magata22 27.05.10, 19:00 Poszukującym lokali weselnych polecam bezpłatny katalog prezentujący zdjęcia, opisy i opinie o salach z całej Polski, poniżej link do katalogu z województwa Lubelskiego www.twojasala.pl/lubelskie Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wideofilm Re: Sale weselne w woj. Lubelskim 27.05.10, 21:27 Ciekawy ten portal, szkoda tylko że tak mało obiektów się tam prezentuje. Odpowiedz Link
malgoskanowak Re: Sale weselne w woj. Lubelskim 28.05.10, 18:16 sal będzie z pewnością przybywać Odpowiedz Link
salsaband Re: Sale weselne w woj. Lubelskim 28.05.10, 22:23 Nie będzie przybywać bo idzie niż demograficzny. Działać będą tylko takie lokale które mają w swojej ofercie również obsługę innych imprez np: konferencje, chrzciny oraz zapewniają miejsca noclegowe (hotel)i restauracje oraz znajdują się blisko miast z dobrym dojazdem etc. takie warunki spełniają nieliczni , prym tutaj wiedzie np: zajazd Gościnny który moim zdaniem to nr 1 w Lublinie. Idzie taki niż demograficzny że za 3 lata będą sprzedawać domy weselne albo zmieniać branże, kokosy już się skończyły. Choćby zbudowali dom weselny ze złota i marmurów to nic nie da bo nie będzie klientów a z 10 wesel rocznie się nie utrzymają muszą mieć komplet od świąt wielkanocnych aż do listopada. Przetrwają nie najlepsi tylko najbardziej elastyczni. Odpowiedz Link
izydolda Re: Sale weselne w woj. Lubelskim 30.05.10, 20:33 Główni chodzi o to, ze właściciele sal to w wiekszości ludzie bez wiedzy w temacie, chodzi im tylko o kase a nie o ludzi Odpowiedz Link
wideofilm Re: Sale weselne w woj. Lubelskim 30.05.10, 22:20 I wam w graniu też się urwie. Powiem szczerze,że w branzy foto-video też już widać kryzys.Tylko w branży muzycznej i foto-video jest za dużo usługodawców w stosunku do potrzeb. A jeżeli chodzi o lokale: wymieniliście Zajazd Gościnny- i co ciekawe ten sam właściciel buduje następny ogromny obiekt rest=hotelowy- i będzie miał wzięcie. I lokale te nie będą stały puste- jest takie zapotrzebowanie na różne imprezy, konferencje, szkolenia itd etc. Odpowiedz Link
wiliamsss Re: Sale weselne w woj. Lubelskim 01.06.10, 21:59 dziwne, ciągle się tylko słyszy, że trzeba czekąc długo az się zwolni termin usługodawcy, a tu widzę zupełnei inny pogląd kim jestes, jezeli można wiedizec, działasz w branzy ? Odpowiedz Link
wideofilm Re: do williamssa 01.06.10, 22:34 WITAM ! No taka jest prawda- nie inaczej. W branży ślubnej jestem od 1991 roku./filmowiec/. Niektórzy poprostu poprzez pisanie cy mówienie że mają dużo roboty chcą napędzić sobie koniunkturę.A tu jest skutek odwrotny.Bo potem okazuje się,że w najpopularniejsze terminy stoją wolni.Tak jest ze wszystkim. W przypadku lokali,też właściciele krzyczą,że już 2012 rok mają pozajmowany, poprostu mają okazję sobie wybrać klienta / w zależnosci od wielkości imprezy/ Odpowiedz Link
niepozorek Re: do williamssa 04.06.10, 21:52 a już najlepsi są tacy co piszą "wyprzedaż wolnych terminów" + jestem artystą :):):) Ja akurat z tą branżą nie mam nic wspólnego i wykorzystuję to forum w celach prywatych/zawodowych (np. szukanie obsługi do imprez firmowych), ale jak czasem czytam o tych pozajmowanych i ostatnich wolnych terminach to żal ściska... a później się wpisują pod każdy zaproponowany przez klientów termin... Odpowiedz Link
mariannnerr Re: do williamssa 06.06.10, 17:19 Dziwne skoro w statystykach Gusu z roku na rok zawieranych jest więcej małżeństw i daje się, że te skoki są raczej w tysiącach a nie dziesiątkach ... Odpowiedz Link
wideofilm Re: do williamssa 06.06.10, 19:07 Ale to nie świadczy o organizowanych przyjęciach weselnych.Ile jest takich par co całą uroczystość sprowadza tylko do samego ślubu kościelnego lub samej ceremonii w USC. Odpowiedz Link
mariannnerr Re: do williamssa 11.06.10, 18:18 nie wiem ile jest takich par, masz jakieś wiarygodne dane ? Odpowiedz Link
wiliij Re: do williamssa 29.08.10, 22:26 Według mnie takich par jest mało, jednak polska tradycja mówi, ze wesele huczne itd. Odpowiedz Link
wizjaaaa Re: Sale weselne w woj. Lubelskim 21.06.10, 16:35 Jaką sale polecacie najbardziej w Zielonej górze ?? Odpowiedz Link
wideofilm Re: Sale weselne w woj. Lubelskim 21.06.10, 16:50 Ale pytaj o to na forum Zielonej Góry. Odpowiedz Link
wiecekprawdziwy Re: Sale weselne w woj. Lubelskim 03.07.10, 16:12 Polecam wszystkim organizowanie wesele w Hotelu Korona, świetna sala i obsługa ! Odpowiedz Link
wera-mix Sale weselne w woj. Lubelskim 15.07.10, 09:09 sale, restauracje, ośrodki, remizy strażackie www.wera-mix.ovh.org/viewpage.php?page_id=17 Odpowiedz Link
asiabw890 Re: Sale weselne w woj. Lubelskim 09.03.11, 19:23 Najlepsze miejsce na wesele to zajazd pod kasztanami. W srodku jest przepiękny, elegancki i stylowy, możliwe są równiez okragłe stoły jeśli jest to czyimś marzeniem (tak jak było moim). Sala na ok 150 osób.Właścicielka świetna, obsługa przeuprzejma i bardzo przystojna:P Możliwy jest barek z barmanem i drinkami który u mnie świetnie się sprawdziła a także mozliwośc szwedzkiego bufetu z przystawkami:P A największa niespodzianka to tort który przyjeżdza w przepięknej karecie. Było cudownie i lepszego miejsca nie ma co szukać bo i tak nie znajdziecie:P Odpowiedz Link
gosciejada Re: Sale weselne w woj. Lubelskim 29.07.10, 00:44 my mieliśmy w Sekretach Telimeny, zacny lokal, dobre jedzenie i fajna obsługa, miło i z kulturą, polecam Odpowiedz Link
moniczka_84 Re: Sale weselne w woj. Lubelskim 12.08.10, 20:10 Jaki lokal polecacie do 120 zł maks za osobę ? Odpowiedz Link
lalka7474 Re: Sale weselne w woj. Lubelskim 23.03.11, 14:49 Też polecam SEKRETY TELIMENY przepyszna kuchnia i fajna sala. Właściciele bardzo nam pomogli i zdjęli z nas wiele obowiązków. Jest też nie drogo. Odpowiedz Link
second_szafranka Re: Sale weselne w woj. Lubelskim 17.08.10, 09:59 dla tych co lubią mieć wybór i szukają najlepszych rozwiązań polecam: www.saladlaciebie.pl/lubelskie.html. Bogata oferta lokali z całego województwa lubelskiego. Odpowiedz Link
raadagast Re: Sale weselne w woj. Lubelskim 05.01.11, 14:19 Ja polecam www.tomaszowicezajazd.pl - wesela lublin. Obsługa solidna, sala balowa świetna, a i ceny bardzo konkurencyjne Odpowiedz Link
besttime Re: Sale weselne w woj. Lubelskim 18.01.11, 21:49 Ja osobiście polecam nową salę weselną w Czemiernikach k/ Radzynia Podlaskiego. To połączenie elegancji, nowoczesności i niezwykle miłej atmosfery a do tego pyszne jedzenie. www.salaweselna-czemierniki.pl www.dombiesiadny.eu Odpowiedz Link
natalia.rz Re: Sale weselne w woj. Lubelskim 25.07.11, 13:48 besttime napisała: > Ja osobiście polecam nową salę weselną w Czemiernikach k/ Radzynia Podlaskiego. > To połączenie elegancji, nowoczesności i niezwykle miłej atmosfery a do tego p > yszne jedzenie. A czy kiedykolwiek byłaś tam na weselu, albo organizowałaś tam swoje? Odpowiedz Link
brown.misi Re: Sale weselne w woj. Lubelskim 23.07.12, 21:19 NP SONATINA, ten dom weselny moge polecic bo tam bylo moje wesele. nie zawiodlam sie na nuczym ani moi rodzice wiec to chyba najlepsza rekomendacja Odpowiedz Link
30milka Re: Sale weselne w woj. Lubelskim 20.08.12, 20:30 ile osob zmiesci sie bo wiekszosc sal to 150 -200 a u mnie prawie 300 bedzie takze Lublin przeczesuje i szukam Odpowiedz Link
wideofilm Re: Sale weselne w woj. Lubelskim 20.08.12, 20:40 Dla Ciebie to w grę wchodzi Horyzont w Trojaczkowicach, Arkadia w Piotrowicach, Etiuda przy Nałęczowskiej. To co mi przychodzi tak na gorąco do głowy. Odpowiedz Link
google333 Re: Sale weselne w woj. Lubelskim 21.08.12, 08:16 Witam. Zapraszam na stronę www.zespolkaktus.pl/polecamy2 mamy tam linki do większości sal w woj. lubelskim. Pozdrawiam Odpowiedz Link
