Dodaj do ulubionych

Rwa kulszowa - jak leczyć? (z bólem kręgosłupa)

27.01.15, 15:38
Od lat zmagam się z ta okropną przypadłością i mam pytanie do znających się w temacie: jak ta wstrętną rwę kulszową skutecznie zaleczyć, jakie leki stosujecie?
Ja obecnie mam zapisane leki przeciwbólowe (choć tych silnych nie wykupuje choć posiadam recepty wypisywane przez znających temat lekarzy). A dlaczego nie wykupuje - bo po nich nie można/nie należy jeździć autem co w moim przypadku jest nie do przyjęcia. I tak źle i tak nie dobrze.
Do zmagających się z tym schorzeniem proszę o opinie.
Obserwuj wątek
    • aga.as1 Re: Rwa kulszowa - jak leczyć? (z bólem kręgosłup 12.02.15, 23:10
      najlepiej jak najszybciej do dobrego fizjoterapeuty... leki, blokady mogą działać "zagłuszająco" na ból, przy okazji można zaszkodzić wątrobie... jeżeli chodzi o Warszawę to jak najbardziej mogę pomóc i skierować do naprawdę skutecznego rehabilitanta... w innych miastach trzeba niestety poszukać samemu lub popytać
      • malapatrycja Re: Rwa kulszowa - jak leczyć? (z bólem kręgosłup 02.03.15, 08:29
        Zgadzam się z Agą.
        To wynika z istoty schorzenia - rwa kulszowa to podrażnienie nerwu kulszowego - nerw ma zbyt mało miejsca, aby się poruszać- w jaki sposób tabletki miałyby zlikwidować ten stan? Polecam wybrać się do fizjoterapeuty.
        • leczenie_bolu_warszawa Re: Rwa kulszowa - jak leczyć? (z bólem kręgosłup 31.03.15, 12:37
          leczeniebolu.blogspot.com/
          Objawy rwy kulszowej mogą być powodowane przez różne schorzenia. Pomóc mogą małoinwazyjne metody leczenia bólu. Leczenie bólu Warszawa.
          • rz2014 Re: Rwa kulszowa - jak leczyć? (z bólem kręgosłup 11.04.15, 19:07
            Dziękuję za podpowiedzi. Jestem akurat z Rzeszowa ale też są w Rzeszowie Poradnie Leczenia Bólu i na NFZ (trzy) i "prywatne" - (również trzy)
            Pozdrawiam
    • miranda.ona Re: Rwa kulszowa - jak leczyć? (z bólem kręgosłup 18.09.15, 10:01
      Wirtualny lekarz? Myślałam, że to niemożliwe, a jednak. Dzięki serwisowi ,Znamtenbol.pl w szybki i skuteczny sposób otrzymałam profesjonalną poradę dotyczącą mojego zdrowia. Portal wybrał dla mnie specjalny, spersonalizowany trening wideo, który przyczynił się do błyskawicznego odzyskania przede mnie doskonałej formy fizycznej i psychicznej. Żaden ból już mi nie doskwiera, a w wolnych chwilach korzystam z kolejnych zalet portalu, m.in. czytam pomocne artykuły dotyczące zdrowia.
    • fizjoterapiabetkowski Re: Rwa kulszowa - jak leczyć? (z bólem kręgosłup 20.01.16, 21:18
      Boli Cię kręgosłup? Zapraszamy do skorzystania z naszej oferty. Szczegóły na stronie www.kręgoslup.pl

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka