chani-nr1 30.11.06, 18:52 był ktoś? jakie wrażenia? no i przede wszystkim jakie ceny? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dzastina2 Re: i jak tam nowy market? 01.12.06, 16:52 ale o jaki Ci chodzi? podaj nazwe ? Odpowiedz Link Zgłoś
dariopsychol Re: i jak tam nowy market? 02.12.06, 21:55 Dzastina ale mnie rozbawilas:))) juz dawno sie tak nie usmialem:D rzeczywiscie ostatnio to tyle w chrzanowie marketow otwierali ze ciezko sie domyslic o jaki chodzi:))) chyba ze 100 ich bylo!! szkoda ze w tym roku to dopiero pierwszy otwierali i ostatni bo juz grudzien!!! :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
dzastina2 do dariopsychol 03.12.06, 15:50 wiesz jeśli o coś sie pyta to trzeba zadać konkretne pytanie . Odpowiedz Link Zgłoś
burza_loczkow Re: do dariopsychol 03.12.06, 19:04 W tym przypadku to chyba raczej niekonieczne, bo nie mieszkamy w Warszawie i dokładnie wiadomo o co chodzi:) Pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
chani-nr1 Re: do dariopsychol 05.12.06, 15:24 zadałam konkretne pytania - jak ktos zauwazył w Chzranowie w tym samym czasie 200 marketów ne ipowstaje. Wystarczy więc chciec i odpowiedzieć na pytania... Po moich obserwacjach tylko "przejazdowych obok" widzę, że tłumów tam raczej nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
bettyblack69 Re: do dariopsychol 08.12.06, 15:50 Faktycznie tłumów nie ma.. wręcz pustki w piątek po południu.. jedna kasa czynna i spokojnie wystarcza.. b. fajnie jest w LIDLu, ceny przystępne, ciekawe produkty których nigdzie indziej nie ma.. podoba mi się.. Wiśniówka za 2,39 zł extra!!!! Ale sa 2 duze minusy - brak koszyków i brak reklamóweczek.. Odpowiedz Link Zgłoś
bettyblack69 Re: do dariopsychol 08.12.06, 16:08 ERROR... Wiśniówka kosztuje oczywiście 3,39 zeta a nie 2.. :( ale ma za to 12% :D:D Odpowiedz Link Zgłoś
dariopsychol Re: i jak tam nowy market? 10.12.06, 00:32 Bylem tam dzisiaj!! :) nawet spoko myslalem ze bedzie gorszy ale moje odzczucia pozytywne!! troche dziwne firmy produktow ale jest nawet tanio!! Tanie alkohole :)) i slodycze :)) bede tam czasem wpadal!! pozdro!! Odpowiedz Link Zgłoś
dzastina2 Re: i jak tam nowy market? 18.12.06, 19:06 I ja byłam w nowym markecie . Bardzo miła obsługa , grzeczne Panie sprzedawczynie - duży plus . Odpowiedz Link Zgłoś