Dodaj do ulubionych

samotny tata wychowujący 2 dzieci pozna kobietę

12.07.14, 21:10
tak jak w temacie powyżej aktywny niezależny wdowiec z katowic pozna podobną kobietę. zdecydowanie jestem zdania ze podobieństwa się przyciągają, i co nas nie zabije to nas wzmocni. jestem bardzo wzmocniony.
Obserwuj wątek
    • elen.77 Re: samotny tata wychowujący 2 dzieci pozna kobie 17.07.14, 18:01
      Rewelacyjny wpis:) nie wiem czy jestem do Ciebie podobna ale na pewno wzmocniona:) odezwij się
      • borlond Re: samotny tata wychowujący 2 dzieci pozna kobie 19.07.14, 00:48
        odzywam się :-) może lepiej mailovo ??
        • elen.77 Re: samotny tata wychowujący 2 dzieci pozna kobie 19.07.14, 11:13
          zdecydowanie lepiej mailowo :)
    • ewela8221 Re: samotny tata wychowujący 2 dzieci pozna kobie 22.07.14, 01:43
      Witaj.
      Może jakaś wymiana maili?
    • migusia26 Re: samotny tata wychowujący 2 dzieci pozna kobie 27.07.14, 14:44
      Witam! Jestem wdową od 1,5 roku mam córeczkę w wieku 5 lat . Jeżeli chciałbyś pogadać podaje maila migusia26@gazeta.pl

• streska Re: samotny tata wychowujący 2 dzieci pozna kobie 05.09.14, 20:42
      Borlond, a w jakim wieku jesteś?

Jak dla mnie to chyba jednak zbyt konkretny jesteś. Post wystrzelony jak z karabinu. Strach się bać.

Jak chociaż się anonsować, to raczej w dziale samotne mamy, ale co ja tam wiem ;)
    • streska Re: samotny tata wychowujący 2 dzieci pozna kobie 09.09.14, 16:46
      Kurdesz ty masz dwoje dzieci i ja dwoje. Jak ty mi umrzesz będę mieć czworo, jak ja Ci umrę będziesz też miał czworo. Cyniczne to co napisałam, ale niestety bliskie prawdy, bo kto wie co będzie jutro? Nie szukam nikogo, bo boję się, że znów stracę bliską mi osobę i tym razem zostanie mi jeszcze większa gromadka, której nie dam rady utrzymać. Dopóki mam pracę jest dobrze, ale w życiu nie ma nic pewnego. Czy nie boisz się takiego ryzyka, że zostaniesz znów sam?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka