Dodaj do ulubionych

Czy to kręgosłup szyjny? Pomocy!!!!!!!

14.01.18, 20:06
Zwracam się z prośbą do ludzi, którzy mają bądź mieli,problem z kręgosłupem szyjnym. Jakie macie objawy? Gdzie szukacie pomocy? Kogo polecacie? Moim głównym problemem są zawroty głowy, ale towarzyszy im cała paleta innych objawów. Szukam pomocy już prawie 20lat!! Nie wchodzi w rachubę już żadna rehabilitacja ani terapie manualne,bo tylko coraz gorzej po nich. Jestem po operacji wymiany dysku i z dnia na dzień jest coraz gorzej. Nie mogę dźwigać i ruchy głową też są coraz bardziej ograniczone. Pomóżcie mi!!!
Obserwuj wątek
    • wozny1234 Re: Czy to kręgosłup szyjny? Pomocy!!!!!!! 05.12.21, 10:49
      Jest w Wrocławiu gabinet Herbasol, który specjalizuje się w diagnostyce oraz w terapiach na patogeny. To one poprzez produkcję toksyn mogą osłabiać organizm i dawać takie objawy jakie masz. W szczególności, że mogą być w tkance chrzęstnej i tam powodować stany zapalne.
    • przemekjureczko Re: Czy to kręgosłup szyjny? Pomocy!!!!!!! 16.01.22, 22:58
      Cześć w Twoim przypadku kluczowa jest dokładna analiza przyczyn Twoich problemów, jeśli chcesz poszerzyć Twoją wiedzę, to zostawiam Ci kilka artykułów z mojego bloga na temat dyskopatii. Zapraszam również na konsultację online żeby rozwiać Twoje wątpliwości.

swiatrehabilitacji.pl/dyskopatia-rwa-kulszowa-rwa-barkowa-rwa-udowa-objawy-badania-leczenie-rehabilitacja/

swiatrehabilitacji.pl/dyskopatia-szyjna-ledzwiowa-objawy-i-czas-leczenia/

swiatrehabilitacji.pl/bol-po-operacji-kregoslupa-szyjnego-ledzwiowego-piersiowego-przyczyny-jak-dlugo-boli/Pozdrawiam
      Przemek

• przemekjureczko Re: Czy to kręgosłup szyjny? Pomocy!!!!!!! 26.02.22, 17:45
      Cześć w Twoim przypadku kluczowa jest przede wszystkim diagnostyka czyli ustalenie problemu objawów, zerknij na mój portal o rehabilitacji gdzie możesz znaleźć wiele ciekawych artykułów, między innymi takich jaki jest Twój problem

swiatrehabilitacji.pl/bol-glowy-z-tylu-boku-przodu-objawy-przyczyny-rodzaje-leczenie/

swiatrehabilitacji.pl/zawroty-glowy-i-mdlosci-krecenie-w-glowie-objawy-przyczyny-diagnostyka-leczenie/

swiatrehabilitacji.pl/bol-po-operacji-kregoslupa-szyjnego-ledzwiowego-piersiowego-przyczyny-jak-dlugo-boli/

swiatrehabilitacji.pl/
      Pozdrawiam
      Przemek

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka