Dodaj do ulubionych

Rehabilitacja i terapia manualna kręgosłupa

12.06.13, 11:33
Polecam odwiedzenie strony i zapoznanie się z ofertą Gabinetu rehabilitacji i terapii manualnej w Warszawie przy ul.Okopowej 56 (przy CH Klif) - również wizyty domowe

www.reha4family.pl
Osteopatia i terapia manualna kręgosłupa i stawów, rehabilitacja pooperacyjna i pourazowa- mgr Marcin Barabach

Obserwuj wątek
    • paczew Re: Rehabilitacja i terapia manualna kręgosłupa 16.08.13, 17:37
      Jeśli chcecie zrobić na prawdę skuteczną terapię manualną kręgosłupa - to odwiedźcie koniecznie centrum Mangadaz w Warszawie. Robią to profesjonalnie i za rozsądne pieniądze. Na stronie u nich jest kontakt do nich i wszystkie szczegóły: www.mandagaz.pl

pozdrawiam. Patrycja
    • k.anaid Re: Rehabilitacja i terapia manualna kręgosłupa 26.08.13, 14:19
      O, prawie w centrum warszawy - dobrze wiedzieć. Ja zazwyczaj kieruję się do konstancina, do CKR
      • kifash Re: Rehabilitacja i terapia manualna kręgosłupa 29.08.13, 12:55
        W Reha4Family rehabilitację i terapię manualną prowadzi wieloletni pracownik CKR Konstancin- obecnie pracownik Filii nr 4 przy ul.Majdańskiej - mgr Marcin Barabach
        www.reha4family.pl
    • cynamonowa9 Re: Rehabilitacja i terapia manualna kręgosłupa 25.09.13, 22:00
      A w Poznaniu? Znacie dobrego specjalistę terapii manualnej? Boli mnie kregoslup i szukam \kogos takiego.
      • kifash Re: Rehabilitacja i terapia manualna kręgosłupa 26.09.13, 12:11
        W Poznaniu polecam Macieja Jurasza - Terapeuta manualny OMT i dr wykładający terapie manualną na poznańskim AWF-ie.
        tel: 0509 493 960 lub 061 6628099
        Archeus - Prywatne Gabinety Medyczne
        ul. Słowackiego 48/2
        Pozdrawiam Marcin Barabach
        www.reha4family.pl
      • czarny_kaszalot Re: Rehabilitacja i terapia manualna kręgosłupa 01.10.13, 20:30
        Klinika Kręg Clinic na Strzeszyńskiej www.kreg.com.pl/. Rok temu bylem tam na rehabilitacji kolana, a moja siostra niedawno na zabiegach na ból kregoslupa. ja bylem bardzo zadowolony, siostra tez sobie chwali, mowi ze jej juz nic nie boli i swietnie sie czuje. Wiec mysle ze warto tam sprobowac.
    • piotr.lewandowski.89 Re: Rehabilitacja i terapia manualna kręgosłupa 25.10.15, 02:39
      Terapia manualna to naprawdę fajna sprawa. Skorzystałem i nie żałuję, a wszystkim, którzy chcą wreszcie żyć bez bólu polecam zapoznać się z fizjoplaner.pl/a43/Terapia-manualna.html.
    • koszykarz007 Re: Rehabilitacja i terapia manualna kręgosłupa 09.11.15, 20:33
      Ostatnio poznałem fantastyczne Centrum Profesjonalnej Fizjoterapii w Krakowie. Jestem sportowcem amatorem i nie mam organizmu przyzwyczajonego na extremalne wysiłki. Stąd pojawił się u mnie problem przeciążonego kręgosłupa. Odwiedziłem Krakowską Fabrykę Zdrowia i po 4 zabiegach wróciłem do gry w pełni sił. Jestem graczem Krakowskiego KNBA. POlecam wszystkim graczom tą rehabilitację!!! Warto :-)
      • zarabiamnabankach Re: Rehabilitacja i terapia manualna kręgosłupa 12.09.16, 21:41
        W temacie terapia manualna jeśli chodzi o Kraków mogę z czystym sumieniem polecić Rehabilitacja RST,mają bardzo przyjazny personel i z tego co kojarze mają podpisaną umowę z NFZ! Więcej znajdziesz na stronie rehabilitacja-rst.pl/services/terapia-manualna-krakow/
    • fizjoterapiabetkowski Re: Rehabilitacja i terapia manualna kręgosłupa 20.01.16, 21:27
      BOLI CIĘ KRĘGOSŁUP? Zapraszamy do skorzystania z naszej oferty. Szczegóły na stronie www.kręgoslup.pl
    • magda1990k Re: Rehabilitacja i terapia manualna kręgosłupa 10.05.16, 21:34
      W przypadku mojego męża terapia manualna okazała się lekiem na całe zło. Miał problem z kręgosłupem, przez długi czas nie chciał iść do lekarza. W końcu umówiłam go na wizytę do Centrum Rehabilitacji RST - rehabilitacja-rst.pl/services/terapia-manualna-krakow/ Do dziś mi za to dziękuję, bo po kilku zabiegach bóle kręgosłupa odeszły w zapomnienie.
    • teresa_tesia Re: Rehabilitacja i terapia manualna kręgosłupa 08.06.16, 15:43
      Polecam fizjoterapeutów z Constance Care w Kierszku k. Konstancina-Jeziorny. Profesjonaliści w każdym calu. Pan Wojtek nie tylko biegle posługuje się Medycyną Ortopedyczną Cyriax, ale sprawnie wykonuje fale uderzeniową czy laser. jego ręce czynią cuda !! Łap link constancecare.pl/ +48 22 111 00 57
      Teresa
    • gosiasamosia58 Re: Rehabilitacja i terapia manualna kręgosłupa 17.09.16, 08:03
      a ja wszystkim z problemami bólu kręgosłupa POLECAM! buty na sprężynach. Są już dostępne w Polsce - widziałam na allegro. Swoje kupiłam we Włoszech, przydały się bardzo w rekonwalescencji mojego kręgosłupa w wypadku.
    • prymulec Re: Rehabilitacja i terapia manualna kręgosłupa 26.02.17, 18:53
      Jak masz mięśnie spięte to polecam akupunkturę. Ja jeżdżę do gościa od kilku lat akupunkturapokrywka.pl/hirudoterapia/, żaden masaż mnie tak nie ustawił. Sporo mam takich napięć i przykurczy, ale też kontuzje swoje tam lecze. Sprawdź sobie, polecam.
    • piehol82 Re: Rehabilitacja i terapia manualna kręgosłupa 18.04.17, 16:28
      Polecam Andrzeja Topczewskiego super osteopata przyjmuje w klinice BODY MOVE
      bodymove.pl/rehabilitacja-kregoslupa/osteopata-warszawa/
    • renata-lisieca Re: Rehabilitacja i terapia manualna kręgosłupa 15.05.17, 08:55
      Chodzę do RehaPro w Krakowie na Senatorskiej i jestem bardzo zadowolona z efektów. Ból kręgosłupa jest zdecydowanie mniejszy. No i poza tym pan Piotr udzielił mi kilku wskazówek dotyczących codziennego życia co mogę robić żeby ból ustał całkowicie.
    • topolowy Re: Rehabilitacja i terapia manualna kręgosłupa 22.09.17, 14:17
      Polecam w Piasecznie p. Krzysztofa w Agape ul. Jarząbka
    • hernryanna Re: Rehabilitacja i terapia manualna kręgosłupa 06.11.17, 09:20
      Rehabilitacja swoją drogą, ale w domu też warto zadbać o kręgosłup, ćwiczenia same w sobie nie pomogą, jak codziennie będziemy się kłaść na byle jakim materacu, przez co nasz kręgosłup bez odpowiedniego potrzymania nie będzie w stanie odpocząć. Warto zainwestować w dobry medyczny materac, np hilding ma takie w swojej ofercie.
    • gdy_763 Re: Rehabilitacja i terapia manualna kręgosłupa 19.11.19, 10:39
      Mogę polecić w Gdańsku w Alto profesjonalne terapie powięziowe, tkanek miękkich, oraz inne mogące wpłynąć na lepsze samopoczucie w przypadku bólów kręgosłupa terapie, jak pinoterapia, suche igłowanie, terapia czaszkowo-krzyżowa czy ćwiczenia indywidualne z terapeutą.
    • djdzemo11 Re: Rehabilitacja i terapia manualna kręgosłupa 28.08.21, 10:46
      Ja mam mate do akupunktury i specjalista narazie mi niepotrzebny, z początku było to nieprzyjemne jednak teraz czuję diametralną róznicę, polecam
    • marek000 Re: Rehabilitacja i terapia manualna kręgosłupa 30.09.21, 11:03
      Polecam w Warszawie fizjoterapeutę Huberta Wrzoska bardzo skutecznie pomógł mi w ostrym bólu kręgosłupa. Łatwo go znalezc w internecie.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka