Dodaj do ulubionych

Naturalne leki na ból kręgosłupa

02.07.09, 13:31
Witam,
szukalem jakis czas temu czegoś naturalnego, nie obciążającego wątroby, i znalazłem coś co naprawde działa i chce się tym podzielić :)
moge polecic z cała pewnoscia zestaw ktory zlikwidowal moje bole kregoslupa w odcinku ledzwiowym, a przy okazji moje kolana mnie juz niemal nie bolą
tutaj wiecej informacji :)
www.stawy-kregoslup.pl/p/87/strona
zamówić bezposrednio mozna tu:
www.stawy-kregoslup.pl/z/87/zamow
pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • kamila_soban Re: Naturalne leki na ból kręgosłupa 08.03.11, 21:20
      Myślę, że bardziej skuteczna będzie elektrostymulacja aparatami typu TENS.
      Stymuluje naturalne mechanizmy przeciwbólowe, jest bezpieczna i tańsza od leków.
      • kamila_soban Re: Naturalne leki na ból kręgosłupa 15.04.11, 13:59
        W przypadku bólów krzyża bardzo przydają się specjalne pasy do elektrostymulacji, które ułatwiają rozmieszczenie elektrod i w pewnym stopniu usztywniają się kręgosłup.
        diamedica.pl/index.php?cat_id=102&page=0&view=3&sort=default
    • pomorskirehabilitant Re: rehabilitacja domowa Pomorskim Rehabilitant 16.07.11, 09:37
      Jeżeli ktoś potrzebuje profesjonalnej domowej rehabilitacji na terenie Trójmiasta to zapraszam. Pomorski Rehabilitant www.pomorskirehabilitant.pl/buttons.htm
      • nnely27 pas 31.07.11, 20:52
        a co myślicie o czymś takim
        sklep.ski.net.pl/ledzwiowo-krzyzowy-neox-cross-p-394.html
    • jolanta00123 Re: Naturalne leki na ból kręgosłupa 14.09.12, 09:53
      Naturalnym sposobem jest wymiana materaca :) ja kupiłam na przyjemnysen.pl/
    • meganka_1 Re: Naturalne leki na ból kręgosłupa 14.12.12, 14:08
      Możesz też spróbować zastosować suplement diety Alfa Activ. Przede wszystkim jest to całkowicie naturalny produkt, który pomaga zwalczać nie tylko dolegliwości, o których pisałeś, ale też wiele innych. Powinien Ci pomóc :)
    • kleo6 Re: Naturalne leki na ból kręgosłupa 11.01.13, 16:04
      W tym temacie z pewnością pomoże sól bocheńska od salco. Stosuje się to codziennie przez min. 3 tyg w kąpielach np. Sól uzupełnienia mikroelementy w organizmie i poprawia ogólną kondycje. www.salco.pl
    • patrykm82 Re: Naturalne leki na ból kręgosłupa 07.06.13, 15:22
      Na bóle kręgosłupa najlepszy jest dobry materac. Polecam sprawdzony przeze mnie materac Natura typu bonell polskiej myśli i konstrukcji. Bardzo ważnym elementem naszego materaca jest jego górna część, uniwersalna na lato i zimę, z którą ludzkie ciało ma kontakt w czasie snu i odpoczynku.
      Wykonana jest ona z materiałów w 100% naturalnych tj.:
      bawełny
      łuski gryki
      naturalnej skóry
      Dzięki nim materac "NATURA" posiada wiele walorów leczniczo-zdrowotnych, a pozytywne opinie o naszym materacu stawiają go w grupie o najwyższej jakości klasy sprzętu. WWW.eko-med.otwarte24.pl
Inne wątki na temat:

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka