Dodaj do ulubionych

Czy lubicie to co robicie? czyt. praca, szkola itp

02.12.05, 21:44
j/w
Obserwuj wątek
    • hiryu Re: Czy lubicie to co robicie? czyt. praca, szkol 03.12.05, 23:43
      Szkola wszelkiego rodzaju skonczona ale fajnie bylo :P Praca? Nawet nie mam
      czasu sie zastanowic nad nia :P
      • material.girl Re: Czy lubicie to co robicie? czyt. praca, szkol 04.12.05, 09:45
        studiuje i pracuje:P
        • material.girl Re: Czy lubicie to co robicie? czyt. praca, szkol 06.12.05, 18:05
          haha, nie ma to jak klopoty ze wzrokiem... przeczytalam "co robicie"
          zamiast "czy lubicie". hehe. nie przepadam za studiami ani za praca, ale trzeba
          cos robic... echh:)
    • chani-nr1 Re: Czy lubicie to co robicie? czyt. praca, szkol 06.12.05, 00:00
      ja lubię tylko swoje hobby:-D i ludzi, którzy mnie otaczają - w szkole był ok
      (IILO), a na studiach same baby (pedagogika na AP):-D teraz pracuję nie w
      zawodzie, bo w firmie poligraficznej w Kraq i ... szukam czegoś ciekawszego...
      • material.girl Re: Czy lubicie to co robicie? czyt. praca, szkol 06.12.05, 18:06
        ja tez chodzilam do II i studiuje na AP:), ale polonistyke;)
        • mruczesobie Re: Czy lubicie to co robicie? czyt. praca, szkol 06.12.05, 22:20
          o, ja też chodziłam do II LO jestem z roku 78 a WY?
          • chani-nr1 Re: Czy lubicie to co robicie? czyt. praca, szkol 06.12.05, 23:21
            II LO - mat-fiz u p.Wąs, rocznik ten najlepszy - 80. pozdr
        • joannapt Re: Czy lubicie to co robicie? czyt. praca, szkol 07.12.05, 08:26
          Ja też chodziłam do II LO rocznik 79 i wychowawczyni p. Bierca :) i malowałam
          te piękne dinozaury co są na ścianach na 1 piętrze (czy one jeszcze tam są??)
          Skończyłam AP tylko geografie :) i wywiało mnie do Krosna
          • mruczesobie Re: Czy lubicie to co robicie? czyt. praca, szkol 09.12.05, 18:30
            o w krosnie mój małżonek był w zakonie...a ja u p.Jury,ale nie kojarze Cie
            Joanno...chyba, z toba chodziły moje kol.z klasy (te, które nie zdały), a było
            ich kilka...pozdro
            • joannapt Re: Czy lubicie to co robicie? czyt. praca, szkol 12.12.05, 08:30
              A chodziło z nami kilka dziewczyn właśnie z rocznika wyżej... :) pozdrawiam je
              serdeczenie :)
          • chani-nr1 Re: Czy lubicie to co robicie? czyt. praca, szkol 09.12.05, 19:23
            taaak, jak byłam tam ok. 1,5 roku temu na praktykach to te dinozaury tam były
            jeszcze...:D ja jestem z rocznika 1980 od p. Wąs - mat-fiz.
          • hiryu Re: Czy lubicie to co robicie? czyt. praca, szkol 10.12.05, 00:47
            To powiedz mi gdzie w Krosnie najlepiej zamieszkac ;)
            Os.Traugutta??

Szkole skonczylem w Libiazu - mala zdrada Chrzanowa ;)
            • joannapt Re: Czy lubicie to co robicie? czyt. praca, szkol 12.12.05, 08:32
              Nie-e, tylko nie Guzikówka ;) najlepiej mieszkać to na os.Markiewicza :)))
              • hiryu Re: Czy lubicie to co robicie? czyt. praca, szkol 12.12.05, 19:30
                A teraz jakieś tłumaczenie? Bo nie obczajam jak narazie o co chodzi :D Miałbym
                stamtąd blisko do pracy :D
                • joannapt Re: Czy lubicie to co robicie? czyt. praca, szkol 13.12.05, 10:06
                  No i o to chodzi :) blisko do pracy :D
                  • hiryu Re: Czy lubicie to co robicie? czyt. praca, szkol 14.12.05, 17:02
                    Odpowiedź nadal lekko enigmatyczna :D Cóż pozostanie mi samemu podjąć tą jakże
                    trudną decyzję i znaleźć sobie mieszkanie tam gdzie bedzie wolne :D
Inne wątki na temat:

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka