Dodaj do ulubionych

Kraków Poznam samotną mamę lub paniąlubiącą dzieci

22.11.14, 10:28
Hej, samotnie wychowuję 4 letnią córcię. Dobrze sobie radzimy, ale samotność dokucza i fajnie byłoby kogoś poznać. Ale problem w tym że kobietom zwykle przeszkadza dziecko czy spokojny charakter faceta. Raczej preferują zawadiaków i macho. Mam rację czy niekoniecznie?
Obserwuj wątek
    • 4abcdefgh Re: Kraków Poznam samotną mamę lub paniąlubiącą d 23.11.14, 20:20
      no nie masz racji ja jako samotna mama takich nie preferuje pozdrowienia dla Córeczki
      • asie-k84 Re: Kraków Poznam samotną mamę lub paniąlubiącą d 24.11.14, 09:38
        Facet może być spokojny ale z charakterem :) a Ty jak wychowujesz sam córkę musisz być silny i odpowiedzialny to też podoba się kobietą... Widocznie źle trafiałeś, ale faktem jest to że młodej bezdzietnej dziewczynie ciężko odnaleźć się w sytuacji "mój facet ma dziecko". Jestem mamą 6latka mogę Cię zrozumieć bo czasem też odnoszę wrażenie, że faceci boją się odpowiedzialności lub nie dorośli jeszcze do tego by stworzyć coś fajnego :)
        • steve13 Re: Kraków Poznam samotną mamę lub paniąlubiącą d 24.11.14, 12:33
          Ja się spotkałem raczej z egocentryzmem kobiet. Ktoś mi kiedyś wprost powiedział że jak facet ma dziecko to kobieta nie będzie się chciała z takim związać bo nie zniesie faktu że nie zawsze ona będzie w centrum uwagi.
          Minęły ponad 3 lata odkąd jestem sam z 4-letnią córcią, tylko raz próbowałem z kimś życie sobie ułożyć, ale ze względu na bardzo dziwne objawy zazdrości o dziecko odpuściłem sobie taki układ...
          • 4abcdefgh Re: Kraków Poznam samotną mamę lub paniąlubiącą d 24.11.14, 13:48
            Podobnie mają mezczyzni ja znam to z doświadczeń empirycznych ponadto ,chyba w naszym społeczeństwie nadal króluje pogląd że samotni rodzice to jakoś nie tak........ ale nie należy się tym przejmować i trzeba żyć po swojemu.
            • asie-k84 Re: Kraków Poznam samotną mamę lub paniąlubiącą d 24.11.14, 20:34
              Dlatego po byciu samej 3 lata i różnych próbach dochodzę do wniosku że prędzej zejdą się osoby samotne z dzieciaczkami bo one rozumieją że na pierwszym miejscu są dzieci a potem reszta bo to jest dla mnie tak naturalne jak oddychanie :)
          • kasi_a112 Re: Kraków Poznam samotną mamę lub paniąlubiącą d 06.04.15, 12:37
            Witaj.bardzo chętnie cię poznam,a moja córka bardzo by chciała mieć rodzeństwo.
    • szukam2002 Re: Kraków Poznam samotną mamę lub paniąlubiącą d 27.11.14, 12:57
      witaj,

jeśli masz ochotę to napisz do mnie na gg : 10043190
      Jestem samotną mamą z Krakowa
    • i89 Re: Kraków Poznam samotną mamę lub paniąlubiącą d 28.11.14, 02:30
      Witaj, chętnie Cię poznam, też jestem z Krakowa i kocham dzieci
      • weronisia2 Re: Kraków Poznam samotną mamę lub paniąlubiącą d 30.11.14, 21:20
        Moja 4 letnia coreczka delikatnie upomina sie o siostre lub braciszka. Jak mam jej wytlumaczyc, ze jej rozwiedziona Mama nie jest w sytuacji dobrej dla tego typu przedsiewziec? Chce zapewnic jej towarzystwo, ale dziwnym trafem od czasu rozwodu rzadziej bywamy... Jezeli jeszcze masz ochote i czas na korespondencje, zapraszam. Weronisia@interia.pl
    • gostka45 Re: Kraków Poznam samotną mamę lub paniąlubiącą d 19.12.14, 18:21
      Zainteresowana panna - zadzwoń 530811830
    • angelaxd1992 Re: Kraków Poznam samotną mamę lub paniąlubiącą d 20.01.15, 22:13
      Witam.Mój mail angelikas@interia.pl
    • agusiak30 Re: Kraków Poznam samotną mamę lub paniąlubiącą d 10.02.15, 19:45
      Hej.
      Raczej typ macho to nie mój typ.
      Tata z dzieckiem to interesująca sprawa, wiele zapewne możesz nauczyć mamę z dzieckiem ale też wiele możesz się dowiedzieć od takiej mamy.
      Należę do takiego gatunku kobiet, dla której nie typ i styl ma znaczenie, a uczciwość.
      Jak byś był zainteresowany wymianą poglądów na początek to zapraszam, a życie samo później resztę zweryfikuje. Mój meil: agulakol@interia.pl
    • ewucha12345 Re: Kraków Poznam samotną mamę lub paniąlubiącą d 14.02.15, 08:59
      Hej, ja też jestem samotną mamą, chętnie nawiążę kontakt z tobą.
    • kamila24jd Re: Kraków Poznam samotną mamę lub paniąlubiącą d 30.04.15, 21:53
      niekoniecznie :P
      kas-sil@wp.pl :)
    • ediii88 Re: Kraków Poznam samotną mamę lub paniąlubiącą d 03.05.15, 20:45
      Nie masz racji ze wszystkie kobiety tylko szukaja macho. Jesli masz ochote porozmawiac to zostawiam swoj mail shirla8@wp.pl

Nie szukam macho a mezczyny z ktorym mozna isc przez zycie!
      • kasi_a112 Re: Kraków Poznam samotną mamę lub paniąlubiącą d 04.05.15, 18:57
        Nie masz racji.
        • anana2015 Re: Kraków Poznam samotną mamę lub paniąlubiącą d 22.05.15, 21:50
          Czy ktoś z samotnych rodziców miałby ochotę na jskies wspólne wyjścia , spotkania przy kawie?
          Ania 37 lat, córeczka 7, jesteśmy z Krakowa
Inne wątki na temat:

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka