Dodaj do ulubionych

poznam samotną mamę

04.09.14, 20:10
Witam. Bardzo chętnie poznam mamę samotnie wychowującą dziecko, która tak jak ja dość ma już samotności i chętnie nawiąże kontakt w celu spędzenia miło czasu na rozmowie, wymianie doświadczeń a może też na wspólnych chwilach z Naszymi pociechami. Jestem ojcem wychowującym syna w wieku 6 lat. Mieszkam w Katowicach. Syn jest dla mnie oczkiem w głowie a nieskromnie napiszę, że ja dla niego też jestem ważną osobą w jego życiu, ale chętnie poznamy kogoś i wspólnie będziemy dzielić fajne chwile. Namiary prześlę mailem. Pozdrawiam i wszystkim samotnym rodzicom życzę wytrwałości i pociechy z potomstwa :-)
Obserwuj wątek
    • streska Re: poznam samotną mamę 05.09.14, 20:28
      Jestem małorozrywkową, raczej depresyjną, mamą wychowującą dzieci nie dziecko i sama nie wiem czego chcę. Podziwiam cię, że masz czas na rozmowę, spędzanie fajnych chwil, wymianę doświadczeń i ewentualne wspólne chwile z pociechami. Jesteś super zorganizowany, lub rodzice wychowują ci dziecko, a ty mając już dość samotności chętnie nawiążesz kontakt . Czytam twoje ogłoszenie i nawet się nie uśmiecham.
      Weszłam na to forum , zobaczyć jak sobie radzą samotni rodzice, bo sama zostałam niedawno samotną mamą, au anonse towarzyskie.

Właściwie to możesz nawet ze mną wymienić doświadczenia :D

Ok. byłam wredna, ładnie zapakowałeś bułkę przez bibułkę.
      • mama.operatywna Re: poznam samotną mamę 27.10.14, 12:28
        Witam, jestem mamą 4 letniego chłopca. Zapraszam samotne mamy i tatusiów do dyskusji, wymiany doświadczeń, wspólnej zabawy z dzieciakami, wzajemnej pomocy itd. Mile widziane osoby z Białegostoku
        mama.operatywna@wp.pl
    • migusia26 Re: poznam samotną mamę 08.09.14, 10:51
      Witam mam 5 letnią córeczkę gdybyś chciał pogadać to odezwij się . Możesz na maila migusia26@gazeta.pl
    • agata_n85 Re: poznam samotną mamę 09.09.14, 21:48
      twoj anaons,pierwszy raz jestem na takim portalu(szukalam inf.na temat pomocy dla samotnych mateki tak klikajac tu i tam weszlam na ten portal.pomyslalamze jakies madrasci odpisze zablysne..ale nie wiem co tak naprawde napisac.jestem samotna mama mojej malej coreczki(ma nie cale2 latka)ojciec malej zostawil nas pierwszy raz jak miala pol roku,a teraz po raz kolejny po sw wielkanocnyh.w nast.roku mialo byc nasze wesele.Idealny dzieno ktorym marzylam przez 10 lat.ale widocznie nie bylo mi to pisane.a ty calkiem sam wychowujesz synka czy dzielisz opieke z jego mama?moze moja wiad.wydac ci sie nudnanapewno czekales na jakies ciekawsze wiadomosci.ale nie mam zamiaru pisac jakis klamstwpieknych slow aby cie zaciekawic .chyba juz w zyciu dosyc nacierpialam sie i wysuchiwalam klamstw aby sama oklamywac innych.AGATA z KLUCZBORKA
      • evemac Re: poznam samotną mamę 25.09.14, 11:04
        Hej:) podobnie jak Ty...klikam w internecie i szukam jakiś rozwiązań (tez jestem samotna matka) wychowuje 6l. Synka, nie bardz o mogę liczyć na bliskich. ..i pragnę się wyprowadzić i ułożyć sobie życie z dzieckiem. ..
        Skąd jesteś? Może jesteś zainteresowana wspólnym wynajęcie mieszkania, może pomocy przy dzieciach..by jakoś odbić się i zacząć żyć samodzielnie?
        Odp na maila mac-ewe@wp.pl pozdrawiam
    • kasiekb84 Re: poznam samotną mamę 12.09.14, 22:07
      Cześć jestem samotna mamą wychowującą 5 letniego synka. Podziwiam cię za to że podjąłeś trud samotnego wychowywania dziecka wiem że nie jest to łatwe. Mieszkam ok 50 km od Katowic jeśli nadal masz ochotę z kimś pogadać, poznać to podaje GG 50279715. Pozdrawiam :-)
    • ttysiaaa Re: poznam samotną mamę 23.09.14, 10:40
      Witaj :) jeśli miał byś ochotę poznać samotną mamę, która wychowuje 4 letnią córkę to zapraszam :)
      • diviner_imir Re: poznam samotną mamę 01.10.14, 21:10
        Ja wychowuję 10 letniego syna i mam ochotę poznać samotną mamę z Warszawy. diviner_imir@wp.pl
      • zraniony87gorzow Re: poznam samotną mamę 16.10.14, 10:26
        Witaj sam mam dwójke dzieci kobieta mnie dla innego zostawila po 5latach Frajer byl wazniejszy niz rodzina:(bardzo chętnie poznam samotna mame w celu założenia stałej ciepłej kochającej sie rodziny. Jestem wysokim 188cm Brunetem wysportowany zadbany niebieskie oczy to mòj numer 536499457
        • agata_n85 Re: poznam samotną mamę 16.10.14, 11:30
          zraniony87 czy mogl bys podac swoj adres emeil
    • dissapointed_girl Re: poznam samotną mamę 07.11.14, 11:48
      Witam,

jestem samotną mamą małej rozrabiary, która również jest moim oczkiem w głowie :)
      Jakie to wszystko bywa pokręcone, prawda? Obok nas są nasze wspaniałe dzieci, a samotność jednak tak doskwiera...ale chyba taka kolej rzeczy i myślę, że to zdrowy objaw :) Wszak dzieci dorastają a mało jest osób które lubią być samotne

Pozdrawiam :)
    • lili0806 Re: poznam samotną mamę 07.11.14, 13:26
      Hej !!!
      Bardzo miło czytało się Twojego posta widac, że jesteś usmiechniętym rodzicem kochającym synka i radzacym sobie z samotnym rodzicielstwem. Ja tez jestem samotna mama mieszkam 15 min od Katowic, jeśli masz ochotę spędzic miło czas odezwij sie
      Pazdrawiam serdecznie
    • 4abcdefgh Re: poznam samotną mamę 19.11.14, 19:34
      Witam również:)a ja mam wspaniałego 5 latka którego wychowuje sama pozdrawiamy
    • agusiak30 Re: poznam samotną mamę 20.11.14, 20:33
      A ja jestem samotną mamą z Krakowa. Pogadać zawsze można. agulakol@interia.pl. Pozdrawiam
    • weronisia2 Re: poznam samotną mamę 30.11.14, 21:26
      Pozdrawiam cieplo:)) moja 4,5letnia corka najlepiej dogaduje sie z troche starszymi chlopakami:)) Jestem z Katowic, teraz mieszkamy za Tychami. Staram sie zapewnic jej towarzystwo, ale jako samotnej mamie nie zawsze dobrze mi to wychodzi. Inne mamy-malzonki maja czasami cos w rodzaju blokady a samotnych ojcow nie znam:( Jezeli jeszcze masz sily i ochote na korespondencje napisz prosze weronisia@interia.pl
      • samodzielny70 Re: poznam samotną mamę 10.01.15, 11:30
        Witaj Weronisia2 czy Twoje ogłoszenie jest aktualne?. Kogo szukasz i w jakim wieku?
        Pozdrawim
        • 7barbarka81 Re: poznam samotną mamę 19.04.15, 11:43
          Witam, jestem samotną mamą dwójki chłopców w wieku 7 i 11 lat.....samotne rodzicielstwo jest trudne....czasem chcemy się podzielić doświadczeniami, porozmawiać......jest o wiele łatwiej gdy jest ktoś obok.......jeśli samotnym rodzicem i masz ochotę popisać mój mail nadol16@wp.pl
    • 1sisi76 Re: poznam samotną mamę 04.01.15, 15:37
      Witaj tatulek75, Czy Twoje ogłoszenie jest jeszcze aktualne? Jestem samotną matką wychowującą 10 letniego syna. Mieszkam w Tychach. Jakby co to proszę o maila: ktos1@interia.pl
      • malinkaaaa24 Re: poznam samotną mamę 05.01.15, 22:33
        Witam szukam samotnego taty. Jestem samotna mamą mam 24lata i 4letniego synka jestesmy z Lęborka. Mam 169cm wzrostu i 95kg wagi.. Chciałabym założyć kochającą się rodzinę;) mój mail malwinkadurkowska@gmail.com
    • ediii88 Re: poznam samotną mamę 03.05.15, 20:40
      Hej co u Ciebie? Jak poszukiwania kobiety? Jesli masz ochote porozmawiac to zostawiam swoj e-mail shirla8@wp.pl

Pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka