Dodaj do ulubionych

Sale weselne w woj. Lubelskim

27.05.10, 19:00
Poszukującym lokali weselnych polecam bezpłatny katalog prezentujący zdjęcia,
opisy i opinie o salach z całej Polski, poniżej link do katalogu z województwa
Lubelskiego

www.twojasala.pl/lubelskie
Obserwuj wątek
    • wideofilm Re: Sale weselne w woj. Lubelskim 27.05.10, 21:27
      Ciekawy ten portal, szkoda tylko że tak mało obiektów się tam
      prezentuje.
    • malgoskanowak Re: Sale weselne w woj. Lubelskim 28.05.10, 18:16
      sal będzie z pewnością przybywać
      • salsaband Re: Sale weselne w woj. Lubelskim 28.05.10, 22:23
        Nie będzie przybywać bo idzie niż demograficzny. Działać będą tylko takie lokale
        które mają w swojej ofercie również obsługę innych imprez np: konferencje,
        chrzciny oraz zapewniają miejsca noclegowe (hotel)i restauracje oraz znajdują
        się blisko miast z dobrym dojazdem etc. takie warunki spełniają nieliczni , prym
        tutaj wiedzie np: zajazd Gościnny który moim zdaniem to nr 1 w Lublinie. Idzie
        taki niż demograficzny że za 3 lata będą sprzedawać domy weselne albo zmieniać
        branże, kokosy już się skończyły. Choćby zbudowali dom weselny ze złota i
        marmurów to nic nie da bo nie będzie klientów a z 10 wesel rocznie się nie
        utrzymają muszą mieć komplet od świąt wielkanocnych aż do listopada. Przetrwają
        nie najlepsi tylko najbardziej elastyczni.
        • izydolda Re: Sale weselne w woj. Lubelskim 30.05.10, 20:33
          Główni chodzi o to, ze właściciele sal to w wiekszości ludzie bez wiedzy w
          temacie, chodzi im tylko o kase a nie o ludzi
        • wideofilm Re: Sale weselne w woj. Lubelskim 30.05.10, 22:20
          I wam w graniu też się urwie. Powiem szczerze,że w branzy foto-video
          też już widać kryzys.Tylko w branży muzycznej i foto-video jest za
          dużo usługodawców w stosunku do potrzeb.
          A jeżeli chodzi o lokale: wymieniliście Zajazd Gościnny- i co
          ciekawe ten sam właściciel buduje następny ogromny obiekt
          rest=hotelowy- i będzie miał wzięcie. I lokale te nie będą stały
          puste- jest takie zapotrzebowanie na różne imprezy, konferencje,
          szkolenia itd etc.
          • wiliamsss Re: Sale weselne w woj. Lubelskim 01.06.10, 21:59
            dziwne, ciągle się tylko słyszy, że trzeba czekąc długo az się zwolni termin
            usługodawcy, a tu widzę zupełnei inny pogląd

kim jestes, jezeli można wiedizec, działasz w branzy ?
            • wideofilm Re: do williamssa 01.06.10, 22:34
              WITAM !
              No taka jest prawda- nie inaczej. W branży ślubnej jestem od 1991
              roku./filmowiec/. Niektórzy poprostu poprzez pisanie cy mówienie że
              mają dużo roboty chcą napędzić sobie koniunkturę.A tu jest skutek
              odwrotny.Bo potem okazuje się,że w najpopularniejsze terminy stoją
              wolni.Tak jest ze wszystkim. W przypadku lokali,też właściciele
              krzyczą,że już 2012 rok mają pozajmowany, poprostu mają okazję sobie
              wybrać klienta / w zależnosci od wielkości imprezy/
              • niepozorek Re: do williamssa 04.06.10, 21:52
                a już najlepsi są tacy co piszą "wyprzedaż wolnych terminów" +
                jestem artystą :):):) Ja akurat z tą branżą nie mam nic wspólnego i
                wykorzystuję to forum w celach prywatych/zawodowych (np. szukanie
                obsługi do imprez firmowych), ale jak czasem czytam o tych
                pozajmowanych i ostatnich wolnych terminach to żal ściska... a
                później się wpisują pod każdy zaproponowany przez klientów termin...
                • mariannnerr Re: do williamssa 06.06.10, 17:19
                  Dziwne skoro w statystykach Gusu z roku na rok zawieranych jest więcej małżeństw
                  i daje się, że te skoki są raczej w tysiącach a nie dziesiątkach ...
                  • wideofilm Re: do williamssa 06.06.10, 19:07
                    Ale to nie świadczy o organizowanych przyjęciach weselnych.Ile jest
                    takich par co całą uroczystość sprowadza tylko do samego ślubu
                    kościelnego lub samej ceremonii w USC.
                    • mariannnerr Re: do williamssa 11.06.10, 18:18
                      nie wiem ile jest takich par, masz jakieś wiarygodne dane ?
                    • wiliij Re: do williamssa 29.08.10, 22:26
                      Według mnie takich par jest mało, jednak polska tradycja mówi, ze wesele huczne itd.
    • wizjaaaa Re: Sale weselne w woj. Lubelskim 21.06.10, 16:35
      Jaką sale polecacie najbardziej w Zielonej górze ??
      • wideofilm Re: Sale weselne w woj. Lubelskim 21.06.10, 16:50
        Ale pytaj o to na forum Zielonej Góry.
    • wiecekprawdziwy Re: Sale weselne w woj. Lubelskim 03.07.10, 16:12
      Polecam wszystkim organizowanie wesele w Hotelu Korona, świetna sala i obsługa !
    • wera-mix Sale weselne w woj. Lubelskim 15.07.10, 09:09
      sale, restauracje, ośrodki, remizy strażackie

www.wera-mix.ovh.org/viewpage.php?page_id=17
      • asiabw890 Re: Sale weselne w woj. Lubelskim 09.03.11, 19:23
        Najlepsze miejsce na wesele to zajazd pod kasztanami. W srodku jest przepiękny, elegancki i stylowy, możliwe są równiez okragłe stoły jeśli jest to czyimś marzeniem (tak jak było moim). Sala na ok 150 osób.Właścicielka świetna, obsługa przeuprzejma i bardzo przystojna:P Możliwy jest barek z barmanem i drinkami który u mnie świetnie się sprawdziła a także mozliwośc szwedzkiego bufetu z przystawkami:P A największa niespodzianka to tort który przyjeżdza w przepięknej karecie. Było cudownie i lepszego miejsca nie ma co szukać bo i tak nie znajdziecie:P
    • polecacz Re: Sale weselne w woj. Lubelskim 22.07.10, 18:50
      www.orbis.pl :)
    • gosciejada Re: Sale weselne w woj. Lubelskim 29.07.10, 00:44
      my mieliśmy w Sekretach Telimeny, zacny lokal, dobre jedzenie i fajna obsługa,
      miło i z kulturą, polecam
    • moniczka_84 Re: Sale weselne w woj. Lubelskim 12.08.10, 20:10
      Jaki lokal polecacie do 120 zł maks za osobę ?
      • lalka7474 Re: Sale weselne w woj. Lubelskim 23.03.11, 14:49
        Też polecam SEKRETY TELIMENY przepyszna kuchnia i fajna sala. Właściciele bardzo nam pomogli i zdjęli z nas wiele obowiązków. Jest też nie drogo.
    • second_szafranka Re: Sale weselne w woj. Lubelskim 17.08.10, 09:59
      dla tych co lubią mieć wybór i szukają najlepszych rozwiązań polecam:
      www.saladlaciebie.pl/lubelskie.html. Bogata oferta lokali z całego
      województwa lubelskiego.
    • mariannnerr Re: Sale weselne w woj. Lubelskim 09.10.10, 11:24
      aktualnie 1300 sal
    • raadagast Re: Sale weselne w woj. Lubelskim 05.01.11, 14:19
      Ja polecam www.tomaszowicezajazd.pl - wesela lublin. Obsługa solidna, sala balowa świetna, a i ceny bardzo konkurencyjne
    • besttime Re: Sale weselne w woj. Lubelskim 18.01.11, 21:49
      Ja osobiście polecam nową salę weselną w Czemiernikach k/ Radzynia Podlaskiego. To połączenie elegancji, nowoczesności i niezwykle miłej atmosfery a do tego pyszne jedzenie.
      www.salaweselna-czemierniki.pl
      www.dombiesiadny.eu
      • natalia.rz Re: Sale weselne w woj. Lubelskim 25.07.11, 13:48
        besttime napisała:

> Ja osobiście polecam nową salę weselną w Czemiernikach k/ Radzynia Podlaskiego.
        > To połączenie elegancji, nowoczesności i niezwykle miłej atmosfery a do tego p
        > yszne jedzenie.

A czy kiedykolwiek byłaś tam na weselu, albo organizowałaś tam swoje?
    • brown.misi Re: Sale weselne w woj. Lubelskim 23.07.12, 21:19
      NP SONATINA, ten dom weselny moge polecic bo tam bylo moje wesele. nie zawiodlam sie na nuczym ani moi rodzice wiec to chyba najlepsza rekomendacja
      • 30milka Re: Sale weselne w woj. Lubelskim 20.08.12, 20:30
        ile osob zmiesci sie bo wiekszosc sal to 150 -200 a u mnie prawie 300 bedzie takze Lublin przeczesuje i szukam
        • wideofilm Re: Sale weselne w woj. Lubelskim 20.08.12, 20:40
          Dla Ciebie to w grę wchodzi Horyzont w Trojaczkowicach, Arkadia w Piotrowicach, Etiuda przy Nałęczowskiej. To co mi przychodzi tak na gorąco do głowy.
        • google333 Re: Sale weselne w woj. Lubelskim 21.08.12, 08:16
          Witam.
          Zapraszam na stronę www.zespolkaktus.pl/polecamy2 mamy tam linki do większości sal w woj. lubelskim.

Pozdrawiam
        • aurora80 Re: Sale weselne w woj. Lubelskim 21.08.12, 15:58
          30milka napisał(a):

> ile osob zmiesci sie bo wiekszosc sal to 150 -200 a u mnie prawie 300 bedzie ta
          > kze Lublin przeczesuje i szukam

Luxor się reklamuje, że zmieści 300 osób a w Trzech Różach mówią o 250 osobach.
          • brown.misi Re: Sale weselne w woj. Lubelskim 28.08.12, 13:58
            SONATINA - Dominów - sale mogące pomieścić do 300 osób. Sale są nowe, połączone ze sobą (część taneczna z jadalną).
            • lewando33 Re: Sale weselne w woj. Lubelskim 29.11.12, 14:00
              a ja znam dom weselny SONATINA, bardzo miło wspominam swoje wrażenia z tego lokalu, wielki plus za organizację oraz wystrój, niczego nie brakowało i jeszcze na dodatek zespół który przygrywał (ale już nie pamiętam nazwy) też był super dobrany
    • zakochana75 Re: Sale weselne w woj. Lubelskim 14.01.13, 15:18
      Dziewczyny, jeśli któraś z Was planuje ślub w woj. lubelskim, to polecam facebook.com/tanislublubelskie
      Można skorzystać z promocji i zorganizować wesele trochę taniej.
      Ja skorzystałam, więc polecam innym:)
    • kazio80 Re: Sale weselne w woj. Lubelskim 18.02.13, 20:49
      Fajny darmowy katalog z ofertami sal na wesele z całej Polski. Umożliwia dodawanie zdjęć, opisów a nawet krótkiej prezentacji wideo.
    • janekfris Re: Sale weselne w woj. Lubelskim 16.03.17, 11:08
      gdyby ktoś potrzebowala jakiegos polecenia to ja stawiam na Pałac Akropol, byłem ostatnio na weselu i bylo wszystko tip top, dopięte na ostatni guzik, znajomi zadoweleni, takze warto ich rozpatrzeć przy wyborze sali akropol.lublin.pl/wesele-lublin/
    • janekfris Re: Sale weselne w woj. Lubelskim 16.03.17, 11:32
      już pisalem gdzies w innym wątku ale tu tez jeszcze napisze bo warto, Pałac Akropol w Lublinie akropol.lublin.pl godny polecenia, sprawdzilem tydzien temu, zabawa przednia, organizacyjnie bardzo dobrzy.
    • margolis7 Re: Sale weselne w woj. Lubelskim 05.05.17, 23:15
      My byliśmy na weselu w Dworze Choiny pod koniec kwietnia i było cudownie. Naprawdę gorąco polecam! Bardzo smaczne dania! Sala robi ogromne wrażenie!
      • stokrotka_beauty Re: Sale weselne w woj. Lubelskim 06.04.19, 19:55
        Kochani, zdecydowanie Dom Królewski! Podjedźcie, popatrzcie , a będziecie zachwyceni.
        • zosiarafal Re: Sale weselne w woj. Lubelskim 31.05.19, 10:19
          Bawiliśmy się w tym hotelu przy zespole Fiesta z Lublina i było odjazdowo! Najlepsze wesele na jakim byliśmy 😊
          • lucjanowak Re: Sale weselne w woj. Lubelskim 08.06.19, 20:16
            W Lublinie to jest przepiękna sala Dom Królewski.Tam jest wszystko dopracowane na tip top!
            • henrietta8845 Re: Sale weselne w woj. Lubelskim 04.07.19, 09:39
              lucjanowak napisała:

> W Lublinie to jest przepiękna sala Dom Królewski.Tam jest wszystko dopracowane
              > na tip top!
              Masz rację. Lepszej nie ma. Kilka ku imprez organizowałam w różnych salach i w Domu Królewskim tez. Zdecydowanie u nas w Lublinie najlepsza!
    • darmaz Re: Sale weselne w woj. Lubelskim 06.08.19, 15:38
      Jeśli szukacie lokalu lub pomocy w sprawie wesela to polecam zerknąć tutaj www.gdziewesele.pl/
    • magda001 Re: Sale weselne w woj. Lubelskim 12.08.19, 12:59
      Polecam Dom Królewski. Super miejsce na ten wyjątkowy dzień w życiu.
      • karolcia45 Re: Sale weselne w woj. Lubelskim 29.08.19, 14:59
        Zgadzam się w zupełności, piękny wystrój oraz przestrzeń do zabawy i tańca. Nigdzie chyba tak dobrze się nie bawiłam jak na weselu przyjaciółki, które właśnie tam organizowali. Najlepszy lokal w Lublinie.
    • as-ia43 Re: Sale weselne w woj. Lubelskim 20.11.20, 09:03
      lubinowe.pl/pl/

ŁUBINOWE WZGÓRZE <3 okolice Nałęczowa, niepowtarzalny klimat
    • zytkaziti Re: Sale weselne w woj. Lubelskim 19.04.22, 15:56
      Ładne wesele zorganizowali moi znajomi w Vesarii. Bardzo ładnie urządzony hotel. Elegancka sala bankietowa, obsługa sprawna i miła, jedzonko pierwsza klasa. Dawno tak dobrze się nie bawiłam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka