Dodaj do ulubionych

bóle kręgosłupa szyjnego-wpływ masażu

09.05.12, 21:09
Witam. Mam do Państwa ogromna prośbę. Jestem studentką fizjoterapii. Piszę pracę mgr na temat wpływu masażu na ustąpienie dolegliwości bólowych kręgosłupa szyjnego. Potrzebuję pacjentów którzy korzystali w terapii bólów kręgosłupa szyjnego z masażu. Chodzi mi o wypełnienie dwóch ankiet: przed i po skorzystaniu z masażu, na tej podstawie opiszę pozytywny/lub negatywny ich wpływ. Jeśli ktoś z Państwa mógłby mi pomóc proszę o wysłanie mi wiadomości mailem i wówczas odeślę ankiety do wypełnienia:) z góry dziękuję tym Państwu, którzy zgodzą się mi pomóc. Pozdrawiam wszystkich i życzę zdrowia ;) mój mail kontaktowy: anu_lka3@wp.pl
Obserwuj wątek
    • anu_lka3 Re: bóle kręgosłupa szyjnego-wpływ masażu 13.05.12, 21:40
      Ponieważ nie dostałam żadnej odpowiedzi:( spróbuję więc raz jeszcze poprosić Państwa o pomoc i dodam, że ankiety są anonimowe, nie trzeba w nich podawać danych osobowych. Jedynie co będzie potrzebne to wiek, wzrost oraz wagę;) reszta pytań będzie dotyczyła masażu i dolegliwości bólowych szyi. Będzie mi niezwykle miło jeżeli ktoś z Państwa zgodzi się mi pomóc. Pozdrawiam:)
      • anu_lka3 Re: bóle kręgosłupa szyjnego-wpływ masażu 28.05.12, 16:55
        anu_lka3 napisał(a):

> Ponieważ nie dostałam żadnej odpowiedzi:( spróbuję więc raz jeszcze poprosić P
        > aństwa o pomoc i dodam, że ankiety są anonimowe, nie trzeba w nich podawać dany
        > ch osobowych. Jedynie co będzie potrzebne to wiek, wzrost oraz wagę;) reszta py
        > tań będzie dotyczyła masażu i dolegliwości bólowych szyi. Będzie mi niezwykle m
        > iło jeżeli ktoś z Państwa zgodzi się mi pomóc. Pozdrawiam:)

Ponieważ nie ma tu możliwości usuwania wątków (nie rozumiem tego ;/) chciałabym dodać, że nie uzyskałam żadnej odpowiedzi, ale prośba jest już nie aktualna! pozdrawiam
    • patrykm82 Re: bóle kręgosłupa szyjnego-wpływ masażu 07.06.13, 15:28
      Na bóle kręgosłupa najlepszy jest dobry materac. Polecam sprawdzony przeze mnie materac Natura typu bonell polskiej myśli i konstrukcji. Bardzo ważnym elementem naszego materaca jest jego górna część, uniwersalna na lato i zimę, z którą ludzkie ciało ma kontakt w czasie snu i odpoczynku.
      Wykonana jest ona z materiałów w 100% naturalnych tj.:
      bawełny
      łuski gryki
      naturalnej skóry
      Dzięki nim materac "NATURA" posiada wiele walorów leczniczo-zdrowotnych, a pozytywne opinie o naszym materacu stawiają go w grupie o najwyższej jakości klasy sprzętu. WWW.eko-med.otwarte24.pl

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka