zywy63 29.08.02, 14:20 Czy to prawda, że w tej szkole wpisy w indeksach podpisują ludzie z przedrostakami: dr, doc, itp. a faktycznie uczą i egzaminują nawet nie bardzo mgr? Czy to jest jak w przysłowiu: "Uczył Marcin Marcina ..."? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
s4ms3l Re: Beskidzka Wyższa Szkoła.... 29.08.02, 21:52 Sam zobacz kto podpisuje i wykłada: www.bwst.hg.pl/uczelnia/kadra.htm jeśli chodzi Ci o BWST. Ja jednak słyszałem negatywną opinie o tej szkole, ale tylko słyszałem(Od osoby która tam nie studiuje). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sceptyk Re: Beskidzka Wyższa Szkoła.... IP: *.bielsko.cvx.ppp.tpnet.pl 30.08.02, 14:30 s4ms3l napisał: > Sam zobacz kto podpisuje i wykłada: > <a href="http://www.bwst.hg.pl/uczelnia/kadra.htm"target="_blank">www.bwst.hg.p > l/uczelnia/kadra.htm</a> Ja Cie chrzanię! Ale zestaw NAZWISK!!! Ciekawe kto, kiedy i ile razy w semestrze widuje tu tych prof. dr? Niektórzy nawet nie wiedzą że są tu kadrą! Ta szkoła to grubszy przekręt. Chyba że sie mylę (chciałbym!). Odpowiedz Link Zgłoś