Dodaj do ulubionych

Gdzie aerobik, joga lub pilates w chrzanowie?

17.10.05, 11:18
Najlepiej w okolicach poludnia. Nie wiecie nic na ten temat, zalezy mi, zeby
nie byl drogi i w miare blisko od poludnia. Idzie zima, ale trzeba sie za
siebie wziac, zeby na wiosne wygladac dobrze.
Obserwuj wątek
    • hiryu Re: Gdzie aerobik, joga lub pilates w chrzanowie? 17.10.05, 22:51
      O! Dobre podejście ;) Będzie się za kim oglądać wiosną :P

Dobra dobra - teraz na serio :D Nic mi na ten temat nei wiadomo :D Ponoć Fitness
      Latino na Kątach jest niezłe... Ale z południa to kawałek...
      • arti260 Re: Gdzie aerobik, joga lub pilates w chrzanowie? 25.10.05, 13:14
        Z tego co wiem,moja kolezanka chodzila do SP nr8.
    • chani-nr1 Re: Gdzie aerobik, joga lub pilates w chrzanowie? 25.10.05, 15:16
      A podobno w 10-ce we wtorki i w czwartki też jest jakiś aerobik:)
      • material.girl Re: Gdzie aerobik, joga lub pilates w chrzanowie? 26.10.05, 13:31
        Ehe bylam tam pare razy. Pani Z. daje niezly wycisk, ale mam dosyc daleko z
        poludnia i o tej porze roku szybko robi sie ciemno, wiec wolalabym chodzic na
        aero w okolicaach poludnia. Dowiedzialam sie ostatnio, ze byl organizowany w 8,
        ale ze wzgledu na mala liczbe osob zaintetresowanych Pani prowadzaca
        zrezygnowala:[... Echh
        • material.girl Re: Gdzie aerobik, joga lub pilates w chrzanowie? 02.12.05, 16:13
          znalazlam, chodze i jest super:)...
          • chani-nr1 Re: Gdzie aerobik, joga lub pilates w chrzanowie? 02.12.05, 19:04
            gdybym miała więcej czasu tez bym się gdzieś zapisała, a tu niestety ostatnim
            moim sportem jak iuprawiam, to bieganie na przystanek i... znany niektórym
            udział w maratonie zwanym "Wyścig Szczurów":-D
            • gatta86 Re: Gdzie aerobik, joga lub pilates w chrzanowie? 25.12.05, 15:08
              Hey :) a slyszal ktos o aerobiku w MOKSIR?? CZy jest tam moze?? I ma ktos
              namiary?? z Gory dzieki :):):*
          • dgwn Re: Gdzie aerobik, joga lub pilates w chrzanowie? 25.01.06, 12:20
            A gdzie znalazłaś?
            Ja też ostatnio myślałam, żeby się rozruszać. Mnie pasowało bliżej centrum.
            Pocecacie jakieś miejsce?
            • kruszynka301 Re: Gdzie aerobik, joga lub pilates w chrzanowie? 26.01.06, 18:12
              Najlepsze jest Fitnes Latino na Kątach, ale zapisy są już na marzec. Zajęcia są różnorodne: step, fitnes, latino dance, power step, fitball. Chodzę już przeszło rok 3 razy w tygodniu i uzależniłam się, jak zresztą większość dziewczyn;). Zajęcia są prowadzone na niedużej sali, mieści się maks. 10 osób. Zajęcia są prowadzone codziennie, od 17 do 20.00.
              • gatta86 Re: Gdzie aerobik, joga lub pilates w chrzanowie? 28.01.06, 16:16
                Jeszcze osttanio na Chrzanowie pojawily sie ogloszenie ze w PG1 na Zielonej jest
                organizowany aerobik W pon. od 18.30-19.30 a w srody i w piatki od 18-19

A jakie sa koszta w Fitenes Latnio??
                • kruszynka301 Re: Gdzie aerobik, joga lub pilates w chrzanowie? 28.01.06, 17:42
                  przykładowe ceny w Latino: za miesięczny karnet 12 wejść (plus 1 wejście lub sauna gratis) płacę 90 zł. Miesięczny karnet bez ograniczeń kosztuje 120 zł. Jednak są kłopoty z miejscami, wczoraj zapisywałam się już na zajęcia kwietniowe;).
Inne wątki na temat:

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka