hiryu Re: Czy lubicie to co robicie? czyt. praca, szkol 03.12.05, 23:43 Szkola wszelkiego rodzaju skonczona ale fajnie bylo :P Praca? Nawet nie mam czasu sie zastanowic nad nia :P Odpowiedz Link Zgłoś
material.girl Re: Czy lubicie to co robicie? czyt. praca, szkol 04.12.05, 09:45 studiuje i pracuje:P Odpowiedz Link Zgłoś
material.girl Re: Czy lubicie to co robicie? czyt. praca, szkol 06.12.05, 18:05 haha, nie ma to jak klopoty ze wzrokiem... przeczytalam "co robicie" zamiast "czy lubicie". hehe. nie przepadam za studiami ani za praca, ale trzeba cos robic... echh:) Odpowiedz Link Zgłoś
chani-nr1 Re: Czy lubicie to co robicie? czyt. praca, szkol 06.12.05, 00:00 ja lubię tylko swoje hobby:-D i ludzi, którzy mnie otaczają - w szkole był ok (IILO), a na studiach same baby (pedagogika na AP):-D teraz pracuję nie w zawodzie, bo w firmie poligraficznej w Kraq i ... szukam czegoś ciekawszego... Odpowiedz Link Zgłoś
material.girl Re: Czy lubicie to co robicie? czyt. praca, szkol 06.12.05, 18:06 ja tez chodzilam do II i studiuje na AP:), ale polonistyke;) Odpowiedz Link Zgłoś
mruczesobie Re: Czy lubicie to co robicie? czyt. praca, szkol 06.12.05, 22:20 o, ja też chodziłam do II LO jestem z roku 78 a WY? Odpowiedz Link Zgłoś
chani-nr1 Re: Czy lubicie to co robicie? czyt. praca, szkol 06.12.05, 23:21 II LO - mat-fiz u p.Wąs, rocznik ten najlepszy - 80. pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
joannapt Re: Czy lubicie to co robicie? czyt. praca, szkol 07.12.05, 08:26 Ja też chodziłam do II LO rocznik 79 i wychowawczyni p. Bierca :) i malowałam te piękne dinozaury co są na ścianach na 1 piętrze (czy one jeszcze tam są??) Skończyłam AP tylko geografie :) i wywiało mnie do Krosna Odpowiedz Link Zgłoś
mruczesobie Re: Czy lubicie to co robicie? czyt. praca, szkol 09.12.05, 18:30 o w krosnie mój małżonek był w zakonie...a ja u p.Jury,ale nie kojarze Cie Joanno...chyba, z toba chodziły moje kol.z klasy (te, które nie zdały), a było ich kilka...pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
joannapt Re: Czy lubicie to co robicie? czyt. praca, szkol 12.12.05, 08:30 A chodziło z nami kilka dziewczyn właśnie z rocznika wyżej... :) pozdrawiam je serdeczenie :) Odpowiedz Link Zgłoś
chani-nr1 Re: Czy lubicie to co robicie? czyt. praca, szkol 09.12.05, 19:23 taaak, jak byłam tam ok. 1,5 roku temu na praktykach to te dinozaury tam były jeszcze...:D ja jestem z rocznika 1980 od p. Wąs - mat-fiz. Odpowiedz Link Zgłoś
hiryu Re: Czy lubicie to co robicie? czyt. praca, szkol 10.12.05, 00:47 To powiedz mi gdzie w Krosnie najlepiej zamieszkac ;) Os.Traugutta?? Szkole skonczylem w Libiazu - mala zdrada Chrzanowa ;) Odpowiedz Link Zgłoś
joannapt Re: Czy lubicie to co robicie? czyt. praca, szkol 12.12.05, 08:32 Nie-e, tylko nie Guzikówka ;) najlepiej mieszkać to na os.Markiewicza :))) Odpowiedz Link Zgłoś
hiryu Re: Czy lubicie to co robicie? czyt. praca, szkol 12.12.05, 19:30 A teraz jakieś tłumaczenie? Bo nie obczajam jak narazie o co chodzi :D Miałbym stamtąd blisko do pracy :D Odpowiedz Link Zgłoś
joannapt Re: Czy lubicie to co robicie? czyt. praca, szkol 13.12.05, 10:06 No i o to chodzi :) blisko do pracy :D Odpowiedz Link Zgłoś
hiryu Re: Czy lubicie to co robicie? czyt. praca, szkol 14.12.05, 17:02 Odpowiedź nadal lekko enigmatyczna :D Cóż pozostanie mi samemu podjąć tą jakże trudną decyzję i znaleźć sobie mieszkanie tam gdzie bedzie wolne :D Odpowiedz Link Zgłoś