Dodaj do ulubionych

Brakuje mi w Chrzanowie duzego supermarketu..

13.09.04, 13:39
Podobno w okolicach ul Slaskiej mial stanac
Champion /taki jak w Jaworznie/. Niestety , jeden z radnych
/handlowiec / zablokowal ta inwestycje.
Albert i Lewiatan to stanowczo za malo jak na miasto powiatowe.
Czy czesto zmuszenie jestescie robic zakupy wieczorem ?
Obserwuj wątek
    • jacekm22 Re: Brakuje mi w Chrzanowie duzego supermarketu.. 02.10.04, 15:09
      Jak zwykle komus na tym zalezy by takowy supermarket nie powstal!! Przeciez
      bedzie konkurencja dla ex-Szalonego Maxa teraz Alberta , a pozniej jakiejs
      innej nazwy po co placic podatki ?? Jak nawet Rafineria ich nie placi ???
      • dorotad30 Re: Brakuje mi w Chrzanowie duzego supermarketu.. 29.01.05, 23:24
        Czego chciałabyś poszukać w takim supermarkecie? NIe wydaje mi się
        aby czegoś brakowało w tych wszystkich ,które są.I tak żaden z nich
        nie płaci podatku bo wszystkie wykazują straty,Podatki płacą tylko
        małe sklepy, więc może lepiej takim dać szanse.
    • kapula Re: Brakuje mi w Chrzanowie duzego supermarketu.. 01.03.05, 15:59
      margaritta1 napisała:

> Podobno w okolicach ul Slaskiej mial stanac
      > Champion /taki jak w Jaworznie/. Niestety , jeden z radnych
      > /handlowiec / zablokowal ta inwestycje.
      > Albert i Lewiatan to stanowczo za malo jak na miasto powiatowe.
      > Czy czesto zmuszenie jestescie robic zakupy wieczorem ?

No to się doczekałaś.....
    • dzastina2 Re: Brakuje mi w Chrzanowie duzego supermarketu.. 04.03.05, 17:35
      jesli chodzi o supermarcety to mi najbardziej odpowiada Max, ale słyszałam , ze
      ma powsatć w chrzanowie tesco, tu gdzie teraz jest plac handlowy koło Maxa.
      • lisek38 Re: Brakuje mi w Chrzanowie duzego supermarketu.. 14.03.05, 11:20
        dzastina2 napisała:

> jesli chodzi o supermarcety to mi najbardziej odpowiada Max, ale słyszałam ,
        ze
        >
        > ma powsatć w chrzanowie tesco, tu gdzie teraz jest plac handlowy koło Maxa.

ma stanąć to jeszcze nie jest pewne, ale jest już dyskusja o tym tutaj:
        www.forum.blobox.aplus.pl/viewtopic.php?t=435
    • kubusc Re: Brakuje mi w Chrzanowie duzego supermarketu.. 16.03.05, 13:40
      marze o tym aby w chrzanowie powstała ikea. szkoda że to niemożliwe. ale jakis
      duży sklep meblowy powinien powstać i market budowlany także. powinna stąd
      zniknąc chociażby 1 biedronka a na jej miejscu mogliby zrobic jakiś hipermarket
      lepszej klasy i większy.
      • lisek38 Re: Brakuje mi w Chrzanowie duzego supermarketu.. 17.03.05, 10:40
        Oj, IKEI na pewno nie będzie :(

Wejdź i napisz na www.twojezdanie.er.pl Forum powiatu Charznowskiego.
        Niestety wymagana rejestracja, ale tylko dlatgo by roboty nie umieszczały
        reklam na forum. Zapraszamy.
        • margaritta1 Re: Brakuje mi w Chrzanowie duzego supermarketu.. 18.03.05, 13:16
          Doroto , niczego nie pragnę szukać w supermarketach, tylko kończąc
          pracę wieczorem chciałabym szybko i w jednym miejscu zrobić zakupy.
          Czy jesteś w stanie po 17 zastac w Chrzanowie jakikolwiek otwarty "mały sklep"?
          To że supermarkety nie płacą podatków to nie moja - konsumenta - wina.
          Żal mi jest małych sklepikarzy , których obroty spadają i nie przetrwają oni
          wszyscy w handlu. Małe sklepy powinny zacząć specjalizowac się np piekarnia,
          dobra cukiernia, rzeznik, zdrowa żywność.
    • chani-nr1 teraz bedą 4... 04.11.05, 15:51
      ...teraz zamiast jednego dużego hiper-supermarketu z psażami handlowymi itp.
      mamy do wyboru: Albert, Lewiatan:D, Champion i ... 6 grudnia otwarcie TESCO...
      Są jeszcze Biedronki i Plus... Wiec generalnie można robiż zakupy p ogodzianch pracy

gdzie najchętniej zaglądacie i kupujecie?
      ja jeszcze w "naszym" Lewiatanie nie byłam
      • chani-nr1 Tesco 19.11.05, 17:33
        jednak sa opóźnienia - otwarcie przewiduja na 15-go grudnia, a nie jak
        dotychczas na 6 grudnia
        • hiryu Re: Tesco 19.11.05, 18:54
          No to się piękna konkurencja zrobi w okolichach Trzebińskiej :D
          Tesco vs Albert vs Biedronka :D Kto wygra?? Może jakieś zakłady bukmacherskie :]

A pamietam jeszcze jak w biedronce było Apogeum a w miejscu centrum handlowego
          MAx zielona łąka <lol>
          • arturs26 Re: Tesco 19.11.05, 20:22
            Ponoc juz nie Biedronka tylko Aldo.Niewazne co zamnie a pomnie to tych marketow
            juz jesto jakies kilka za duzo.Co z tego,ze tych marketow jest i bedzie kilka
            jak mieszkancow nie stac na wieksze zakupy.
            • chani-nr1 Re: Tesco 20.11.05, 11:45
              a to, ze zwykle trzeba dobrze poptrzeć po cenach i jakby nie było - coś co w
              "Albercie" jest po 4,99 w "Biedronce" kupisz po 4,49 (kawa "Tchibo" Family), a w
              "Plusie" herbata "earl grey" jest po 0,89, gdy w innych sklepach po 1,39...
              Ja często wolę nadłożyc kilka korków lub nawet i km, a kupic cos dobrego a taniej.
    • hiryu Re: Brakuje mi w Chrzanowie duzego supermarketu.. 23.11.05, 17:33
      wiadomosci.o2.pl/?s=513&t=5073
      Polecam... Trochę za bardzo "w jedną stronę" ale prezentuje niezaprzeczalne
      zalety dużych centrów handlowych...
      • karmazynala Re: Brakuje mi w Chrzanowie duzego supermarketu.. 26.11.05, 17:15
        Wy sie kłócicie a w Libiążu ledwo Biedronka, Lewiatan i jeszcze jakieś małe
        supermarkeciki są < apel: więcej supermarketów bo wyemigrujemy do
        Chrzanowa!!! :D >
        • chani-nr1 Re: Brakuje mi w Chrzanowie duzego supermarketu.. 28.11.05, 18:44
          cóż... może chrzanów ma lepszą;) lokalizację jak chodzi o super-, hiper-:D ale
          na zakupy do Chrzanowa zapraszamy czemu nie:-)
      • hiryu Re: Brakuje mi w Chrzanowie duzego supermarketu.. 28.11.05, 10:34
        Tutaj dla wyrównania druga strona medalu. Też trochę w jedna strone ;)
        wiadomosci.onet.pl/1297066,2679,1,kioskart.html
    • chani-nr1 Ikea... 28.11.05, 22:29
      a ja bym chciała, aby w Chrz. była Ikea albo chociaż OBI... bo faktycznie tych
      super-, hiper- wszystko w jednym i dwa w jednym to już jest tu trochę, a nie
      mamy jak dotąd dobrego jednego marketu budowlano-meblowego... Może tak w miejscu
      starych szpitali taki np. Leroy Merlin...
Inne wątki na temat:

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka