Dodaj do ulubionych

Na ból - fotel do masazu:D

08.07.14, 12:28
Hej, od dłuższego czasu zmagam sie z problemami bólu kręgosłupa. Dzieci zakupiły mi fotel do masazu......i od tamtej pory jest wyyyraźna poprawa. Polecam każdemu z tego typu problemami, świetna sprawa, świetny relaks i duża poprawa.

P.S. Ja osobiście posiadam fotel Massaggio Stravagante:D
Obserwuj wątek
    • arturacis Re: Na ból - fotel do masazu:D 09.07.14, 18:47
      Ja również słyszałem o marce Massaggio. Podobno świetny stosunek jakości do ceny:D
      • burzawa12 Re: Na ból - fotel do masazu:D 10.07.14, 08:50
        Co za przebrzydła reklama.
    • bialamartusia Re: Na ból - fotel do masazu:D 11.07.14, 17:37
      Ja też mam fotel do masażu w domu i nie narzekam. codzienny masaż wyraźnie zredukował moje bóle pleców.
    • arkadiuszander Re: Na ból - fotel do masazu:D 14.07.14, 16:10
      marzenkajankowska ja się z tobą w 100% zgadzam, fotel do masażu to świetna rzecz n przypadłości kręgosłupa. Sam się zmagam z tymi problemami i taki fotel masujący bardzo mi pomógł.
    • aga.buc Na ból - mata 04.03.15, 20:29
      Oj strasznie bolały mnie plecy, ale od czasu jak zaczęłam używać maty do masażu medivon to ból mi przeszedł. Jest niepowtarzalna, solidna w wykonaniu i czuć że z dobrej jakości materiałów wykonana. Masaż jest cudowny, ustawiam sobie funkcję podgrzewania dodatkowo i odpoczywam pełną piersią. Super sprzęcik !!!!!!!!!!
      • malapatrycja Re: Na ból - mata 05.03.15, 17:29
        Aga! Czytając wątki po kolei coraz bardziej się o Ciebie martwię. Masz problemy kostno-stawowe, bóle karku, bóle pleców i skurcze nóg. I Ty w takim stanie biegasz? Wybierz się jak najszybciej do lekarza!! Ponawiam pytania o matę. Czy są jakieś badania naukowe zgodne z EBM świadczące o skuteczności maty?
        Jeżeli tak to poproszę o link do nich lub podam swojego maila do ich przesłania. Bo raczej nie mogą to być tajne informacje. Jaka była u Ciebie przyczyna problemów z plecami i w jaki sposób przyczyna ta została usunięta przez matę? Jakie są przeciwwskazania do stosowania takiej maty? Przecież nie wszystkie problemy z plecami można traktowac masażem.
        Mam nadzieję na szybkie otrzymanie odpowiedzi ponieważ bardzo zależy mi na kupnie tej maty.
        Pozdrawiam
    • kociczka.na.dachu Re: Na ból - fotel do masazu:D 16.07.16, 12:32
      Zdecydowanie zgadzam się z Paniami wyżej, jednak ja kupiłam swoje dwa fotele w sklepie Fotele Masujące w Warszawie, w Blue City.
      Na początku miałam Yuki, a teraz mam Sanyo. Oba są świetne!
    • imild Re: Na ból - fotel do masazu:D 20.07.16, 15:17
      Dobrym rozwiązaniem są też poduszki ortopedyczne, zwłaszcza jeśli sprawa dotyczy również bólu szyi i sztywnienia karku. Polecam przejrzeć ofertę 4unlimited.com/ , mają w zanadrzu dużo akcesoriów dla osób z problemami z kręgosłupem. ;)
    • bozenajass Re: Na ból - fotel do masazu:D 03.11.16, 15:53
      Ja polecam RAM V+ , wibracja oscylacyjno-cykloidalna. Skorzystałam z takich 6 darmowych dni rehabilitacji w gabinecie na jagiellońskiej 50. Fajne odczucie i coś innego a skutecznego. Polecam serdecznie poniżej podaję nr. tel.
      661 721 955
    • eniaeniq Re: Na ból - fotel do masazu:D 05.11.17, 22:28
      moim zdaniem to też dobrze zakupić sobie porządny materac do spania. To na czym śpimy na prawdę ma ogromne znaczenie, przekonałam się o tym na własnej skórze, bardzo polecam sprawdzić materace sleepmed, jak dla mnie rewelacja.
    • weronika33l Re: Na ból - fotel do masazu:D 19.11.20, 09:38
      Witam polecam bardzo fajny sklep możesz w nim kupić [url=https://med-store.pl/pokaz-produkt/krzeslo-do-masazu-avenolife-travello/2188]krzesło do masażu[/url] naprawdę warto.
    • weronika33l Re: Na ból - fotel do masazu:D 19.11.20, 09:38
      Witam polecam bardzo fajny sklep możesz w nim kupić med-store.pl/pokaz-produkt/krzeslo-do-masazu-avenolife-travello/2188 naprawdę warto.
    • djdzemo11 Re: Na ból - fotel do masazu:D 28.08.21, 10:44
      Ja posiadam mate do akupunktury, z początku było to nieprzyjemne jednak teraz czuję diametralną róznicę, polecam
Inne wątki na temat:

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka