Gość: Mysteric IP: *.112.popsite.net 14.02.02, 16:59 Oczywiscie czy sa jakies sugestie jak je rozwiazac? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
malopolanin Re: Z jakimi problemami paraja sie mieszkancy Zywca? 17.02.02, 21:43 Nie chcę się wypowiadać za mieszkańców, ale z tego co słyszę to niewątpliwym problemem jest przynależnośc do wojewódzwa Śląskiego. Ludzie czują się niechciani. Oczywiście mówię o tych, z którymi rozmawiałem.] Recepta; DO MAŁOPOLSKI :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: komar Re: Z jakimi problemami paraja sie mieszkancy Zywca? IP: *.bielsko.cvx.ppp.tpnet.pl 17.02.02, 22:55 Gość portalu: Mysteric napisał(a): Ranyjulek! Istotą tego formum powinna być swobodna wymiana myśli, pomysłów, haseł itp. Za jakie grzechy na forum bielskim a teraz i żywieckim musimy wyczytywać ciągłe,wzajemne przekonywanie kilku Panów o wyższości świąt Bożego Narodzenia nad Świętami Wielkiej Nocy- czyli Śląska na Małopolskoą ( ewentualnie na odwrót). Dejcie se chłopy na wstrzymanie. Nie macie możliwości by się wzajemnie przekonać ,ani prawdopodobnie nikogo mającego średnio skrystalizowane poglądy, więc pozostańcie na swoich stanowiskach. A na Cukiernicy ( pod Halą Boraczą ) zakwitły krokusy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mysteric Re: Z jakimi problemami paraja sie mieszkancy Zywca? IP: *.houston-10rh16rt.tx.dial-access.att.net 21.02.02, 19:50 Napewno Bylo by tez lepiej dla Slazakow wypadaliby w Gory do Malopolski. Prawie ja zagranica. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mysteric Re: Z jakimi problemami paraja sie mieszkancy Zywca? IP: *.112.popsite.net 22.02.02, 19:06 Mam nadziej ze jak kiedys Polacy zlamia monopol czerwonych na wladze to internet bedzie dostepny dla wszytkich i na dodatek za darmo. Odpowiedz Link Zgłoś