Dodaj do ulubionych

Poszukuje dobrego ginekologa

06.11.05, 20:37
Witam!
Mieszkam w Chrzanowie od niedawna, czy mogłaby mi któraś z Was polecic
dobrego ginekologa najlepiej kobiete??
Obserwuj wątek
    • chani-nr1 Re: Poszukuje dobrego ginekologa 06.11.05, 20:51
      szczerze?
      Chrzanów ma kiepskich gienkologów i mało ich jest raczej, a już zwłaszcza kobiet
      (nawet nie wiem ,czy takie są u nas). Podobno - dobrzy są w nowym szpitalu
      (tylko przyjmują w dziwnych godzinach - południowych). Kolejki ma też p. Okólski
      na Północy...
    • edzia722 Re: Poszukuje dobrego ginekologa 06.11.05, 22:16
      Cześć!
      Ja zaliczyłam paru chrzanowskich ginekologów jak można tak okreslić ale z
      czystym sumieniem mogę polecić dr Marka Strzyża, który przyjmuje w Trzebini. Mi
      poleciły Go koleżanki i jestem bardzo zadowolona z tym, że są to wizyty
      prywatne. W zeszłym roku rodziłam pod Jego okiem i było naprawdę ok. Polecam bo
      ja się nie zawiodłam.
      • mruczesobie Re: Poszukuje dobrego ginekologa 11.11.05, 00:53
        tak,tak,tak,pan Marek Strzyż jest fantastyczny, nie kłamie, nie spouchwala się
        i jest kompetentny a poza tym całkiem aseksualny...
        • kathleen3 Re: Poszukuje dobrego ginekologa 30.12.05, 18:23
          dr Donata Baryłka - młoda przesympatyczna kobieta . i jak dla mnie dobry
          fachowiec
      • clarisa1 Re: Poszukuje dobrego ginekologa 25.02.06, 10:41
        A czy do dr. Strzyża trzeba się wcześniej zapisać na wizytę.Jeśli tak to ile
        wcześniej?Ile kosztuje wizyta?
        • znowuniedziela Re: Poszukuje dobrego ginekologa 26.02.06, 13:28
          zadzwon,on ci powie,ale zazwyczaj,jesli zadzwonisz,przyjmie cię,wizyta kosztuje
          ok,80 zł.za cytologie płacisz odzielnie 20 zł.Gwarantowana miła i fachowa
          rozmowa,dyskrecja .
          • chani-nr1 Re: Poszukuje dobrego ginekologa 26.02.06, 15:00
            za taką cenę, to chyba wolałabym w krakowie znaleźć dobrego ginekologa - tam
            biorą za wizyte od 30 zeta w zwyż zależnie od celu wizyty + koszta badań
            • znowuniedziela Re: Poszukuje dobrego ginekologa 26.02.06, 19:19
              jesli chodzi o kraków to nawet w państwowej przychodni jest sie milej obsłużona
              niż tu...wiec nie dziw się,że posyłam do Strzyża...on jest drogi ale
              przynajmniej miły i nie robi aluzji,jak niektóre prywatne lekarki i lekarze
              tu,noe wspomne o diabecie i harcerskiej w trzebin i,bo tam pracuja już tylko
              ludzie ,którzy nie moga chyba z niedouczenia znaleźć pracy...(jakby kto pytał-
              autopsja;)
              • chani-nr1 Re: Poszukuje dobrego ginekologa 26.02.06, 23:29
                oj... o diabecie to moim zdanie maż wstyd wspominac, że się z tamtejszych usług
                korzysta... Raz w mieście coś mi się stało z szyją, późnym popołudniem, ok 17-j
                - jakis "postrzał" czy coś - w każdym razie zesztywniała mi... Jakiś dobry
                człowiek zawiózł mnie do Diabetu - bo była jeszcze czynna i najbliżej...
                odesłali mnie na pogotowie, bo "tu już nie ma lekarza, który by mnie przyjął
                dziś, może jutro...".. . Więc ten Pan zawiózł mnie na pogotowie... Wszystko
                skończyło się dobrze - potem tylko przez kilkanaście dni miałam przykurcze
                mięśni szyi... Ale od tego czasu "diabet" omijam z daleka
                • znowuniedziela Re: Poszukuje dobrego ginekologa 27.02.06, 19:29
                  jweśli chodzi o lekarzy to niestety u nas-dobry drogi się sprawdza-w domyśle
                  jest miły,drogi i dobry...takie czasy,niestety...
                  • chani-nr1 Re: Poszukuje dobrego ginekologa 01.03.06, 00:32
                    a mnie dzis zaskoczono w poradni K na Północy - poszłam umówić się na jakiś
                    termin ("a neich tam - nawet za 3 tygodnei - byle na rano" myslałam), a w
                    rejestracji pani do mnei - na czwartek na 10-j pasuje?"...yyy "ten czwartek?!" -
                    tak ten!... szok...

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka