material.girl 17.10.05, 11:18 Najlepiej w okolicach poludnia. Nie wiecie nic na ten temat, zalezy mi, zeby nie byl drogi i w miare blisko od poludnia. Idzie zima, ale trzeba sie za siebie wziac, zeby na wiosne wygladac dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hiryu Re: Gdzie aerobik, joga lub pilates w chrzanowie? 17.10.05, 22:51 O! Dobre podejście ;) Będzie się za kim oglądać wiosną :P Dobra dobra - teraz na serio :D Nic mi na ten temat nei wiadomo :D Ponoć Fitness Latino na Kątach jest niezłe... Ale z południa to kawałek... Odpowiedz Link Zgłoś
arti260 Re: Gdzie aerobik, joga lub pilates w chrzanowie? 25.10.05, 13:14 Z tego co wiem,moja kolezanka chodzila do SP nr8. Odpowiedz Link Zgłoś
chani-nr1 Re: Gdzie aerobik, joga lub pilates w chrzanowie? 25.10.05, 15:16 A podobno w 10-ce we wtorki i w czwartki też jest jakiś aerobik:) Odpowiedz Link Zgłoś
material.girl Re: Gdzie aerobik, joga lub pilates w chrzanowie? 26.10.05, 13:31 Ehe bylam tam pare razy. Pani Z. daje niezly wycisk, ale mam dosyc daleko z poludnia i o tej porze roku szybko robi sie ciemno, wiec wolalabym chodzic na aero w okolicaach poludnia. Dowiedzialam sie ostatnio, ze byl organizowany w 8, ale ze wzgledu na mala liczbe osob zaintetresowanych Pani prowadzaca zrezygnowala:[... Echh Odpowiedz Link Zgłoś
material.girl Re: Gdzie aerobik, joga lub pilates w chrzanowie? 02.12.05, 16:13 znalazlam, chodze i jest super:)... Odpowiedz Link Zgłoś
chani-nr1 Re: Gdzie aerobik, joga lub pilates w chrzanowie? 02.12.05, 19:04 gdybym miała więcej czasu tez bym się gdzieś zapisała, a tu niestety ostatnim moim sportem jak iuprawiam, to bieganie na przystanek i... znany niektórym udział w maratonie zwanym "Wyścig Szczurów":-D Odpowiedz Link Zgłoś
gatta86 Re: Gdzie aerobik, joga lub pilates w chrzanowie? 25.12.05, 15:08 Hey :) a slyszal ktos o aerobiku w MOKSIR?? CZy jest tam moze?? I ma ktos namiary?? z Gory dzieki :):):* Odpowiedz Link Zgłoś
dgwn Re: Gdzie aerobik, joga lub pilates w chrzanowie? 25.01.06, 12:20 A gdzie znalazłaś? Ja też ostatnio myślałam, żeby się rozruszać. Mnie pasowało bliżej centrum. Pocecacie jakieś miejsce? Odpowiedz Link Zgłoś
kruszynka301 Re: Gdzie aerobik, joga lub pilates w chrzanowie? 26.01.06, 18:12 Najlepsze jest Fitnes Latino na Kątach, ale zapisy są już na marzec. Zajęcia są różnorodne: step, fitnes, latino dance, power step, fitball. Chodzę już przeszło rok 3 razy w tygodniu i uzależniłam się, jak zresztą większość dziewczyn;). Zajęcia są prowadzone na niedużej sali, mieści się maks. 10 osób. Zajęcia są prowadzone codziennie, od 17 do 20.00. Odpowiedz Link Zgłoś
gatta86 Re: Gdzie aerobik, joga lub pilates w chrzanowie? 28.01.06, 16:16 Jeszcze osttanio na Chrzanowie pojawily sie ogloszenie ze w PG1 na Zielonej jest organizowany aerobik W pon. od 18.30-19.30 a w srody i w piatki od 18-19 A jakie sa koszta w Fitenes Latnio?? Odpowiedz Link Zgłoś
kruszynka301 Re: Gdzie aerobik, joga lub pilates w chrzanowie? 28.01.06, 17:42 przykładowe ceny w Latino: za miesięczny karnet 12 wejść (plus 1 wejście lub sauna gratis) płacę 90 zł. Miesięczny karnet bez ograniczeń kosztuje 120 zł. Jednak są kłopoty z miejscami, wczoraj zapisywałam się już na zajęcia kwietniowe;). Odpowiedz Link Zgłoś