bea774 06.11.05, 20:37 Witam! Mieszkam w Chrzanowie od niedawna, czy mogłaby mi któraś z Was polecic dobrego ginekologa najlepiej kobiete?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
chani-nr1 Re: Poszukuje dobrego ginekologa 06.11.05, 20:51 szczerze? Chrzanów ma kiepskich gienkologów i mało ich jest raczej, a już zwłaszcza kobiet (nawet nie wiem ,czy takie są u nas). Podobno - dobrzy są w nowym szpitalu (tylko przyjmują w dziwnych godzinach - południowych). Kolejki ma też p. Okólski na Północy... Odpowiedz Link Zgłoś
edzia722 Re: Poszukuje dobrego ginekologa 06.11.05, 22:16 Cześć! Ja zaliczyłam paru chrzanowskich ginekologów jak można tak okreslić ale z czystym sumieniem mogę polecić dr Marka Strzyża, który przyjmuje w Trzebini. Mi poleciły Go koleżanki i jestem bardzo zadowolona z tym, że są to wizyty prywatne. W zeszłym roku rodziłam pod Jego okiem i było naprawdę ok. Polecam bo ja się nie zawiodłam. Odpowiedz Link Zgłoś
mruczesobie Re: Poszukuje dobrego ginekologa 11.11.05, 00:53 tak,tak,tak,pan Marek Strzyż jest fantastyczny, nie kłamie, nie spouchwala się i jest kompetentny a poza tym całkiem aseksualny... Odpowiedz Link Zgłoś
kathleen3 Re: Poszukuje dobrego ginekologa 30.12.05, 18:23 dr Donata Baryłka - młoda przesympatyczna kobieta . i jak dla mnie dobry fachowiec Odpowiedz Link Zgłoś
clarisa1 Re: Poszukuje dobrego ginekologa 25.02.06, 10:41 A czy do dr. Strzyża trzeba się wcześniej zapisać na wizytę.Jeśli tak to ile wcześniej?Ile kosztuje wizyta? Odpowiedz Link Zgłoś
znowuniedziela Re: Poszukuje dobrego ginekologa 26.02.06, 13:28 zadzwon,on ci powie,ale zazwyczaj,jesli zadzwonisz,przyjmie cię,wizyta kosztuje ok,80 zł.za cytologie płacisz odzielnie 20 zł.Gwarantowana miła i fachowa rozmowa,dyskrecja . Odpowiedz Link Zgłoś
chani-nr1 Re: Poszukuje dobrego ginekologa 26.02.06, 15:00 za taką cenę, to chyba wolałabym w krakowie znaleźć dobrego ginekologa - tam biorą za wizyte od 30 zeta w zwyż zależnie od celu wizyty + koszta badań Odpowiedz Link Zgłoś
znowuniedziela Re: Poszukuje dobrego ginekologa 26.02.06, 19:19 jesli chodzi o kraków to nawet w państwowej przychodni jest sie milej obsłużona niż tu...wiec nie dziw się,że posyłam do Strzyża...on jest drogi ale przynajmniej miły i nie robi aluzji,jak niektóre prywatne lekarki i lekarze tu,noe wspomne o diabecie i harcerskiej w trzebin i,bo tam pracuja już tylko ludzie ,którzy nie moga chyba z niedouczenia znaleźć pracy...(jakby kto pytał- autopsja;) Odpowiedz Link Zgłoś
chani-nr1 Re: Poszukuje dobrego ginekologa 26.02.06, 23:29 oj... o diabecie to moim zdanie maż wstyd wspominac, że się z tamtejszych usług korzysta... Raz w mieście coś mi się stało z szyją, późnym popołudniem, ok 17-j - jakis "postrzał" czy coś - w każdym razie zesztywniała mi... Jakiś dobry człowiek zawiózł mnie do Diabetu - bo była jeszcze czynna i najbliżej... odesłali mnie na pogotowie, bo "tu już nie ma lekarza, który by mnie przyjął dziś, może jutro...".. . Więc ten Pan zawiózł mnie na pogotowie... Wszystko skończyło się dobrze - potem tylko przez kilkanaście dni miałam przykurcze mięśni szyi... Ale od tego czasu "diabet" omijam z daleka Odpowiedz Link Zgłoś
znowuniedziela Re: Poszukuje dobrego ginekologa 27.02.06, 19:29 jweśli chodzi o lekarzy to niestety u nas-dobry drogi się sprawdza-w domyśle jest miły,drogi i dobry...takie czasy,niestety... Odpowiedz Link Zgłoś
chani-nr1 Re: Poszukuje dobrego ginekologa 01.03.06, 00:32 a mnie dzis zaskoczono w poradni K na Północy - poszłam umówić się na jakiś termin ("a neich tam - nawet za 3 tygodnei - byle na rano" myslałam), a w rejestracji pani do mnei - na czwartek na 10-j pasuje?"...yyy "ten czwartek?!" - tak ten!... szok... Odpowiedz Link Zgłoś