoś przy niej stać i non stop dodawać czekoladę. Takie małe fontanny obsługują 20-30 osób max! Więc dobrze się zastanówcie ;) To jest dobre na przyjęcia domowe a nie duzą imprezę, no chyba że ktoś robi kameralny obiad. Odpowiedz Link
loduarda Re: Fontanna czekoladowa - firma w Lublinie? 10.02.10, 13:57 no ja też myślałam o kupnie, ale te fontanny wypożyczane, to są cateringowe i moga pracowac non stop przez całe wesele,bo mają systemy chłodzace a taka z allegro to max 4 godziny, no chyba że kupicie cateringową za 2000 :) Odpowiedz Link
malenstwo9991 Re: Fontanna czekoladowa - firma w Lublinie? 10.02.10, 20:44 źle mnie chyba zrozumiałas, ja tez mówiłam o 2,5 kg opakowaniu, zobacz sobie na stronie, koszt 2,5 kg kosztuje 100zł, bo przeciez tez zamówiłam sobie dodatkowe opakowanie na wszelki wypadek, ale nie bede musiala za niego płacić jeśli nie zużyje, to chyba dobre rozwiązanie. Tylko ty coś piszesz o Fabrycznej, to chyba w innej firmie patrzyłas, bo ja zamawialam na Turystycznej Odpowiedz Link
bianeczkaa Re: Fontanna czekoladowa - firma w Lublinie? 10.02.10, 20:53 Oj tak chodziło mi o Turystyczną, za Leclerkiem ;) a mnie pani powiedziała o kg czekolady może coś się zmieniło, nie wiem Odpowiedz Link
sss_aaa Re: Fontanna czekoladowa - firma w Lublinie? 18.02.10, 20:54 Polecam www.elitevent.pl Odpowiedz Link
m.aku Re: Fontanna czekoladowa - firma w Lublinie? 02.03.10, 23:06 Polecam firmę www.czekoladoweszalenstwo.lublin.pl Odpowiedz Link
m.aku Re: Fontanna czekoladowa - firma w Lublinie? 02.03.10, 23:10 Ja polecam firmę czekoladowe szaleństwo to strona www.czekoladoweszalenstwo.lublin.pl. Pani która się tym zajmuję chętnie odpowiada na wszelkie pytania i doradza. Odpowiedz Link
malenstwo9991 Re: Fontanna czekoladowa - firma w Lublinie? 03.03.10, 22:43 ale perfidna reklama..!!a my bojkotujemy tego typu reklamy:P:P pozatym drogo! Odpowiedz Link
maagda-85 Re: Fontanna czekoladowa - firma w Lublinie? 07.03.10, 09:48 ja też zaklepałam u p.pietrzyk Odpowiedz Link
vivided Re: Fontanna czekoladowa - firma w Lublinie? 29.11.10, 18:24 Dziewczyny, drążę temat, bo jestem w trakcie przygotowań do ślubu. Kiedy warto zarezerwować fontannę? Ile miesięcy przed imprezą? Niedługo targi ślubne, pewnie będzie można skosztować tego czekoladowego cuda :))) Odpowiedz Link
meja1222 Re: Fontanna czekoladowa - firma w Lublinie? 02.12.10, 16:48 taka fontanna to jest lipa bylam u koelzanki ktora za nia zaplacila 1000 zl i to bylo tak niedobre --- www.studio-mody.com.pl Odpowiedz Link
fontanny.czekol Re: Fontanna czekoladowa - firma w Lublinie? 04.12.10, 22:09 Wszystkich zainteresowanych wynajmem czekoladowych fontann na przyjęcia weselne i inne imprezy zapraszamy na naszą stronę internetową www.fontanna.radom.pl Kontakt telefoniczny: 0-660-179-190 Odpowiedz Link
aillen Re: Fontanna czekoladowa - firma w Lublinie? 01.03.13, 16:53 Jeśli szukacie naprawdę porządnej firmy polecam Czekoladową Pasję!!! Robią to profesjonalnie, pysznie i elegancko. Miałam przyjemność współpracować z nimi nie raz i nie wyobrażam sobie innej firmy. Zawsze robią to jak najlepiej. Mają prześliczny biało czarny podest, bardzo ładną zastawę również biało czarną - co sprawia, że całość wygląda po prostu przepięknie. Godni polecenia a do tego mają wiele innych ciekawych atrakcji. adres strony to www.czekoladowapasja.pl Odpowiedz Link
orama_mm Re: Fontanna czekoladowa - firma w Lublinie? 15.07.11, 21:56 Ja również polecam fontannę "z Turystycznej". Podpisujesz umowę, płacisz zaliczkę i nic więcej cie nie interesuje. Nam przywieżli na miejsce(ok 20 km za Lublin), podłączyli, udekorowali a po weselu sprzątneli. Oczywiście zamówione mieliśmy także dodatki tzn owoce, rurki, ciastka, talerzyki itd itp. Niewielkie pieniądze a efekt niesamowity. W dodatku,że nie jest to jeszcze przesadnie oklepane. Pani Natalia dekorowała nam również kościół. Z czystym sumieniem mogę ją polecić. Podpisałyśmy umowę, wpłaciłam 150 czy 200 zł zaliczki a reszta po weselu. Odpowiedz Link
elitevent Fontanna czekoladowa w Lublinie 19.07.11, 14:03 Agencja ElitEvent przedstawia: FONTANNA CZEKOLADOWA idealna na wesela, chrzciny, urodziny, imprezy firmowe i prywatne, bankiety Oferujemy profesjonalną fontannę czekoladową, która wraz z obsługą i przekąskami (owoce, ciastka) stanowi słodkie dopełnienie Twojej imprezy. Zapewniamy najniższe ceny w województwie lubelskim. Po więcej szczegółów zapraszamy na naszą stronę: www.elitevent.pl Agencja ElitEvent 608 72 11 00 www.elitevent.pl biuro@elitevent.pl Odpowiedz Link
brown.misi Re: Fontanna czekoladowa w Lublinie 12.07.12, 16:00 teraz to niektóre domy weselne mają taki bajer że fontanna z czekolady za drobną dopłatą lub bańki mydlane itp. Ja robiłam rok temu wesele w domu weselnym Sonatina w okolicach lublina i żałuję że nie wzieliśmy takich dodatów. świetna sprawa zawsze to jakieś urozmaicenie a nie tylko wiejski stół. Odpowiedz Link
vivided Re: Fontanna czekoladowa - firma w Lublinie? 07.09.11, 17:54 Jestem już po ślubie. Zdecydowaliśmy się na fontannę i nie żałujemy, wręcz przeciwnie :) Znaleźliśmy firmę, która zapewniała, oprócz dowozu i montażu, także obsługę w trakcie imprezy (w cenie wynajmu). Udało nam się jeszcze wynegocjować podest podświetlany gratis :) Wyglądał zjawiskowo!Czekolada pyyycha, a w połączeniu z owocami... coś fantastycznego! Naprawdę zrobiła na mnie wrażenie :) Odpowiedz Link
agataiga Re: Fontanna czekoladowa - firma w Lublinie? 14.10.11, 08:53 Fontanna super pomysł!!! Trzeba tylko dopilnować, żeby były przy niej małe talerzyki lub chociaż serwetki, bo czekolada kapie i plami:))) Poza tym trzeba zawsze zapytać jaka czekolada jest w tej fontannie - najlepsza belgijska jest droga i firmy rzadko ją dają. My braliśmy fontannę z Elitevent - to nowa firma, więc mają niskie ceny żeby zaistnieć na rynku i mają tą najpyszniejszą na świecie belgiską czekoladę... mniam:D Odpowiedz Link
ample Re: Fontanna czekoladowa - firma w Lublinie? 17.10.11, 18:40 Ładnie to tak szkalować konkurencję? Nie najlepiej to świadczy o Państwa firmie. Proszę nie wprowadzać ludzi w błąd. Nie wyobrażam sobie, żeby stosować do fontann inną czekoladę niż belgijska. I nie wyobrażam sobie, żeby się reklamować kosztem innych. Odpowiedz Link
kee-nya Re: Fontanna czekoladowa - firma w Lublinie? 11.04.12, 08:52 A ja szczerze polecam firmę z Lublina Czekoladowa Pasja. Są naprawdę profesjonalni. Widziałam ich fontanny w Etiudzie na studniówkach... Wszystko było pięknie przygotowane - fontanny zrobiły furorę, smak czekolady pamiętam do dziś a zapach rozchodził się po całej sali. Fontanna czekoladowa jest bardzo ciekawą atrakcją, na weselu obowiązkowo :) Odpowiedz Link
agata_agata78 Re: Fontanna czekoladowa - firma w Lublinie? 10.05.12, 10:56 Widziałam takie coś na weselu znajomych w restauracji zascianek - super sprawa, ale to było chyba własnością restauracji choc może zgodzą się wynajac Odpowiedz Link
fontanny.czekol Re: Fontanna czekoladowa - firma w Lublinie? 13.07.12, 09:53 Zapraszam do zapoznania się z naszą ofertą na www.fontanna.radom.pl Dojeżdżamy do miejscowości oddalonych do 200km od Radomia. Cena wynajmu dużej fontanny (112cm) obejmuje 10kg belgijskiej czekolady Barry Callebaut, podświetlany podest, talerzyki, patyczki, serwetki, obsługę fontanny do końca wesela. Odpowiedz Link
zespolmuz Re: Fontanna czekoladowa - firma w Lublinie? 13.07.12, 15:45 Polecam firme z fontannami czekoladowymi i alkoholowymi w przystępnej cenie www.fabrykazabawy.com Odpowiedz Link
zakochana75 Re: Fontanna czekoladowa - firma w Lublinie? 14.01.13, 15:20 Dziewczyny, jeśli któraś z Was planuje ślub w woj. lubelskim, to polecam facebook.com/tanislublubelskie Można skorzystać z promocji i zorganizować wesele trochę taniej. Ja skorzystałam, więc polecam innym:) Odpowiedz Link
aillen Re: Fontanna czekoladowa - firma w Lublinie? 01.03.13, 16:54 Jeśli szukacie naprawdę porządnej firmy polecam Czekoladową Pasję!!! Robią to profesjonalnie, pysznie i elegancko. Miałam przyjemność współpracować z nimi nie raz i nie wyobrażam sobie innej firmy. Zawsze robią to jak najlepiej. Mają prześliczny biało czarny podest, bardzo ładną zastawę również biało czarną - co sprawia, że całość wygląda po prostu przepięknie. Godni polecenia a do tego mają wiele innych ciekawych atrakcji. adres strony to www.czekoladowapasja.pl Odpowiedz Link
pysia19890 Re: Fontanna czekoladowa - firma w Lublinie? 06.06.15, 11:33 olx.pl/oferta/promocja-druga-fontanna-czekoladowa-z-biala-czekolada-gratis-CID619-ID6Hwbr.html Odpowiedz Link