Dodaj do ulubionych

Poznam samotnego ojca z Krakowa i okolic..SamaMama

04.06.14, 22:35
Witam:)
Myślę, że już najwyższy czas kogoś poznać...kogoś tzn. samotnego ojca, który samotnie wychowuje Swoją pociechę/y. Mężczyznę godnego zaufania, na pewno dojrzałego, którego los potraktował podobnie jak mnie, który wie co to samotne rodzicielstwo, samotne i wytrwałe zmaganie się z wychowywaniem w pojedynkę Swojego dziecka/ci.. Ja jestem mamą po rozwodzie, mam 29 lat, mieszkam w Krakowie. Jeżeli zagląda tu samotny tata to proszę Cię o kontakt :)

Pozdrawiam WSZYSTKICH samotnych rodziców i życzę powodzenia w znalezieniu TEJ JEDNEJ, JEDYNEJ WYJĄTKOWEJ OSOBY.
Obserwuj wątek
    • walkazmarzeniami Re: Poznam samotnego ojca z Krakowa i okolic..Sam 06.06.14, 23:57
      Najbliższą osobą jest dziecko - krew z krwi...
      wierzę jednak że gdzieś może być osoba która stać się może dla nas samotnych rodziców tą wyjątkową...
    • kubusmario1 Re: Poznam samotnego ojca z Krakowa i okolic..Sam 20.06.14, 20:49
      Witam mam na imię Mariusz i jestem 31 letnim samotnym ojcem wspaniałego 5latka. Mieszkamy w Bielsku, jeśli będziesz miała ochotę lepiej się poznać to daj znać
      Pozdrawiam
      • paolka27 Re: Poznam samotnego ojca z Krakowa i okolic..Sam 22.06.14, 19:34
        Cześć Mariusz :) Miło, że napisałeś. Bardzo chętnie Was poznamy...napisz mi Swojego maila.
        Pozdrawiam ciepło.

Paula.
        • kubusmario1 Re: Poznam samotnego ojca z Krakowa i okolic..Sam 23.06.14, 10:12
          Cześć miło że się odezwałaś. Mój email: kubusmario@o2.pl .
          Czekam na kontakt. Pozdrawiam

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka