ewelinka76 24.02.07, 20:54 Cześć. Tak jak w temacie, proszę o podpowiedź, gdzie w Chrzanowie i Trzebini są sklepy z używanymi ubraniami dla dzieci. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
chani-nr1 Re: sklepy z używanymi ubraniami dla dzieci 24.02.07, 22:15 myslę, że w tych samych miejscach/ sklepach co sklepy z używanymi ubraniami dla dorosłych... chodzi Tobie o tanie odzieże? czy o komisy? i jednych i drugich pod dostatkiem Odpowiedz Link Zgłoś
ewelinka76 Re: sklepy z używanymi ubraniami dla dzieci 25.02.07, 09:29 No właśnie chodzi mi i o komisy i o tzw. lumpexy. Wiem, że jest ich dużo, ale nie wiem gdzie konkretnie, bo jeszcze takowych nie odwiedzałam. Znam tylko komis w Chrzanowie na ul.krakowskiej. Jeżeli wiesz gdzie są takowe to bardzo Cię proszę napisz mi. Odpowiedz Link Zgłoś
chani-nr1 Re: sklepy z używanymi ubraniami dla dzieci 25.02.07, 17:45 komis z dziecięcą odzieżą i rzeczami dziecięcymi jest tez przy torach kolejowych na sikorskiego. Tanie odzieże - warte odziwedzenia:) - na wyszyńskiego z tyłu za biblioteką - od liceum, na 3Maja - naprzeciw galerii, nad Lindą w rynku oraz przy Dobczyckiej - nad sklpem Grawika... Odpowiedz Link Zgłoś
ewelinka76 Re: sklepy z używanymi ubraniami dla dzieci 25.02.07, 18:35 Bardzo dziękuję:) Gdybyś sobie coś jeszcze przypomniała, to pisz śmiało, ja będę bardzo wdzięczna:))) Odpowiedz Link Zgłoś
znowuniedziela Re: sklepy z używanymi ubraniami dla dzieci 25.02.07, 21:35 hm... ja w zyciu nie bylam w takim sklepie ... Odpowiedz Link Zgłoś
chani-nr1 Re: sklepy z używanymi ubraniami dla dzieci 20.11.07, 19:23 jest jeszcze bardzo fajny i tani - warto zaglądać w poniedziałki i wtorki - przy dawnym polmozbycie na 29-go listopada (chrzanów)... tylko trzeba grzebac w stertach ciuchów, ale ja ostatnio za 2 zł kupiłam super dzinsy Odpowiedz Link Zgłoś
znowuniedziela Re: sklepy z używanymi ubraniami dla dzieci 25.02.07, 21:41 i bym sie moze przeszla a czemu pytasz?? Odpowiedz Link Zgłoś
ewelinka76 Re: sklepy z używanymi ubraniami dla dzieci 25.02.07, 21:47 Już się umówiłam z Asią, że sobie polatamy, też nie znamy takich sklepów, a dzięki miłej koleżance, mamy już plan zwiedzania:) Odpowiedz Link Zgłoś
znowuniedziela Re: sklepy z używanymi ubraniami dla dzieci 25.02.07, 21:54 hihihih bedziecie kupowaly ?? jest jeden na targu w trzebini-ale smierdzi tam :( Odpowiedz Link Zgłoś
ewelinka76 Re: sklepy z używanymi ubraniami dla dzieci 25.02.07, 22:06 zobaczymy. Jeszcze nigdy w żadnym nie byłyśmy. Pisz lepiej gdzie jeszcze są. Jak już chodzić to wszędzie. Odpowiedz Link Zgłoś
chani-nr1 Re: sklepy z używanymi ubraniami dla dzieci 26.02.07, 08:55 aha... dzis - w tej taniej na wyszynskiego jest... nowa kolekcja:) takze warto siem wybrac ja ide tam jutro:) na polowanie:) Odpowiedz Link Zgłoś
dariopsychol Re: sklepy z używanymi ubraniami dla dzieci 03.03.07, 23:41 biedne te twoje dzieci!! To na targu dasz pare groszy wiecej za nowe ubrania! w lumpeksach sie nie oplaca. chyba ze sprzedac:) Odpowiedz Link Zgłoś
chani-nr1 Re: sklepy z używanymi ubraniami dla dzieci 04.03.07, 20:28 hmmm... czasami lepiej iści w taniej odzieży wyszukać cos naprawde dobrego - dobrej jakości, marki i zapłącić za to 10-20zł (i potem porządnei i dobrze wyprać)niż na targowisku/rynku za 20zł ze sztucznego materiału, co po praniu gryzie i swędzi, albo wręcz uczula... i do tego wszyscy to noszą... Odpowiedz Link Zgłoś
znowuniedziela Re: sklepy z używanymi ubraniami dla dzieci 05.03.07, 19:16 hm...tylko ja chce takie powaznie np fajne spodnie jak macie jakis cynk to poprosze nosze rozmiar 36/38 i mam 160 a potrzebuje fajnych spodni :) wiec dajcie info obie ok ?? jak zoczycie :) bedzie kolejny pretekscik do spotkania :) hihihhihi Odpowiedz Link Zgłoś
ewelinka76 Re: sklepy z używanymi ubraniami dla dzieci 04.03.07, 08:57 A może właśnie o to mi chodzi...? :) Odpowiedz Link Zgłoś
znowuniedziela Re: sklepy z używanymi ubraniami dla dzieci 04.03.07, 17:41 hm.. ciekawe :)) Odpowiedz Link Zgłoś