Dodaj do ulubionych

Wesele w hotelu Inbetween - ktoś coś?

10.08.16, 14:39
Hej! Planujemy powoli organizację wesela. Od zaręczyn mineło już trochę czasu więc najwyższa pora :). Zastanawiamy się nad hotelem Inbetween w Jastkowie. Jest jakieś 8km od centrum więc tragedii nie ma, a mają salę bankietową, która mieści nawet do 600 osób więc przestrzeni jest sporo. Mieliście tam może wesele albo jakąkowliek inną impreze? Będę wdzięczna za wszystkie opinie. Niby jest ich trochę na tripadvisorze i wszystkie są pozytywne, ale raczej tylko typowo gości hotelowych pl.tripadvisor.com/Hotel_Review-g274818-d8872993-Reviews-In_Between_by_Vanilla_Hotel-Lublin_Lublin_Province_Eastern_Poland.html
Obserwuj wątek
    • teczovva Re: Wesele w hotelu Inbetween - ktoś coś? 12.08.16, 14:15
      Aaa, kojarzę ten hotel. Jest na drodze do Warszawy, tak? Z zewnątrz wygląda bardzo ładnie i podobno mają całkiem niezłą restaurację, tak przynajmniej twierdzą znajomi, którzy tam byli. Na facebooku mają zdjęcia tych swoich sali z tego co widzę więc może rzeczywiście jest tam spoko
    • xpitera Re: Wesele w hotelu Inbetween - ktoś coś? 12.08.16, 14:32
      urbanlegend.pl/najpiekniejszy-dzien-w-zyciu/
    • bratni-adusza Re: Wesele w hotelu Inbetween - ktoś coś? 17.08.16, 12:47
      Właśnie ta sama najbardziej mi odpowiada bo jest duża a jednocześnie dość elegancka. Podoba mi się szczególnie ten designerski sufit. Widziałam go na żywo i naprawdę robi wrażenie
    • arivia Re: Wesele w hotelu Inbetween - ktoś coś? 19.08.16, 13:33
      Na fejsie rzeczywiscie prezentuje sie to calkiem niezle i widze ze maja tez plac zabaw dla dzieciakow co tez sie sprawdza przy organizacji takich imprez. Jak Cie stac i maja wolne terminy to bierz
    • bratni-adusza Re: Wesele w hotelu Inbetween - ktoś coś? 22.08.16, 13:37
      Co do terminów to jeszcze nie wiem, ale wesele planujemy dopiero na 2018 rok więc może się coś znajdzie
      • teczovva Re: Wesele w hotelu Inbetween - ktoś coś? 07.09.16, 12:21
        Jak 2018 to może rzeczywiście coś się znajdzie. Mnie zauroczyła szczególnie ta fontanna czekoladowa www.facebook.com/hotelinbetween/photos/pcb.1110687162302760/1110686275636182/?type=3&theater. Pewnie można sobie zamówić dodatkowo :)
    • bratni-adusza Re: Wesele w hotelu Inbetween - ktoś coś? 09.09.16, 13:06
      Widziałam już właśnie te zdjęcia i pewnie sami byśmy taką fontannę chcieli jeżeli byłaby taka możliwość bo to całkiem fajna atrakcja dla gości. Co w ogóle sądzicie o fotobudce?
    • teczovva Re: Wesele w hotelu Inbetween - ktoś coś? 18.10.16, 13:40
      Byłam na jednym weselu na którym była fotobudka i ludzie całkiem fajnie się przy tych zdjęciach bawili. Zwykle z taką budką są też jakieś przebrania, peruki, okulary, wąsy itp. Fajna pamiątka ale też musisz się liczyć z tym że za dwie godziny zapłacisz jakieś tysiąc złotych
      • bratni-adusza Re: Wesele w hotelu Inbetween - ktoś coś? 19.10.16, 09:24
        No wiem wiem. Sprawdzałam sobie te ceny no ale ślub bierze się raz więc można zaszaleć :). Salę mamy w każdym razie wstępnie zarezerowaną w inbetween więc tym już na szczęście nie musimy się przejmować
    • bratni-adusza Re: Wesele w hotelu Inbetween - ktoś coś? 18.11.16, 16:21
      Też właśnie widziałam. Zdecydowaliśmy się na złoty pakiet, bo tort będziemy zamawiać u znajomej która ma cukiernię a alkohole kupimy sami bo tak jest taniej
      • m_r_m_90 Re: Wesele w hotelu Inbetween - ktoś coś? 11.01.17, 20:45
        Mogę prosić o jakiś kontakt na priv, też tam chcemy robić wesele, ale chętnie poznałabym opinie nawet jesli Wasze wesele się jeszcze nie odbyło to chciałabym zapytac jak wygląda kwestia organizacji, czy współpraca przebiega ok?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka