Dodaj do ulubionych

Vesaria - opinie

27.06.15, 09:57
Witam,
czy ktoś mógłby podzielić się opinią na temat wesela w Dworku Vesaria? Jak wygląda organizacja, obsługa i jedzenie? Będę wdzięczna za wszelkie opinie :)
Obserwuj wątek
    • dorota.gawdzik20 Re: Vesaria - opinie 10.11.15, 16:00
      Hotel jak najbardziej na plus. Lokal duży, przestronny, Lokal stworzony na zorganizowanie wesela, chrzcin i różnego tego typu przyjęć. Miałam przyjemność gościć w tym hotelu wiele razy i za każdym razem byłam miło zaskoczona profesjonalną obsługą, wyśmienitymi potrawami. Lokal zawsze ładnie wystrojony. Nie mogę powiedzieć nic negatywnego na temat dworku Vesarii Jesli chcecie mieć najlepsze wesele w swoim życiu to polecam właśnie ten hotel. Byłam w wielu hotelach i ten jest jak narazie najepszy. Polecam Emotikon smile
    • aleksandraa.wal Re: Vesaria - opinie 13.07.16, 08:17
      Wnętrza przestronne, wystrój piękny - elegancki- jak mało gdzie. Miła obsługa. Bardzo smakowały mi posiłki. Generalnie hotel polecam na przyjęcia okolicznościowe, szczególnie wesela czy komunie - świetna organizacja imprez.
    • m78910 Re: Vesaria - opinie 14.08.16, 09:07
      Zdecydowanie odradzam , z tego co wiem właścicielka zawsze robi jakoes problemy
      • xyz1029 Re: Vesaria - opinie 23.08.16, 15:53
        Właśnie jestem świeżo po weselu, super weselu w Dworku Vesaria! I to nieprawda, że właścicielka robi problemy, wprost przeciwnie, podpowiada i doradza, a poza tym jest bardzo miła.Warunki na wesele w Vesarii są idealne: piękna , przestronna sala, super smaczne jedzenie pięknie podane i gustowne dekoracje, no i piękne obejście z altanami.Jedynie kelnerki są niewyspane i zmęczone, bo jak się dowiedziałam te same obsługują wesela od piątku do niedzieli i jest ich za mało, bo goście muszą za długo czekać na posiłki.Ale są sympatyczne i miłe.No może po prawej stronie sali klimatyzacja za mocno dmuchała,goście narzekali, że za zimno, zaś po lewej było z kolei za duszno
        Poważne zastrzeżenia mam jedynie co do obsługi w recepcji.Mają totalny bałagan, nie wiedzą kto z gości weselnych zapłacił za pokój, a kto nie, każą płacić podwójnie za ten sam pokój i gościom i gospodarzom wesela, nie przekazują sobie informacji - co kończy się przykrymi sytuacjami i dla gości i dla gospodarzy wesela-TRZEBA BARDZO UWAŻAĆ!!! Gdyby nie to, byłoby idealnie:)
    • kamsnie Re: Vesaria - opinie 12.12.16, 09:54
      To jeszcze ja dodam swoją opinię, może komuś się przyda. W Vesarii miałam swoje wesele i byłam też na jednym u koleżanki. Oba przyjęcia udały się znakomicie, bardzo dobre jedzenie i miła obsługa. Samo miejsce robi duże wrażenie. Szczerze polecam.
    • alakowal111 Re: Vesaria - opinie 21.12.16, 15:18
      Byłam na weselu w tym roku w Vesarii. Jedzenie bardzo dobre, obsługa dobrze zorganizowana, sala naprawdę ładna. Z tego co mówiła mi panna młoda to właściciele nie robią żadnych problemów i dobrze się z nimi dogadywali przy ustalaniu szczegółów. Myślę, że to sala, którą warto polecać.
    • indi1510 Re: Vesaria - opinie 25.01.17, 10:22
      spędzałam w Vesarii ostatniego sylwestra, a wcześniej byłam też na jednym weselu i obie imprezy wspominam bardzo dobrze. Obsługa i jedzenie na najwyższym poziomie. Budynek i sala, na której były te imprezy wyglądają bardzo ładnie. Czuć na każdym kroku, że właściciele dbają o lokal i o to, żeby klienci czuli się w nim dobrze. śmiało mogę go polecić. pozdrawiam
    • assiiaa112 Re: Vesaria - opinie 13.02.17, 09:28
      Faktycznie Vesaria to dobre miejsce na przyjęcie weselne. Byłam na dwóch. Ostatnie w zeszłoroczne wakacje. Świetnie się bawiliśmy. Bardzo dobre jedzenie i fajna sala.
    • vicica Re: Vesaria - opinie 07.01.19, 18:18
      Nie mogłam wybrać lepszego miejsca na swoje przyjęcie weselne. To piękny obiekt, urządzony z klasą i elegancją. Takie też było moje wesele. Świetna organizacja i fachowa obsługa pozwoliły i w pełni cieszyć się tą piękną chwilą. Goście też byli zachwyceni zarówno z sali, miłej obsługi, jak i przepysznego jedzenia.
      • magdysia Re: Vesaria - opinie 21.01.19, 21:25
        Ja słyszałam kilka opinii. Wszystkie negatywne. Wszystkie dotyczyły problemów w dogadywaniu się z właścicielką, która zamiast być dla klienta uważa że klient jest dla niej. Ponoć problematyczna osoba
    • iza.konarska Re: Vesaria - opinie 27.01.19, 11:56
      Bardzo mili właściciele jak i obsługa. Odpowiednio nam doradzili i wszytsko wypadło znakomicie. Jedzenie przepyszne a sala wygladała jak z bajki! Nie ma co się zastanawiać najlepszy lokal do zorganizowania przyjęcia weselnego :)
    • madziunia156 Re: Vesaria - opinie 11.03.19, 20:10
      ja byłam na jednym przyjeciu weslenym moich znajomych i bardzo mi sie tam spodobało, smacznie, z klasa - te dwa słowa najlepiej określaja to miejsce :)
    • zj4421014 Re: Vesaria - opinie 22.06.19, 13:06
      Szukaliśmy eleganckiej, jasnej i nowoczesnej sali na wesele, Vesaria spelniła nasze oczekiwania w stu procentach. Współpraca z hotelem i obsługą na najwyższym poziomie, od początku byli bardzo pomocni i zależało im na naszym pełnym zadowoleniu. Wystrój sali zapierał dech w piersiach, obiad i dania gorące pyszne, dużo przekąsek na stole, dobra akustyka sali. Słyszeliśmy od gości same zachwyty.
    • kociaraania Re: Vesaria - opinie 09.11.19, 18:56
      Organizowaliśmy tam niewielkie przyjęcie weselne i byliśmy bardzo zadowoleni, sala jest piękna, menu weselne do dogadania, można wybrać czy chce się dania typowe, tradycyjne, czy też coś bardziej nowoczesnego. Obsługa spisała się świetnie, dbała cały czas o porządek. Ogólnie organizacja na piątkę z plusem, są otwarci jeśli chce się dodać coś od siebie np. w dekoracji, wszystko do dogadania :)
    • anianiana Re: Vesaria - opinie 20.10.21, 10:00
      Byłam tam ostatnio na pięknym weselu> Bardzo ładna i gustownie zaaranżowana sala bankietowa> Elegancko zastawione stoły. Urozmaicone i pyszne jedzonko. Obsługa na medal. Spokojnie polecam.
    • edyedyedt Re: Vesaria - opinie 17.05.22, 10:13
      W ostatni weekend bawiliśmy na weselu naszych przyjaciół w Vesarii. Było super. Dopracowana impreza w każdym szczególe, Elegancka sala bankietowa, przestronna i komfortowa. Świetna kuchnia i profesjonalna obsługa. Bardzo nam się tam podobało.
    • kiniakicia Re: Vesaria - opinie 14.07.22, 11:20
      W Vesarii bawiłam na kilku imprezach i na dwóch weselach. Zawsze perfekcyjnie przygotowane przyjęcia. Obsługa na wysokim poziomie. Jedzenie smaczne i urozmaicone. Duża sala bankietowa elegancko urządzona z dużym parkietem do tańczenia
    • monikasiansian Re: Vesaria - opinie 14.11.22, 12:22
      Vesaria jak najbardziej jest odpowiednim miejscem na imprezy typu wesele. Bawiłam tam na przyjęciu weselnym i bardzo mi się podobało. Elegancko przygotowana sala bankietowa. Bardzo dobre i urozmaicone jedzenie. Obsługa na poziomie. Duża i przestronna sala z dużą ilością miejsca do tańczenia, dobra muzyka.
    • sarakika Re: Vesaria - opinie 15.03.23, 12:16
      Byłam na imprezie w tym hotelu. Bardzo ładnie i profesjonalnie przygotowane przyjęcie. Elegancka sala bankietowa. Smaczne i urozmaicone jedzenie. Profesjonalna obsługa, Polecam
    • sulwiuniasili Re: Vesaria - opinie 11.05.23, 10:51
      Bardzo podobało mi się wesele w Vesarii. Przyjęcie dopracowane w każdym szczególe. elegancka i przestronna sala bankietowa. Łatwy dojazd. Dobra obsługa i pyszne jedzenie. Duży parkiet i dobra muzyka. Po prostu przyjęcie pierwsza klasa.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka