Dodaj do ulubionych

samotni....rodzicie....tatusiowie.....mamusie

03.01.13, 15:01
Bardzo chętnie poznam samotnych rodziców....jestem mamą 3 letniej córeczki.....
Dziecko jest dla mnie największym skarbem na tym świecie....ale doskwiera mi samotność,,,,tak więc bardzo chętnie poznam ludzi w podobnej sytuacji....acha sama mam 35 lat ;-)
Obserwuj wątek
    • olka8791 Re: samotni....rodzicie....tatusiowie.....mamusie 03.01.13, 15:03
      bym zapomniała jest z Łodzi.....
      adres mailowy kontaktowy;-) olka8791@gazeta.pl
    • lukas.1978 Re: samotni....rodzicie....tatusiowie.....mamusie 29.01.13, 11:27
      witaj
      jestem samotnym tata mam 2 corki i 34 lata jak jeszcze jest to aktualne czekam na odpowiedz
      pozdrawiam
    • atena1313 Re: samotni....rodzicie....tatusiowie.....mamusie 16.02.13, 20:29
      Cześć mam 38 lat i również jestem samotną matka .Mam wspaniałą córeczkę Wikusię lat 10 i synka Oskarka lat 7.Jeżeli masz ochotę z kimś porozmawiać to jestem do dyspozycji ja również potrzebuje porozmawiać z kimś kto rozumie smutki, trudy i radości wychowywania samotnie dzieci.

• atena1313 Re: samotni....rodzicie....tatusiowie.....mamusie 16.02.13, 20:31
        Również jestem z Łodzi
    • lemonkaa89 Re: samotni....rodzicie....tatusiowie.....mamusie 19.03.13, 00:22
      Witam:)

Mam 24 lata i od ponad dwóch lat sama wychowuje córeczkę... Coraz bardziej dokucza mi samotność.. chętnie poznam nowe osoby, które mają podobną sytuację :) Jestem ze Zgierza
Inne wątki na temat:

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka