Dodaj do ulubionych

Opinie-Zywiec-Szpital

07.11.06, 14:54
jakie macie opinie i wspomnienia z Żywieckiej porodówki???
Obserwuj wątek
    • porto30 Re: Opinie-Zywiec-Szpital 17.05.07, 16:54
      Czesc Duska odnosnie porodówki "ZYWIECKIEJ" to nie chce kaleczyc słów na
      forum połozne jeszcze obleci ale lekarze o ile mozna ich tak nazywac do du..y
    • cloclo80 Re: Opinie-Zywiec-Szpital 29.12.07, 15:43
      Od dziesięcioleci cieszy się zasłużoną złą sławą. Jeśli tylko możesz uciekaj
      stamtąd jak najdalej.
    • amnestiac Re: Opinie-Zywiec-Szpital 21.07.08, 20:48
      Ten szpital to jest jedna wielka pomyłka, moja żona która jest w ciąży i miała
      pewne problemy, po trzech dniach pobytu w szpitalu nie dowiedziała się na temat
      swojego zdrowia niczego... Zainteresowanie pacjentem sprowadza się do 20 sekund
      podczas obchodu. Kiedy poszła sama zapytać się lekarza o wyniki badań została
      zbyta "ja teraz nie mam czasu". Ciekawe czy pan doktor znalazłby chwile na
      przejrzenie zawartości koperty??? Jak się to ma do prawa pacjenta do informacji
      na temat stanu zdrowia. Szkoda się rozpisywać. Trzeba jednak przyznać że siostry
      są naprawdę na poziomie, przynajmniej tyle...
      • arafatka03091992 Re: Opinie-Zywiec-Szpital 14.09.08, 20:06
        Mojej siostrze nie mieli czasu powiedziec, czy jej poczęte dziecko jeszcze żyje.
    • beata12345 Re: Opinie-Zywiec-Szpital 09.12.18, 17:58
      Polecam szpital Medicus w Żywcu- jak dla mnie mają najlepszy oddział porodówki w mieście. Mam już porównanie z dwoma innymi szpitalami w mieście. Także polecam z czystym sumieniem
Inne wątki na temat:

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka