Gość: Mysteric Re: Ludzie w Zywcu przestali rozmawiac- koniec swiata IP: *.houston-08rh15rt.tx.dial-access.att.net 05.05.02, 06:23 zamilki i pograzyli sie w czarnosciach socjalizmu. Odpowiedz Link Zgłoś
zywy63 Re: Ludzie w Zywcu przestali rozmawiac- koniec swiata 05.05.02, 13:20 Wydaje mi się, ze coś mamy zbyt wygórowane wyobraznia o naszych krajanach. Czy w 30 tys mieście i 120 tys. powiecie nie ma kilkunastu chetnych do rozmów na forum? Pewnie nie. Smutno. Odpowiedz Link Zgłoś
malopolanin A może być ktoś nie z powiatu ? :) 05.05.02, 13:58 Ja jestem chętny do rozmowy :) Żywy - wg danych GUS powiat żywiecki ( z Żywcem ) liczy nawet 149 tys. mieszkańców ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: picmkr Re: A może być ktoś nie z powiatu ? :) IP: *.u.mcnet.pl 07.05.02, 14:15 ja też nie z powiatu , troszkę smutny jest brak ochoty do rozwijania tematów lokalnych i ciekawych dyskusji, triumfuje tumiwisizm narodowy :-(( pozdrawiam stałych "bywalców" :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adam Re: A może być ktoś nie z powiatu ? :) IP: *.bci.net.pl / *.bci.net.pl 08.05.02, 08:32 Będzie lepiej!!!! Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mysteric Re: A może być ktoś nie z powiatu ? :) IP: *.houston-05-10rs.tx.dial-access.att.net 09.05.02, 05:02 Mniejmy nadzieje, winna w tym socjalistycznego rzadu martwiacego sie o zyski TIPSA zamiast zmienic prawo zezwalajace kazdemu chetnemu prowadzic servis internetowy, a lokalne dzwonienie w promieniu 20 km powinno byc zadarmo w ramach oplaty telefonicznej. Socjalizm slowem daje mniej szans zyciowych. Odpowiedz Link Zgłoś