Dodaj do ulubionych

Kto skończył w 1997 roku II LO w Chrzanowie???

14.12.05, 00:27
hejka, moze ktos sie odezwie i pogadamy sobie,dodam,że to rocznik 1978!!!
Obserwuj wątek
    • chani-nr1 Re: Kto skończył w 1997 roku II LO w Chrzanowie?? 14.12.05, 20:00
      jak Ty kończyłąś IILO to ja byłam w 2-j klasie...
    • wesola_kicia Re: Kto skończył w 1997 roku II LO w Chrzanowie?? 14.12.05, 20:20
      mój kuzyn wtedy kończył
      • mruczesobie Re: Kto skończył w 1997 roku II LO w Chrzanowie?? 14.12.05, 22:12
        a jaki kuzyn to??szkoda bo ja byłam w klasie feministycznej..."zero"facetów
        poza wychowawcą,ale on akurat był super facetem!~!!No wiem chani wiem,że byłas
        w 2 klasie,ale nie moge skojarzyć Cie jakoś...
        • chani-nr1 Re: Kto skończył w 1997 roku II LO w Chrzanowie?? 15.12.05, 23:05
          ja w LO byłam cichym, nieśmiałym, zamkniętym w sobie dzieckiem;) niczym nie
          wyróżniającym sie - bez paska ( w 4-j klasie zabrakło mi 3 setne!!!)..
          .grzeczne, ułozone... nie to co teraz;)
    • joannapt Re: Kto skończył w 1997 roku II LO w Chrzanowie?? 15.12.05, 11:12
      a ja byłam wtedy w 3 klasie, ale miałam znajomych w klasie gdzie było chyba 3
      facetów..
      • mruczesobie Re: Kto skończył w 1997 roku II LO w Chrzanowie?? 15.12.05, 18:56
        u mnie same kobiety były,ale jak chcesz pogadać to napisz na prywatny
        adresik,dam ci nr gg ;)))
      • chani-nr1 Re: Kto skończył w 1997 roku II LO w Chrzanowie?? 15.12.05, 23:03
        u Biercy to chyba była siostra mojej kolezanki z klasy - Marzeny
        • mruczesobie Re: Kto skończył w 1997 roku II LO w Chrzanowie?? 18.12.05, 21:43
          a ja miałam krótkie włosy i okulary i w 3 klasie odpadły kompleksy a nadszedł
          czas mężczyzn...i tak sobie żyje miło;))
          • znowuniedziela Re: Kto skończył w 1997 roku II LO w Chrzanowie?? 02.01.06, 12:17
            jakiez duże zainteresowanie tematem...
            • nocny0 A moze jest ktos z I LO i konczyl w 1997 ? 02.01.06, 23:17
              Ja tam chwale sobie ILO, chociaz teraz z nowym dyrektorem juz nie maja tak
              dobrze jak my mielismy. Pozdrowionka dla wszystkich z ILO, no z II tez :)))
              • chani-nr1 Re: A moze jest ktos z I LO i konczyl w 1997 ? 02.01.06, 23:21
                eee tam.. IILO było lepsze -miało i ma nowszych nauczycieli;)
                • nocny0 Re: A moze jest ktos z I LO i konczyl w 1997 ? 03.01.06, 00:07
                  u mnie to srednia wieku nauczycieli to chyba 100 byla ;)
                  ale za to jacy rewelacyjni. matematyczka o ufo opowiadala.
                  germanistka na drutach robila :)
                  • znowuniedziela Re: A moze jest ktos z I LO i konczyl w 1997 ? 03.01.06, 08:25
                    nocny,a Ty który rocznik jesteś?bo ja miałam mase znajomych z I LO ?
                    • nocny0 Re: A moze jest ktos z I LO i konczyl w 1997 ? 03.01.06, 13:34
                      Byla piekna jesien 1978r kiedy nocny przyszedl na swiat :)
                      A znasz kogos z klas g,h z tego rocznika ?
                      • znowuniedziela Re: A moze jest ktos z I LO i konczyl w 1997 ? 03.01.06, 22:17
                        no znam ale z klasy mat-fiz i humanistycznej,może jeszcze jakies dziewczny z
                        Trzebini.Pewnie że znam...
                        a tak a propos nauczycieli,to za moich czasów dużo lepsi byli w I LO niż w II
                        (niestety),choć nikt na drutach nie robił,ale pan od fizyki miał posikane
                        spodnie...
                        • chani-nr1 Re: A moze jest ktos z I LO i konczyl w 1997 ? 04.01.06, 02:29
                          od w 2-m LO najlepszy był pan od PO:-D
                          • nocny0 Re: A moze jest ktos z I LO i konczyl w 1997 ? 04.01.06, 03:18
                            Pani od roboty na drutach to "Gerda Tytan" tak ja nazywalismy.
                            A co to za fizyk ktory siusial w spodnie ? To ten co mowil
                            zawsze "tak, czy nie ?"
                            • znowuniedziela Re: A moze jest ktos z I LO i konczyl w 1997 ? 04.01.06, 07:19
                              p.romanowski(ale to se starości..on się posiusiwał podszas...a nie
                              specjalnie...)
                              • znowuniedziela Re: A moze jest ktos z I LO i konczyl w 1997 ? 04.01.06, 11:19
                                no a wracając do pana od po,to gdy wróciłyśmy po feriach w I klasie do szkoły
                                na pierwszej lekcji okazało sie że pan P.do czasu L semestru pisiwiały szatyn
                                okazał sie nagle burgundowym szatynem,bardzo byurgundowym,pękaliśmy ze
                                śmiechu,ale...hm...jeśli chciał to czemu nie w każdym razie jest pierwszym
                                facetem farbującym włosy,jakiego poznałam;))
                                • chani-nr1 Re: A moze jest ktos z I LO i konczyl w 1997 ? 05.01.06, 00:26
                                  no tak - ten kolor nawet potem co jakis czas stawał się ostry i mocny:-D...a te
                                  jego teamaty konspektów i pismo technicznei czarny cienkopis...ach:)
                                  • znowuniedziela Re: A moze jest ktos z I LO i konczyl w 1997 ? 05.01.06, 08:54
                                    ale jak ktoś podrabiał oceny w dzienniku to orientował się w momencie...
                                    ale za to mam aż 4 * 6 na świadectwie...z PO,ZPT, WOS i angielkskiego...jak to
                                    podniosło mi średnia...
                                    • chani-nr1 Re: A moze jest ktos z I LO i konczyl w 1997 ? 07.01.06, 18:31
                                      ja amiast ZPT miałam informatykę z sarenką... i
                                      • znowuniedziela Re: A moze jest ktos z I LO i konczyl w 1997 ? 07.01.06, 18:40
                                        eee,ja też miałam inf.z p.Bębenek...matmę też...
                                        • znowuniedziela Re: A moze jest ktos z I LO i konczyl w 1997 ? 08.01.06, 22:00
                                          A propos sarenki to kto nia niby był??
                                          • chani-nr1 Re: A moze jest ktos z I LO i konczyl w 1997 ? 12.01.06, 21:28
                                            hmmm taka pani co uczyał i nic nie potrafiłą nauczyc... z płazy bodajże...
                                            Kidawska?!
      • tycia.tycia Re: Kto skończył w 1997 roku II LO w Chrzanowie?? 09.01.06, 02:09
        u mnie w klasie był tylko jeden facet ;) Karol, o którym Miranowicz mówił:
        Błogosławiony między niewiastami... ;)

taka seksmisja mała :P
        • znowuniedziela Re: Kto skończył w 1997 roku II LO w Chrzanowie?? 09.01.06, 12:45
          To byłas w klasie Tekieli??
          • chani-nr1 Re: Kto skończył w 1997 roku II LO w Chrzanowie?? 09.01.06, 19:01
            kurcze.. u mnie 18-u chłopa na 16 girl było.. ale to matfiz był:D
            • nocny0 Re: Kto skończył w 1997 roku II LO w Chrzanowie?? 09.01.06, 22:27
              Nas bylo czterech a reszta kobitki. Ale jak masakra byla w dniu kobiet ;) na
              kwiatuszki i prezenty zbieralismy pol roku, co miesiac skladki ;)
              "Za wszystko zaplacisz karta xyz" - ale ta radosc dziewczyn :)
              • znowuniedziela Re: Kto skończył w 1997 roku II LO w Chrzanowie?? 11.01.06, 17:02
                hy;(* a nam tylko wychowawca musiał zasponsorowywac dary
                szowinistyczne...najpierw 35 kwiatków,ale skończył na 17...
                • nocny0 Re: Kto skończył w 1997 roku II LO w Chrzanowie?? 11.01.06, 22:36
                  To bidulki bez bez facetow w klasie bylyscie ?
                  Moglyscie na tez dzien podpiac sie do jakiejs innej klasy gdzie mieli duzo
                  facetow, moze by sie nie zorientowali ;) A jak by juz prezent dali to dyla ;).
                  • znowuniedziela Re: Kto skończył w 1997 roku II LO w Chrzanowie?? 12.01.06, 08:32
                    NO,ALE W LICEUM TO ROCZNIK BYŁ RACZEJ MAŁO MĘSKI,JAK BYLI JACYS TO W OKULARKACH
                    I ŁYSIEJĄCY Z MAT-FIZU Z MÓZGAMI DO SUFITU,A JAK JACYŚ FAJNI TO ALBO DURNI ALBO
                    ZAJĘCI...ZERO WYBORU,NIE TO CO NA STUDIACH(JAK MÓJ MAŁŻONEK;)))*
                    • joannapt Re: Kto skończył w 1997 roku II LO w Chrzanowie?? 12.01.06, 09:28
                      "znowuniedziela" hehe masz racje w 1000% tak to właśnie było!!!
                      • znowuniedziela Re: Kto skończył w 1997 roku II LO w Chrzanowie?? 12.01.06, 11:00
                        no niestety,choc musze przyznac,że mnie sie jeden podobał,z klasy E,był taki
                        rozkosznie dziki,ale...nie poznałam go nigdy,bo byłam niesmiała,ale nadal o nim
                        ciepło myślę,ale był przystojny i zarośniety;)))i miał Kuba na imiE
                        • joannapt Re: Kto skończył w 1997 roku II LO w Chrzanowie?? 12.01.06, 13:09
                          Pamiętam pamiętam :)ehh to były czasy. a ja go poznałam :) tylko ja jestem z
                          rocznika 98...
                          • znowuniedziela Re: Kto skończył w 1997 roku II LO w Chrzanowie?? 12.01.06, 15:59
                            ja niestey nie;( ale chetnie bym z nim pogadała,nawet teraz,poza tym teraz
                            jestem ładna;))
                            • chani-nr1 Re: Kto skończył w 1997 roku II LO w Chrzanowie?? 12.01.06, 21:44
                              a ja chętnie pogadałbym z kolegą z rocznika 81...
                        • chani-nr1 Re: Kto skończył w 1997 roku II LO w Chrzanowie?? 12.01.06, 21:43
                          oj... to skoro mowa o roczniku 78 to mi się taki jeden podobał,ale w której był
                          klasie to nie wiem.. byłam za smarkata;) a potem podobał mi się taki jeden z
                          rocznika 81, ale wy go juz mozecie nie znac, bo przeniósł się do naszej budy w
                          3-j klasie...

*Nikt nie jest w stanie opowiedzieć o sobie*
                          *gg1747437
                    • chani-nr1 Re: Kto skończył w 1997 roku II LO w Chrzanowie?? 12.01.06, 21:46
                      na studiach - na 64 OSOBY - 4 gości... ładny wybór nie ma co:D dlatego tez juz
                      na 3-m roku "upolowałam" przez net mojego obecnego Faceta i... jestem szczęśliwa:)
                      • znowuniedziela Re: Kto skończył w 1997 roku II LO w Chrzanowie?? 12.01.06, 22:18
                        Kidawska miała z nami zastępstwo z fizyki i matematyki i akurat mnie jej system
                        przekazywania wiedzy i sposoby dotarcia do nas działał,miałam u niej b.db;)ale
                        uczyła nas tylko 0,5 roku i miała piskliwy głos;)),na I studiach było zbyt
                        wiele smarkatych gfości,potem 0 gości
                        a było 3 facetów(polonistyka) i jeden jest moim mężem;))),ale jest tez
                        niebywale przystojny,ma brode i jest b.stary...19 stycznia skończy już 33
                        lata;)))
                        zawsze lubiłam zarośniętych gości;)
                        • nocny0 Re: Kto skończył w 1997 roku II LO w Chrzanowie?? 12.01.06, 23:18
                          Ja to zawsze mialem dobrze liceum 24 dziewczynki a na studiach tez sporo 80%,
                          dodam ze matematyka i informa, co tymbardziej mnie zdziwilo :)
                          • znowuniedziela Re: Kto skończył w 1997 roku II LO w Chrzanowie?? 12.01.06, 23:27
                            ale do jakiej klasy chodziłes do humanistycznej czy ogólnej??
                            • nocny0 Re: Kto skończył w 1997 roku II LO w Chrzanowie?? 13.01.06, 00:35
                              To byla klasa ogolna. Ponoc pare lat pozniej wspomianali jeszcze w LO nasza
                              wspaniala klase "h". Az lezka w oku sie kreci jak sie wspomni tamte czasy :)
          • tycia.tycia Re: Kto skończył w 1997 roku II LO w Chrzanowie?? 13.01.06, 16:50
            Nie, ja bylam w klasie sz.p. Ochodek :)
            matura 2003 ;)
            • chani-nr1 Re: Kto skończył w 1997 roku II LO w Chrzanowie?? 13.01.06, 23:15
              hmmm... p. Ochodek-Szpak uczyła polaka inie dałam Jej nieźle popalić w 4-j
              klasie:) przed samą maturą:D
      • mama_marty3 Re: Kto skończył w 1997 roku II LO w Chrzanowie?? 07.07.06, 22:18
        bylaś w III kl, czyli kończyłas w 1998 ??? moze profil ogólny ??? i
        wychowawczyni ucząca niemieckiego ????
    • ann_alice Re: Kto skończył w 1997 roku II LO w Chrzanowie?? 13.01.06, 13:04
      No cóż, ja skończyłam w 1998, rok różnicy to niewiele;)
      • ann_alice Re: Kto skończył w 1997 roku II LO w Chrzanowie?? 13.01.06, 13:06
        I dodam, że była to klasa "ekscentrycznej" p. Duszy. Ehh, stare czasy;)
        • joannapt Re: Kto skończył w 1997 roku II LO w Chrzanowie?? 13.01.06, 14:39
          Ja jestem z klasy pani Biercy :)
          • material.girl Re: Kto skończył w 1997 roku II LO w Chrzanowie?? 13.01.06, 22:23
            tycia.tycia moze Cie kojarze, bo ja mialam mature w 2004 roku:> a Karola znam:D
            • chani-nr1 Re: Kto skończył w 1997 roku II LO w Chrzanowie?? 13.01.06, 23:17
              material.. to Ty młody rocznik jesteś....:D
              • tycia.tycia Re: Kto skończył w 1997 roku II LO w Chrzanowie?? 14.01.06, 12:55
                material :) mnie kojarzą wszyscy, powiedzmy, że najbardziej byłam wyróżniająca
                się w klasie :D
                w której byłaś klasie?
                • material.girl Re: Kto skończył w 1997 roku II LO w Chrzanowie?? 14.01.06, 14:10
                  ja bylam w j:P,ale chyba za duzo o sobie powiedzialam. Twoja klase tak mniej
                  wiecej kojarze, przynajmniej te dziewczyny z zagorza:)
                  chani, ano mlody dosyc;)
                  • tycia.tycia Re: Kto skończył w 1997 roku II LO w Chrzanowie?? 14.01.06, 22:02
                    J, powiadasz... zebym to ja wiedziała, która to klasa była :P
                    a tak serio - nie znam tej klasy, a z Zagórza miałam tylko jedną osobę...
                    Gosię :)
                    • znowuniedziela Re: Kto skończył w 1997 roku II LO w Chrzanowie?? 16.01.06, 13:02
                      a ja kocham pana jure;)))był moim wychowawcą i był super;)))
      • chani-nr1 Re: Kto skończył w 1997 roku II LO w Chrzanowie?? 13.01.06, 23:16
        no ja w 1999-m:)
        • joannapt Re: Kto skończył w 1997 roku II LO w Chrzanowie?? 18.01.06, 08:51
          z 99 roku z biol-chemu znam Asie i Tomka z Libiąża :) pozdrawiam ich serdecznie!
          • znowuniedziela Re: Kto skończył w 1997 roku II LO w Chrzanowie?? 18.01.06, 19:16
            spotkałam ostatnio kolege z klasy równoległej...jest łysawy...
            • nocny0 Re: Kto skończył w 1997 roku II LO w Chrzanowie?? 18.01.06, 21:15
              :) A moze za czasow LO juz byl, tylko sie dobrze maskowal ;)
              • chani-nr1 Re: Kto skończył w 1997 roku II LO w Chrzanowie?? 19.01.06, 00:03
                męzczyźni łysieją,a kobiety pieknieją na stare lata:D
                • nocny0 Re: Kto skończył w 1997 roku II LO w Chrzanowie?? 19.01.06, 00:36
                  Lysinka tez moze byc piekna :)
                  • chani-nr1 Re: Kto skończył w 1997 roku II LO w Chrzanowie?? 19.01.06, 00:42
                    nie zaprzeczę - pod warunkiem, że nie jest skrywana "burzą "włosów z boku:D
                    • nocny0 Re: Kto skończył w 1997 roku II LO w Chrzanowie?? 19.01.06, 19:49
                      Wlasnie co to takiej skrywanej lysinki, to uczyl w ILO biologi taki gostek,
                      kojarzy go ktos ?
                      • znowuniedziela Re: Kto skończył w 1997 roku II LO w Chrzanowie?? 22.01.06, 12:25
                        a w równoległej klasie mat-fiz były chłopaczki juz łysawe,były,ale oni za to
                        mieli od pierwszej klasy wąsiki jak myszki...
                        ale,za to tęgie mózgi,oj tak!
                        • znowuniedziela Bilansik po latach: mamy po 28 lat...;) czy ;( 28.01.06, 23:14
                          spotkałam ostatnio znajoma,która bedąc od kilku lat mężatką juz niedługo się
                          zamiaruje rozwieść...bo nudno,bo nie tak,bo to nie ten,bo ...a ja wciąż się
                          uważam za młoda istotke z dredami i z szaleństwem w oczach(i duszy)-co Wy na
                          to???
                          • tycia.tycia Re: Bilansik po latach: mamy po 28 lat...;) czy ; 29.01.06, 23:33
                            Moje koleżanki z klasy mają już dzieci... A ja tam ciągle czuję się jak
                            dziecko ;)
                            • znowuniedziela Re: Bilansik po latach: mamy po 28 lat...;) czy ; 30.01.06, 13:25
                              Ja mam już DUŻE dziecko(6-letnie...),a dzieckiem wciąż sie czuję...mimo
                              statusu...;)
                              • tycia.tycia Re: Bilansik po latach: mamy po 28 lat...;) czy ; 30.01.06, 20:43
                                hehe, no ja się czuję jakbym miała sześć lat ;)
                                a tak serio: nic nie robię ze swoim życiem, co zmierzałoby do zmiany mojego
                                obecnego statusu :)
                                Ja po prostu nie chcę dorastać :) chyba :|
                                cała ja ;)
                                • znowuniedziela Re: Bilansik po latach: mamy po 28 lat...;) czy ; 30.01.06, 21:22
                                  a ja jestem odpowiedzialna juz-przynajmniej porzy o a'propos dziecka i związku
                                  mojego długoletniego-o wszystko trzeba dbać by było super,czyz nie,ale gdy
                                  spotykam sie bez dziecka ze znajomymi-jest zupełnie inaczej-jednak nie dałam
                                  sie przydusic sytuacją,jestem ,jak uważamwyzwolona,i zadowolona;)))
                                  a Tycia ile lat masz,bo myślałam,żes młodsza...
                                  • tycia.tycia Re: Bilansik po latach: mamy po 28 lat...;) czy ; 01.02.06, 14:53
                                    No 22 skończyłam :)
                                    Ale, jak mówiłam, nie chcę dorosnąć ;)
                                    • znowuniedziela Re: Bilansik po latach: mamy po 28 lat...;) czy ; 01.02.06, 19:07
                                      no,kolezanko Tycia,tos młodziutka niezmiernie;))),fajnie tak jeszcze bez
                                      obowiązków,meza ,dziecka pobiegac i polulac sie samodzielnie(nie patrząc na
                                      boki,,,;)))w przestworzach własnej jaźni,czyż nie???życzę powodzenia,papa
                                      • tycia.tycia Re: Bilansik po latach: mamy po 28 lat...;) czy ; 09.02.06, 00:40
                                        No dobra, powiedzmy ze to faktycznie takie fajne ;) całuski :*
                                        • znowuniedziela Re: Bilansik po latach: mamy po 28 lat...;) czy ; 09.02.06, 19:25
                                          no fajne-zawsze nie musisz się martwić że ci dziecko kaszle...i facet jakiś nie
                                          zawsze z brodą lub bez...;)
                                          • znowuniedziela Re: Bilansik po latach: mamy po 28 lat...;) czy ; 21.02.06, 23:27
                                            miało byc spotkanie klasy...było spotkanie
                                            przyjaciółek;}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}
                                            }}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}
                                            }}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}
                                            }}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}
Inne wątki na temat:

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka