marcelek12345 Re: Poznam samotnego tatę 26.07.18, 10:26 Witam czy nadal poszukujesz samotnego ojca Odpowiedz Link
mama_heleny Re: Poznam samotnego tatę 06.08.18, 11:51 Czesto mysle, ze fajnie byloby poznac kogos do wspolnych wypadow,spacerow, poznawania sie i wielkim atutem jest dziecko. Mam coreczke prawie 4-letnia i jak wiadomo towarzystwo drugiego dziecka jest wskazane. Chetnie poznam kogos kto byc moze zostanie naszym Przyjacielem domu, a tym samym obie strony wniosa cos dobrego w zycie kazdej ze stron. Kiedy ma sie dzieciatko to wiadomo, ze popoludnia i wieczory inaczej sie organizuje. Jesli ktos ma ochote to zapraszam do poznania sie ,a co z tego wyniknie...czas pokaze. Pozrawiam:-) Prosze na e-mail mama_heleny@gazeta.pl Odpowiedz Link
Popularne wątki Podliczyłam koszty utrzymania syna na studiach. To aż 3000 zł! Kogo na to stać? Forum: emama Chętnie będzie się ze mną spotykał co jakiś czas na seks, ale związku ze mną nie widzi. Forum: emama REKLAMA Osoby po 40tce zaczynające karierę w nowym zawodzie. Czy to ma sens? Forum: emama Moja mega toksyczna matka umyśliła sobie, że na starość zamieszka ze mną. Forum: emama Czuję się stara i zdaję sobie sprawę, że na wszystko robi się za późno. Czy to życiowa porażka? Forum: emama