Dodaj do ulubionych

Ginekolodzy w Żywcu Opinie

29.11.11, 15:56
Zakłada ten watek poniewaz nie moge znalesc zadnych opini na niektorych Zywieckich lekarzy jak np. Dr Kryczka.
Moze przytocze co sie stało.
Zaszłam w ciaze i leczyłam sie prywatnie u powyzszej pani doktor. Badania wizyty wszystko prywatnie. na ostatniej wizycie dowiedziałam sie ze mojemu dziecku serce nie bije (40tc) po czym na własna reke jechałam do szpitala! nie zadzwoniła po karetke nie pojechała ze mna choc byłam ostatnia pacjentka mało tego przez cały moj pobyt w szpitalu nie było jej bo wzieła urlop. Uwazam ze nie jest kompetentnym lekarzem... cos musiała przeoczyc. Zreszta nic dziwnego wizyta trwa 15minut. Odradzam wszystkim!!!! Jezeli ciaza przebiega prawidłowo to prawda jest taka ze zaden lekarz nie jest potrzebny i dziecko moze urodzic sie zdrowe, ale jak juz sa komplikacje to potrzebny kompetetny lekarz!!!! Chciałabym trafic w koncu na kompetentnego lekarza kogo polecacie????
Obserwuj wątek
    • posypkreske Re: Ginekolodzy w Żywcu Opinie 08.02.12, 21:59
      WItam,serdecznie polecam pana ginekologa Żelawskiego obecnie przyjmuje w MEDICUSIE w żywcu w piątki od godziny 8.00 .Jest starszy (kolo 60lat) ale taki zabawny ,ciagle mowi cos smiesznego ,naprawde polecam,kazda wizyta u niego to jak wizyta w jakims normalnym miejscu (nie czuje sie u niego wogólę skrepowana ) potrafi takze usiąść i poważnie porozmawiać o tym co nam dolega.Namawia także do częstego go odwiedzania i dbania o siebie.Bardzo bardzo polecam .
      • beata12345 Re: Ginekolodzy w Żywcu Opinie 09.12.18, 17:09
        Ja natomiast chciałabym polecić innego specjalistę. Również z tej przychodni-Medicus w Żywcu. Mianowicie mam na myśli Panią Magdalenę Wyszkowską-Kmiecik lekarz z powołania. Tak można po krotce opisać Panią doktor
    • beata12345 Re: Ginekolodzy w Żywcu Opinie 09.12.18, 17:02
      Również chciałabym polecić specjalistę z Medicusa Pana Leszeka Laskiewicza. Profesjonalista w każdym calu. Byłam pierwszy raz pacjentką Pana Laskiewicza i na pewno nie ostatni

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka