Dodaj do ulubionych

gdzie hale namiotowe ?

08.01.14, 13:24
Witam, gdzie znajdę firmę która stawia hale namiotowe? chodzi mi o takie ze ścianami z blachy a pokrycie z plandeki. lekkie i w razie możliwości można je przenieść (stelaż przenośny). z automatycznymi wrotami. znalazłem dobrą i tanią firmę ABZ w Suchym Lesie (www.taniehale.com.pl) , ale chce jeszcze porównać ceny w okolicy Pułtuska (zeby obniżyć koszty transportu) choć dotąd nie znalazłem tańszych.
Obserwuj wątek
    • rafaluka Re: gdzie hale namiotowe ? 09.01.14, 18:05
      Witam ewes2vp.pl czasami lepiej nie stawiać tylko na cenę bo każdy zrobi cenę pod klienta ale wiadomo , że na czymś muszą zejść z ceny i na pewno nigdy firmy nie zejdą z zarobku raczej wychudzą konstrukcję i dadzą gorsze materiały ale i tak zarobią swoje (to tylko moje zdanie oczywiście ) a jeżeli chodzi o firmę to znajomy współpracował z firmą z allegro i naprawdę firma rzetelna i niedroga allegro.pl/solidna-hala-namiotowa-9x13x4-5-hale-namiotowe-i3855596345.html
      • ewes2vp.pl Re: gdzie hale namiotowe ? 10.01.14, 14:54
        dziękuję, zaraz spr linka.
      • xvpaula Re: gdzie hale namiotowe ? 05.02.14, 15:24
        ja natomiast kupiłam halę namiotową od firmy Das Company. Mają bardzo dobre materiały, zarówno poszycie jak i konstrukcja są na najwyższym poziomie. Nasza hala stoi już 2 lata i jak tak dalej pójdzie to postoi jeszcze ładne parę lat.
    • hamer32 Re: gdzie hale namiotowe ? 02.07.14, 13:53
      Wiem ,ze współpracują na terenie całej PL przejrzyj sobie ich ofertę,może będzie CI odpowiadac mastapolska.pl/ Jakis czas temu wynajmowaliśmy u nich kilka namiotów imprezowych , sprawdziły się, dlatego proponuje firmę;)
      • asia1986_pl Re: gdzie hale namiotowe ? 23.10.14, 17:47
        A pytałaś w Protanie: protan-elmark.com.pl ???
        Jaka hala konkretnie cię interesuje? Mam na myśli, do czego ma służyć?
    • sprytnymis Re: gdzie hale namiotowe ? 12.03.15, 08:55
      Namioty halowe to bardzo przydatna rzecz zwłaszcza na dużych imprezach tj. targi firmowe czy też mniejsze pikniki w gronie znajomych. Polecam firmę, która ma bardzo dobrą ofertę http://www.budostal.eu/hale-namiotowe/
    • przemo112233 Re: gdzie hale namiotowe ? 16.04.15, 13:20
      Katalog projektów gotowych hal namiotowych można znaleźć na naszej stronie. futur.pl/index.php/projekty-gotowe
    • kamila.sauf Re: gdzie hale namiotowe ? 16.09.15, 11:15
      Ja serdecznie Ci polecam firmę z wielkopolski... Nazywają się KonHal. Wykonywali dla mojego kuzyna hale magazynowe. Wiadomo, że poszukując takiej firmy która wykonuje [url=http://konhal.pl]hale namiotowe cena[/url] dla mojego kuzyna była ważnym kryterium wyboru firmy. I pamiętam, że oni mieli ceny bardzo korzystne.
    • megorz Re: gdzie hale namiotowe ? 13.10.15, 21:30
      Ja ze swojej strony mogę polecić firmę Arpa Event z Częstochowy, która specjalizuje się w wynajmie urządzeń plenerowych w tym hale namiotowe. Dla zainteresowanych cennik oraz więcej informacji znajdziecie tutaj: www.favore.pl/74586_namiot-krzesla-stoly-pokrowce-obciazniki.html
    • estera1538 Re: gdzie hale namiotowe ? 07.12.15, 01:21
      Hale namiotowe oraz namioty handlowe można dostać na polotent.pl/12-namioty-handlowe i są to bardzo wytrzymałe. Firma obsługuje całą Polskę. Do wyboru są różne kolory oraz rozmiary.
    • wasik7 Re: gdzie hale namiotowe ? 22.12.15, 10:23
      Ja, hale namiotową, wynajmowałam z firmy elmark-wynajem.pl/. Są to naprawdę wytrzymałe konstrukcje.
    • nikosia6 Re: gdzie hale namiotowe ? 29.12.15, 13:50
      Ja ze swojej strony mogę polecić firmę ,,Kudu Polska" z Krakowa. Bezproblemowa współpraca. Hala postawiona,dach z plandeki,ściany pokryte blachą trapezową. Super,bardzo duży wybór- www.sezonmax.pl.
    • corvel Re: gdzie hale namiotowe ? 23.01.17, 09:00
      Sprawdź sobie hale namiotowe ocieplane. Myślę, że powinni Ci pomóc. Mają ładne hale i profesjonalnie je stawiają.
      • uszaty_skrzat Re: gdzie hale namiotowe ? 28.01.17, 19:25
        ja z czystym sumieniem proponuje www.grupalukasiuk.pl nie najtaniej ale zawsze sumiennie precyzyjnie i na czas
    • nastkakam Re: gdzie hale namiotowe ? 08.08.18, 10:14
      Jeśli potrzebujecie hali namiotowej na jakąś imprezę (firmowa, ślub) lub poprostu jako magazyn to polecam firmę Polidomes construction polidomes-construction.pl . Oferują też hale magazynowe, sportowe, handlowe, przemyslowe a nawet obiekty geodezyjne.
    • levvy81 Re: gdzie hale namiotowe ? 18.10.21, 17:30
      Swoje hale namiotowe zamawiałem z dascompany.com, super się sprawdzają, dobra jakość, i ogromny wybór rozmiarów

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka