andzjap 12.01.06, 10:15 Mam pytanie do mieszkańców Żywca:czy zna ktoś długowłosego chłopaka,który pracuję w Sawii,w sklepie meblowym na ul.Dworcowej??bardzo proszę o napisanie wszystko co wiecie na jego temat:)bedę wdzięczna... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
molly101 Re: czy zna ktoś....???przeczytaj to:) 14.01.06, 23:03 No chyba oszalałaś. Raczej powiem mu, żeby sobie sam o sobie coś tu poczytał. No pomyśl, chciałabyś ,żeby ktoś bez twojej wiedzy na forum o tobie różne rzeczy, niekoniecznie prawdziwe, wypisywał. Odpowiedz Link Zgłoś
andzjap Re: czy zna ktoś....???przeczytaj to:) 15.01.06, 19:13 To zależy jakie rzeczy:)przecież nie chcę mu nic złego zrobić albo coś złego napisać!!Ja nie miałabym nic przeciwko gdyby ktoś o mnie pytał lub był mną zainteresowany:)a jak chcesz to pokaż mu to,naprawdę nie zależy mi na tym,że to przeczyta:)chyba nawet się ucieszę...pozdrowienia dla Ciebie:) Odpowiedz Link Zgłoś
andzjap Re: czy zna ktoś....???przeczytaj to:) 15.01.06, 22:44 molly i co przeczytał to już?????!! Odpowiedz Link Zgłoś