aurora80 Re: Sale weselne w woj. Lubelskim 21.08.12, 15:58 30milka napisał(a): > ile osob zmiesci sie bo wiekszosc sal to 150 -200 a u mnie prawie 300 bedzie ta > kze Lublin przeczesuje i szukam Luxor się reklamuje, że zmieści 300 osób a w Trzech Różach mówią o 250 osobach. Odpowiedz Link
brown.misi Re: Sale weselne w woj. Lubelskim 28.08.12, 13:58 SONATINA - Dominów - sale mogące pomieścić do 300 osób. Sale są nowe, połączone ze sobą (część taneczna z jadalną). Odpowiedz Link
lewando33 Re: Sale weselne w woj. Lubelskim 29.11.12, 14:00 a ja znam dom weselny SONATINA, bardzo miło wspominam swoje wrażenia z tego lokalu, wielki plus za organizację oraz wystrój, niczego nie brakowało i jeszcze na dodatek zespół który przygrywał (ale już nie pamiętam nazwy) też był super dobrany Odpowiedz Link
zakochana75 Re: Sale weselne w woj. Lubelskim 14.01.13, 15:18 Dziewczyny, jeśli któraś z Was planuje ślub w woj. lubelskim, to polecam facebook.com/tanislublubelskie Można skorzystać z promocji i zorganizować wesele trochę taniej. Ja skorzystałam, więc polecam innym:) Odpowiedz Link
kazio80 Re: Sale weselne w woj. Lubelskim 18.02.13, 20:49 Fajny darmowy katalog z ofertami sal na wesele z całej Polski. Umożliwia dodawanie zdjęć, opisów a nawet krótkiej prezentacji wideo. Odpowiedz Link
janekfris Re: Sale weselne w woj. Lubelskim 16.03.17, 11:08 gdyby ktoś potrzebowala jakiegos polecenia to ja stawiam na Pałac Akropol, byłem ostatnio na weselu i bylo wszystko tip top, dopięte na ostatni guzik, znajomi zadoweleni, takze warto ich rozpatrzeć przy wyborze sali akropol.lublin.pl/wesele-lublin/ Odpowiedz Link
janekfris Re: Sale weselne w woj. Lubelskim 16.03.17, 11:32 już pisalem gdzies w innym wątku ale tu tez jeszcze napisze bo warto, Pałac Akropol w Lublinie akropol.lublin.pl godny polecenia, sprawdzilem tydzien temu, zabawa przednia, organizacyjnie bardzo dobrzy. Odpowiedz Link
margolis7 Re: Sale weselne w woj. Lubelskim 05.05.17, 23:15 My byliśmy na weselu w Dworze Choiny pod koniec kwietnia i było cudownie. Naprawdę gorąco polecam! Bardzo smaczne dania! Sala robi ogromne wrażenie! Odpowiedz Link
stokrotka_beauty Re: Sale weselne w woj. Lubelskim 06.04.19, 19:55 Kochani, zdecydowanie Dom Królewski! Podjedźcie, popatrzcie , a będziecie zachwyceni. Odpowiedz Link
zosiarafal Re: Sale weselne w woj. Lubelskim 31.05.19, 10:19 Bawiliśmy się w tym hotelu przy zespole Fiesta z Lublina i było odjazdowo! Najlepsze wesele na jakim byliśmy 😊 Odpowiedz Link
lucjanowak Re: Sale weselne w woj. Lubelskim 08.06.19, 20:16 W Lublinie to jest przepiękna sala Dom Królewski.Tam jest wszystko dopracowane na tip top! Odpowiedz Link
henrietta8845 Re: Sale weselne w woj. Lubelskim 04.07.19, 09:39 lucjanowak napisała: > W Lublinie to jest przepiękna sala Dom Królewski.Tam jest wszystko dopracowane > na tip top! Masz rację. Lepszej nie ma. Kilka ku imprez organizowałam w różnych salach i w Domu Królewskim tez. Zdecydowanie u nas w Lublinie najlepsza! Odpowiedz Link
darmaz Re: Sale weselne w woj. Lubelskim 06.08.19, 15:38 Jeśli szukacie lokalu lub pomocy w sprawie wesela to polecam zerknąć tutaj www.gdziewesele.pl/ Odpowiedz Link
magda001 Re: Sale weselne w woj. Lubelskim 12.08.19, 12:59 Polecam Dom Królewski. Super miejsce na ten wyjątkowy dzień w życiu. Odpowiedz Link
karolcia45 Re: Sale weselne w woj. Lubelskim 29.08.19, 14:59 Zgadzam się w zupełności, piękny wystrój oraz przestrzeń do zabawy i tańca. Nigdzie chyba tak dobrze się nie bawiłam jak na weselu przyjaciółki, które właśnie tam organizowali. Najlepszy lokal w Lublinie. Odpowiedz Link
as-ia43 Re: Sale weselne w woj. Lubelskim 20.11.20, 09:03 lubinowe.pl/pl/ ŁUBINOWE WZGÓRZE <3 okolice Nałęczowa, niepowtarzalny klimat Odpowiedz Link
zytkaziti Re: Sale weselne w woj. Lubelskim 19.04.22, 15:56 Ładne wesele zorganizowali moi znajomi w Vesarii. Bardzo ładnie urządzony hotel. Elegancka sala bankietowa, obsługa sprawna i miła, jedzonko pierwsza klasa. Dawno tak dobrze się nie bawiłam Odpowiedz Link